in shape afslankstudio

Slinc. coach worden

Slinc. coach worden

In Shape begeleidt al meer dan 15 jaar vrouwen in afvallen en is inmiddels uitgegroeid tot dé afslankstudio in Eindhoven en omgeving met inmiddels 5 studio’s in Eindhoven, Veldhoven, Helmond en Rosmalen.

Oprichtster Rachel licht toe: “Ik ben zelf in 2006 veel afgevallen met Slinc. en ik dacht: “dit moeten meer vrouwen weten!” Ik wilde dit gevoel delen met andere vrouwen. Slinc. is inmiddels uitgegroeid tot een programma dat meer biedt dan alleen een afslankprogramma. Met Fase 2 en 3 (Stabiliseren en Balans) leer je met Slinc. ook hoe je op gewicht kunt blijven. Slinc. gaat helemaal terug naar onbewerkte producten. Dus voeden vanuit de natuur, zoals het bedoeld is.

Ik zou niet meer zonder Slinc. willen werken. We hebben al zoveel vrouwen succesvol geholpen in afvallen en op gewicht blijven. Mijn vak is mijn passie. Ik doe het met veel enthousiasme en een dosis vakkennis. Slinc. is echt een essentieel onderdeel in het succes van In Shape.”

Slinc coach worden

Ben jij geïnteresseerd om met Slinc. te werken? Slinc. is altijd op zoek naar nieuwe coaches. Ben jij afslankcoach of wil je die graag worden? Meld je aan voor meer informatie.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief