In Shape Afslankstudio

Hulp bij afvallen

Hulp bij afvallen

Hulp bij afvallen voor vrouwen

Wil jij graag afvallen, maar kun je wel wat hulp gebruiken? Afvallen doe je bij In Shape Afslankstudio onder begeleiding van een professionele coach die gespecialiseerd is in voeding en beweging. Dit totaalprogramma zorgt ervoor dat je eindelijk die overtollige kilo’s gaat afvallen.

Wij bieden jou de professionele hulp bij afvallen die je zoekt. Je hoeft niet bang te zijn dat je een streng dieet moet volgen. Je gaat afvallen door juist méér te eten. Dat klinkt toch als muziek in je oren?

De oplossing voor je overtollige kilo’s is meer voedzaam eten. Slinc. staat voor afvallen met gezond en vooral lekker eten. Dat klinkt toch als een feestje? Afvallen was nog nooit zo leuk.

Afvallen met hulp

Ook voor een stok achter de deur zijn wij jouw coach bij afvallen. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het dieet of soms even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat in afslanken.

Onze afslankcoaches van In Shape Afslankstudio begeleiden al meer dan 15 jaar ervaring succesvol vrouwen in afvallen. Met een totaalprogramma van sport, dieet en coaching bieden wij alles onder 1 dak. Voor hulp bij afvallen kun je bij In Shape Afslankstudio terecht in Eindhoven, Rosmalen, Helmond en Veldhoven.

Afvallen met hulp

Professionele coach bij afvallen

Je volgt een programma onder persoonlijke begeleiding van een professionele voedingscoach. We stellen een programma van voeding en beweging samen op basis van jouw wensen en doelen. Iedere vrouw is nu eenmaal anders.

Stoor je je vooral aan je buik of wil je juist afvallen op je benen en billen? Het sporten in de warmte cabine zorgt voor een juiste aanpak. Je valt meer plaatselijk af op de buik, billen en benen. Juist op die plaatsen waar je als vrouw juist wil afvallen.

Professionele hulp bij afvallen

Heb je blessures waardoor je niet kunt sporten? Of wil je liever met een lichtere vorm van beweging starten? Dan is een training in onze Vacushaper een uitkomst. Rustig fietsen in de Vacustep of op rustig tempo lopen op een loopband in een vacuümcabine.

Afvallen onder begeleiding

Wij vinden het ook belangrijk dat je je in onze studio op je gemak voelt. In Shape Afslankstudio is speciaal voor vrouwen die professionele hulp zoeken bij afvallen. In onze studio’s hangt een vrouwvriendelijke en gemoedelijke sfeer. Wij werken in een klein en vast team dus voor jou ook geen onbekende gezichten.

Je hoeft je bij ons nergens voor te schamen of onzeker over te voelen. Wij weten als vrouw als geen ander hoe het werkt. Wij zijn blij dat je contact met ons opneemt en dat wij je mogen begeleiden naar een fittere, gezondere jij ツ

Heb jij hulp nodig bij afvallen?

Wij helpen je graag. Met 5 studio’s in Veldhoven, Eindhoven, Rosmalen en Helmond is er altijd een In Shape Afslankstudio bij jou in de buurt. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan. Je bent van harte welkom in onze studio, de koffie staat klaar.

Hulp bij afvallen in Eindhoven, Rosmalen, Veldhoven en Helmond

Hulp bij afvallen in Eindhoven, Rosmalen, Veldhoven en Helmond

Meld je aan voor onze nieuwsbrief