in shape afslankstudio

Personal fitness Valkenswaard

Personal trainer in Valkenswaard

Ben je op zoek naar een personal trainer in Valkenswaard omdat je wil afvallen? In Shape Afslankstudio biedt niet alleen begeleiding in sport, maar ook in voeding. Daarmee bieden wij alles onder 1 dak: sport, voeding & persoonlijke begeleiding. In een vrouwvriendelijke en gemoedelijke sfeer zijn wij jouw personal fitness studio in Valkenswaard.

Met sporten in warmtecabine train je juist die zones waar je wilt afvallen. Je voert liggende grondoefeningen uit in een verwarmde ruimte van 37 graden. Het zorgt voor een snellere vetafbraak, waardoor een training van 30 minuten voldoende is. Tegelijk werken we ook aan je conditie, dus je voelt je snel fit en lekker in je lijf. En dat in een halfuurtje, 2x per week.

Onder begeleiding van je eigen personal trainer van In Shape Afslankstudio in Valkenswaard volg je een totaalprogramma om te werken aan een fitter, slanker en gezonder lichaam. Stoor je je vooral aan je buikvet of wil strakkere benen en billen? De liggende grondoefeningen in de cabine stemmen we af op jouw probleemzones.

Personal trainer Valkenswaard

Personal training in sportschool Valkenswaard

Je wordt bij het sporten in de warmtecabine begeleid door een personal coach van In Shape Afslankstudio. In de warmtecabine is het belangrijk dat je de oefeningen goed uitvoert om blessures te voorkomen. Ze let niet alleen op je houding, maar motiveert je ook voor net even die laatste 3,2,1… oefening te doen.

Er zit dus altijd een personal trainer in Valkenswaard bij om je te begeleiden. Wij passen oefeningen aan als je lichamelijke klachten hebt waar we rekening mee moeten houden. Mochten de oefeningen in de warmtecabine geen mogelijkheid zijn in verband met een blessure of rug- en nekklachten, dan biedt de vacuümcabine dé uitkomst.

Training in een vacuümcabine

De Vacustep is er speciaal voor vrouwen met een zogenaamde peerfiguur. Je hebt een slank bovenlichaam, maar hebt in verhouding vollere benen en/of billen. Je kunt trainen wat je wilt, zonder resultaat te halen. Dit komt bijna altijd door een slechte doorbloeding.

Doorbloeding is een voorwaarde om vet te kunnen verbranding. Op de Vacustep train je op een crosstrainer terwijl de lucht in de cabine wordt weggezogen. Dat zorgt voor meer doorbloeding op de probleemzones, waardoor je meer afvalt op het onderlichaam.

Personal training Valkenswaard

Jouw eigen personal trainer bij In Shape Afslankstudio

Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten. Omdat onze studio alleen voor vrouwen is, werken wij in ons team uitsluitend met vrouwelijke personal trainers. In onze studio hangt een prettige sfeer en wij vinden het belangrijk dat je met een fijn gevoel naar In Shape Afslankstudio komt. Onze personal trainer in Valkenswaard is jouw stok achter de deur als je wilt afvallen.

En onze studio’s zijn speciaal voor vrouwen. That’s right, ladies only!

Personal training Valkenswaard

Voor alle vrouwen uit Valkenswaard en omgeving zijn wij jouw personal trainer voor het bereiken een gezonder en fitter lichaam. Met sport, voeding en persoonlijke begeleiding behalen we samen je doel. Onze studio ligt in het hartje centrum van Valkenswaard, maar je parkeert helemaal gratis recht voor de deur. En heel handig: wij zijn ook in de avond geopend en op zaterdag. Wel zo makkelijk als je fulltime werkt.

Contact opnemen met een personal coach in Valkenswaard

Wil je graag weten welk fitness en voedingsprogramma voor jou het meest geschikt is? Voor iedereen die op zoek is naar een personal trainer in Valkenswaard, zijn wij er voor jou. Personal coach Nena de Kroon en haar team staan voor je klaar. Tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek bekijkt Nena samen met jouw welk programma het beste bij jou past. Het geeft je meteen de gelegenheid om kennis te maken met onze studio.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Een intake gesprek is gratis en vrijblijvend, de koffie staat klaar. Je bent van harte welkom ♥

Vraag een gratis intake gesprek aan!

  Personal fitness Valkenswaard

  Nena de Kroon
  In Shape Afslankstudio Valkenswaard | Centrum
  Peperstraat 20a ✯ tel: 040 309 8141
  info@inshape-valkenswaard.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief