Voor vrouwen

Sporten op Strijp S

Sporten Strijp S

Sportschool In Shape bij Strijp

Ben je op zoek naar sporten Strijp S? Bij In Shape sport je in een gemoedelijke, gezellige sfeer. Of je nu graag je conditie wilt verbeteren of wat kilo’s wilt afvallen, wij helpen jou.

In Shape Afslankstudio is een kleinschalige sportschool bij Strijp speciaal voor vrouwen. Dat lees je goed: woman only! Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Bij ons staan sporten in een ongedwongen en vrouwvriendelijke sfeer centraal.

Wij bieden als sportschool alles onder 1 dak: een combinatie van beweging, voeding én begeleiding. Wat je doelstelling ook is, wij helpen jou naar een gezonder, fitter en slankere beweeg- en leefstijl.

Sporten Strijp S

Veel vrouwen zoeken naar een vorm van sporten op Strijp S om aan hun conditie te werken, maar tegelijk ook af te vallen. Sporten doe je in onze warmte- en vacuümcabines zorgt niet alleen voor een betere conditie, maar ook dat je plaatselijk afvalt. Wij pakken de bekende probleemzones aan: de buik, billen en benen.

Door te sporten in onze warmtecabines die verwarmd worden tot 37 graden train je op de gewenste spiergroepen. Je voert liggende grondoefeningen uit, die zijn afgestemd op jouw wensen en doelen. En dat met maar 2x per week een halfuurtje sporten bij In Shape Afslankstudio. Onze studio ligt in Meerhoven, dat is slechts op een steenworp afstand van sporten op Strijp S.

Je volgt de lessen in de warmtecabine onder persoonlijke begeleiding. Er zit altijd een personal trainer bij om je te begeleiden. Zij let op je houding, een goede uitvoer van de oefeningen en motiveert je voor net die laatste 3, 2, 1… herhalingen. Samen met jou, halen we er het optimale resultaat uit.

  GRATIS INTAKE >>>

Vacushaper

Heb je blessures waardoor je geen fitness oefeningen kunt doen? Bij onze sportschool vlakbij Strijp kun je dan terecht in onze vacuümcabines. Een lichte training op een loopband in een cabine die vacuüm wordt gezogen. Houd je wel van een beetje uitdaging dan we hebben ook de variant van de crosstrainer (Ellipter) met vacuüm.

Ook als je sporten niet fijn vindt, maar toch graag iets in beweging wil doen om je conditie op te bouwen, dan is de vacuümcabine een ideale instap.

Fitness Strijp S

Sporten op afspraak

Komen sporten is bij ons niet vrijblijvend. Wij verwachten jou, wat een stok achter de deur is als je lui op de bank zit en denkt: ‘Ik heb geen zin.’  Wij zitten op jou te wachten. Omdat wij op afspraak werken, reserveren wij een warmte- of vacuümcabine voor jou.

We zijn er als personal coach om je te begeleiden in de oefeningen in de warmtecabine. Zo letten we op je houding, corrigeren je en motiveren je om net die laatste oefeningen af te maken. Wij passen oefeningen aan als je lichamelijke klachten hebt waar we rekening mee moeten houden. Naast sport zijn we er ook voor je voor al je vragen over voeding.

Fitness Strijp S en afvallen

Wil jij naast conditie opbouwen ook graag afvallen? Bij In Shape Meerhoven ben je aan het juiste adres voor een totaalprogramma. Van normaal eten tot maaltijdvervangers, voor ieder wat wils. Wil je graag met je partner of gezin gewoon in de avond mee-eten? Dat kan met Slinc. Je blijft normaal eten, maar maakt toch snelheid in afvallen. Je hebt snel en zichtbaar resultaat en dat werkt heel motiverend. Dat wil jij toch ook?

Wij jouw stok achter de deur om je resultaat succesvol te bereiken. Met sport, voeding en coaching bieden wij als fitness bij Strijp S alles aan onder 1 dak. Jouw doel is ons doel ♡

En verder is het bij ons gewoon altijd heel gezellig 😉

Contact met sportschool In Shape bij Strijp

Welk programma het beste bij jou past van sporten en voeding, bespreekt personal coach Virginia graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Virginia: ‘Ik kijk samen met jou naar wat jij wil en wat het beste bij jou past. Dat geldt voor de voeding, maar ook voor de beweging. Ik vind het belangrijk dat jij je goed voelt.

Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.’

Vraag een gratis intake gesprek aan!

  Sportschool Strijp

  Virginia van der Made
  In Shape Afslankstudio Meerhoven (bij Strijp)
  Meerwater 10 ✯ tel: 040-368 03 08
  info@inshape-meerhoven.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief