in shape afslankstudio

Dietist Veldhoven

Dietist Veldhoven

Diëtiste in Veldhoven

Ben jij op zoek naar een diëtiste in Veldhoven? Dat betekent dat je op zoek bent naar hulp in afvallen. Het klinkt voor veel vrouwen onlogisch in de oren, maar om af te vallen moet je juist méér gaan eten.

Afslankcoach Virginia van der Made: ‘Als je gewicht wil verliezen, is het belangrijk dat je regelmatig over de dag voldoende voedzaam eet. Dat zorgt ervoor dat het lichaam harder gaat werken. En dat is juist wat je wilt bereiken als je wil afvallen, want hoe hoger je stofwisseling is, hoe hoger de vetverbranding. Dus ook het resultaat op de weegschaal.

Mijn uitgangspunt voor diëten, is dat elke dag een feestje moet zijn. Anders houd je een dieet nooit lang vol. Daarom werken wij bij In Shape Afslankstudio met Slinc. Met dit dieet blijf je normaal eten, dus gewoon producten uit de supermarkt. En voor de avondmaaltijd kies je uit een van de 200 gratis gezonde recepten, geschikt voor het hele gezin.

In dit dieet laat je niets weg en blijf je alles eten wat het lichaam nodig heeft: koolhydraten, vetten en eiwitten. Normaal eten én toch resultaat. Dat zie je op de weegschaal, maar dat merk je ook in je kleding.’

CONTACT >>>

Dieetschema Slinc.

Met een dieetadvies van een diëtiste in Veldhoven doe je er vaak langere tijd over om af te vallen. Het voordeel van Slinc. is dat je snelheid maakt in afvallen, maar toch gewoon blijft eten. En zichtbaar resultaat werkt motiverend.

Dieetschema Slinc.

Afvallen doen we samen

Afvallen doe je onder persoonlijke begeleiding van afslankcoach Virginia in Veldhoven. ‘Ik en mijn team begeleiden jou in afvallen. Met ons dieetadvies houden wij rekening met jouw leef- en werksituatie. Wij denken met je mee in oplossingen. Of je nu in nachtdiensten werkt, vaak in vergaderingen zit, veel reist, nog studeert of gewoon een druk gezinsleven hebt. Wij zorgen ervoor dat het voedingsprogramma ook voor jou goed past is in je leven.’

Jouw persoonlijke afslankcoach van In Shape Afslankstudio Veldhoven weegt je wekelijks en meet je gewicht, vetmassa en vetvrije massa (waaronder de spiermassa). Zij bespreekt met jou het resultaat van de weging en hoe je programma verloopt. Zo kan het voorkomen dat het programma bijgesteld moet worden. Jouw coach meet maandelijks het resultaat in centimeterverlies in omvang, zodat je kunt zien dat je ook echt afvalt op die plaatsen waar je wilt afvallen.

Voedingsadvies met Slinc.

Met Slinc. heb je zes eetmomenten per dag, dus je eet om de 2 tot 2,5 uur.  ’s Ochtends en ’s middags eet je crackers met mager beleg, als tussendoortje eet je fruit met yoghurt en het avondeten bestaat uit vlees of vis, onbeperkt groeten en rijst, pasta of aardappelen met een bakje yoghurt na.  Je blijft dus gewoon met je gezin mee eten, wat wel zo makkelijk is. Het dieetschema van Slinc. ziet er elke dag in ritme hetzelfde uit, maar aan de hand van een voedingslijst maak je wel zelf de keuze voor wát je eet. Producten die je gewoon in de supermarkt koopt, dus gewoon eten en geen maaltijdvervangers.

Voedingsadvies dietiste

Dieet recepten

Lekker eten terwijl je afvalt

Afvallen gaat makkelijker wanneer je normaal kunt blijven eten, samen met je gezin of partner. Het voedingsadvies van Slinc. laat zien dat lekker en gezond heel goed kan, ook tijdens het afvallen.

CONTACT >>>

Voeding en sporten

Maar met voeding alleen ben je er nog niet. In Shape Afslankstudio in Veldhoven combineert voeding met beweging in warmte- en vacuümcabines. Die zorgen ervoor dat je vooral afvalt op je probleemzones: de buik, billen en benen. Zo val je op een mooiere manier af en je bent ook meteen in beweging. Je bouwt conditie op, je voelt je fitter en je zit lekkerder in je vel. Je huid blijft strak en zeg maar bye bye tegen cellulite, want ook die vermindert aanzienlijk door de vacuümtraining.

Door de combinatie van persoonlijke begeleiding, sport en Slinc. blijft je motivatie hoog en behaal je je doelstelling.

Diëtistenpraktijk Meerhoven

Hulp bij afvallen in Veldhoven

Dieetcoach Virginia van In Shape Afslankstudio begeleidt je samen met haar team niet alleen in voeding, maar óok in beweging. Want afvallen doe je niet alleen door je voeding aan te passen, maar ook door te sporten. In Shape biedt je alles onder 1 dak: sport, dieet en voedingscoaching.

In Shape Afslankstudio is speciaal gericht op vrouwen, van jong tot oud. Of je nu nog op school zit of in de overgang bent. Dus wil jij afvallen en woon je in Veldhoven of omgeving? Wij helpen je, wij zijn jouw stok achter de deur.

Dietiste Veldhoven

Persoonlijke begeleiding

Virginia: ‘Mijn begeleiding is persoonlijk, zowel in de beweging als in de voeding. Ik zorg ervoor dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat jij je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!’

Afslankstudio of diëtiste in Veldhoven?

In Shape Afslankstudio is geen diëtistenpraktijk in Veldhoven, omdat wij meer bieden dan alleen voedingsbegeleiding. De intensiviteit van ons programma zorgt voor jouw succes. Je sport 2x per week bij In Shape Afslankstudio, wij wegen je 1x per week, wij adviseren, geven tips en beantwoorden al je vragen. En wel zo handig om te weten: wij zijn ook in de avond geopend en op zaterdag. In Shape Veldhoven zit in Meerhoven en je parkeert helemaal gratis in de ondergrondse parkeergarage.

Dat onze methode succesvol is, blijkt niet alleen uit de resultaten. In 2018 is In Shape uitgeroepen tot de beste Afslankstudio. Met 5 studio’s begeleiden wij al meer dan 15 jaar vrouwen in afvallen en op gewicht blijven.

Welk dieet past het beste bij jou?

Welk programma het beste bij jou past aan voeding en beweging, bespreekt dieetcoach Virginia graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Virginia: ‘Ik kijk samen met jou naar wat jij wil en wat het beste bij jou past. Dat geldt voor de voeding, maar ook voor de beweging. Ik vind het belangrijk dat jij je goed voelt.’

Benieuwd wat Virginia voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Vraag een gratis intake gesprek aan!

  Dietist Veldhoven

  Virginia van der Made
  In Shape Afslankstudio Veldhoven | Meerhoven
  Meerwater 10 ✯ tel: 040-368 03 08
  info@inshape-meerhoven.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief