in shape afslankstudio

Diëtiste Veldhoven

Een diëtiste voor Veldhoven

Wil je graag afvallen onder begeleiding van een diëtiste in Veldhoven? Dat betekent dat je hulp zoekt in afvallen. In Shape Afslankstudio biedt in tegenstelling tot een diëtistenpraktijk alles onder 1 dak: beweging, voeding én begeleiding. Al 13 jaar begeleidt In Shape vrouwen in afvallen. “In Shape is voor vrouwen van jong tot oud, die individueel en onder deskundige begeleiding op een snelle, maar gezonde manier willen afvallen.”, vertelt afslankcoach Virginia van der Made. “Wij combineren voeding met beweging. Je bouwt hierdoor conditie op én je valt plaatselijk af. Onze warmte- en vacuümcabines zorgen ervoor dat je als vrouw juist afvalt op de probleemzones: de buik, billen en benen. In Shape biedt naast voeding dus ook beweging en dat onder persoonlijke begeleiding van een afslankcoach.”

dietiste in veldhoven

Afslankcoach of diëtiste in Veldhoven

In Shape werkt met maaltijdvervangers en met gewoon eten, voor ieder wat wils. Afslankcoach Virginia vertelt: “Met Slinc. kun je normaal blijven eten, maar val je toch gemiddeld 1kg per week af als vrouw. En snel, zichtbaar resultaat motiveert enorm. Tegelijk kun je met je gezin mee blijven eten. Je hebt vijf á zes eetmomenten per dag. Je mag crackers, fruit en zuivel en je eet avondeten zoals je gewend bent. Je krijgt een boekje waarin staat wat je wel en niet kan eten. Omdat je maar duizend calorieën per dag eet, vul je dat aan met voedingssupplementen. Bij In Shape leggen we een basis van waaruit je je leven kunt leiden zonder terug te vallen in oude gewoontes.”

dietist veldhoven

Afslankcoach Virginia van der Made

In Shape Afslankstudio in Meerhoven

In Shape brengt daarmee voeding en beweging bij elkaar onder 1 dak. En dat onder persoonlijke begeleiding van een afslankcoach. Door de aangrenzende ligging is In Shape Afslankstudio in Meerhoven een uitkomst als alternatief op een diëtistenpraktijk in Veldhoven.

Ben jij benieuwd wat afslankcoach Virginia voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief