voeding

Slinc

Thaise curry garnalen met kokos 3
Slinc. ontbijt met supplementen
Slinc. tussendoortje zuivel en fruit
Slinc. lunch met supplementen
Slinc. tussendoortje melk en een appel
Slinc. Eindhoven - Afvallen met Slinc.

Afvallen met Slinc

Met Slinc stel je aan de hand van een productlijst zelf samen wat je eet. Producten die je gewoon in de supermarkt koopt, dus gewoon eten en geen maaltijdvervangers. Je hebt zes eetmomenten per dag, dus je eet om de 2 tot 2,5 uur. ’s Ochtends en ’s middags eet je crackers met mager beleg, als tussendoortje eet je fruit met yoghurt en het avondeten bestaat uit vlees of vis, onbeperkt groeten en rijst, pasta of aardappelen met een bakje yoghurt na.

Door regelmatig over de dag voedzaam te eten blijft je bloedsuikerspiegel het meest stabiel. Hierdoor heb je langer een verzadingsgevoel, hoef je minder grote porties te eten en voel je je fitter. Slinc zorgt voor een hoge stofwisseling en daarmee dus ook een hoge vetverbranding. Je kunt normaal blijven eten en tóch heb je snel, zichtbaar resultaat.

Er is een aanvulling van de voedingssupplementen Slinc Shaper en Slinc. Fit. Het is belangrijk voor je lichaam en gezondheid dat je alleen in vetmassa afneemt.

Persoonlijke coach

Om dit goed in de gaten te houden, volg je het Slinc programma onder persoonlijke begeleiding. Afvallen doen we samen, je staat er niet alleen voor! Daarom is er een wekelijkse weging waarbij je gewicht, vetmassa en vetvrije massa (spiermassa) wordt gemeten. Je Slinc coach bij In Shape Afslankstudio is vooral ook een stok achter de deur! Je coach kan je wekelijks tips geven en weer motiveren als het even tegenzit.

Het programma wordt in drie weken langzaam afgebouwd, waarmee een jojo-effect wordt voorkomen.

De combinatie van Slinc en het bewegen in de Powerfit infraroodcabine, Vacushaper of Vacumove zorgt ervoor dat je huid niet verslapt, maar strak blijft. Ook vermindert cellulitis op deze manier. Door de combinatie van intensieve begeleiding, beweging en voeding blijft je motivatie hoog en behaal je je doelstelling.

Op gewicht blijven

Slinc houdt niet op bij je streefgewicht. Het is een totaalprogramma en leert je ook hoe je op gewicht kunt blijven. Dat leer je in Fase 2 Stabiliseren en Fase 3 Balans. En die ‘regels’ zien er heel anders uit dan je dieetregels van Fase 1. Van mager en light producten ga je in Fase 3 uiteindelijk naar halfvolle en volle producten, 48+ kaas, brood, roomboter, noten etc.

Klinkt misschien een beetje eng. Zeker als je al levenslang op 20+ kaas en magere producten zit. Maar Slinc leert je hoe je een goede balans kunt vinden in voeding en tóch kunt genieten van lekkere dingen. En je Slinc coach van In Shape Afslankstudio helpt je daarbij.

Slinc app

Om dit intensieve traject te ondersteunen is er een gratis Slinc app, jouw digitale ondersteuning tijdens het afvallen. Sta je in de supermarkt? Met de app heb je direct je boodschappenlijstje bij de hand.

Je kunt er je gewicht in bijhouden, je eetmomenten afvinken en bijhouden hoeveel water je drinkt. Met de herinneringsmelding heb je geen excuus meer om je supplementen te vergeten.

Als het even niet lukt of je resultaat valt wat tegen, druk je op de ‘help button’. De checklist helpt je weer snel op de rit. De gratis app is ontzettend gebruiksvriendelijk. Geen moeilijke poespas, maar in één overzicht heel duidelijk. Alles om bij te dragen aan een zo goed mogelijk resultaat voor jou.

Slinc Rosmalen

Slinc coach In Shape Rosmalen

De werking van Slinc

Het uitgangspunt van Slinc is om de schommelingen van de bloedsuikerspiegel zo veel mogelijk te beperken. Grote schommelingen van de bloedsuikerspiegel zorgen er namelijk voor dat je meer gaat eten. Daarom eet je tijdens Slinc voornamelijk producten die meervoudige koolhydraten bevatten. Dit zijn koolhydraten die langzaam door het lichaam worden opgenomen, waardoor er minder schommeling ontstaat van de bloedsuikerspiegel.

Enkelvoudige koolhydraten veroorzaken deze sterke schommelingen in de bloedsuikerspiegel. Deze zogenaamde ‘snelle suikers’, worden snel door het lichaam opgenomen en veroorzaken een piek in de bloedsuikerspiegel. Het lichaam maakt insuline aan om de bloedsuikerspiegel weer omlaag te brengen. Daardoor ontstaat er weer een hongermoment. Hoe meer ‘snelle suikers’ je eet, hoe meer hongermomenten je kent, hoe meer je eet. Uiteindelijk kan dit zelfs leiden tot diabetes (suikerziekte), als je te veel koolhydraten binnenkrijgt en het lichaam niet meer in staat is om genoeg insuline aan te maken.

Snelle suikers (enkelvoudige koolhydraten) zitten in producten met een hoog suikergehalte, zoals koekjes en snoep, maar ook in minder voor de hand liggende producten, zoals: wit stokbrood en watermeloen. Meervoudige koolhydraten zitten in bijvoorbeeld vlees en vis, groenten, volkoren pasta, zilvervliesrijst en zuivel.

Ben je geïnteresseerd om te starten met Slinc? Vraag direct een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Slinc In Shape Afslankstudio

Meld je aan voor onze nieuwsbrief