in shape afslankstudio

Valkenswaard Centrum

In Shape Valkenswaard opening

In Shape Valkenswaard opent op dinsdag 2 januari 2024 haar deuren aan de Peperstraat 20a in Valkenswaard.  Dat ligt in het hartje centrum met genoeg parkeer gelegenheid recht voor het pand. En net zoals bij onze andere studio’s is het gratis parkeren. We zijn op dit moment nog druk bezig met de voorbereidingen en zijn op dit moment nog niet bereikbaar. Benieuwd naar wie, wat en waar? Lees er hier alles over de opening van In Shape Valkenswaard.

Open dag 13 januari

Op zaterdag 13 januari is er een open dag van 11.00 uur tot 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

In Shape Afslankstudio Valkenswaard | Centrum

Peperstraat 20a
5554 EJ Valkenswaard
tel: 040 309 8141 of 06 398 115 08
info@inshape-valkenswaard.nl

We zijn op dit moment nog druk bezig met de voorbereidingen en zijn op dit moment nog niet bereikbaar.

Contact In Shape Afslankstudio Valkenswaard

Dringende vraag?

We zijn op dit moment nog druk bezig met de voorbereidingen en nog niet bereikbaar. Heb je een dringende vraag? Neem dan via onderstaande formulier contact met ons op.

Mail ons

  Contact In Shape Valkenswaard

  Gratis parkeren

  Welkom bij In Shape Afslankstudio Valkenswaard in het Centrum. Je kunt gratis parkeren recht voor de deur, maar ook rondom de studio.

  Openingstijden In Shape Valkenswaard

  Wij werken op afspraak binnen onderstaande openingstijden:

  Maandag / woensdag / vrijdag / zaterdag: 09:00 uur – 12:00 uur
  Dinsdag en donderdag: 07:00 uur – 12:00 uur
  Maandag t/m donderdag: 18:30 – 20:30 uur
  Zondag: gesloten

  Gratis intakegesprek

  Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak na de onze opening op 2 januari 2024 gerust een afspraak, je bent van harte welkom 🌸 Een intake gesprek is gratis en vrijblijvend. Je kunt ons direct bellen op 040-309 81 41  of je kunt een intake gesprek aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

  GRATIS INTAKE >>>

   

  Voedingscoach Valkenswaard Centrum

  Nena de Kroon

  “Ik ben Nena de Kroon, gewichtsconsulente. Als moeder van 4 kinderen weet ik als geen ander hoe hectisch het leven kan zijn. Ik ben het levende voorbeeld dat als je een verandering wil, dat ook echt kan. Ik wilde afvallen, maar ik bleef maar jojo-en en volgde daarom een opleiding tot gewichtsconsulente. In combinatie met sporten viel ik 15 kilo af. Voor mij was het duidelijk: ik wil andere vrouwen ook helpen naar een blijvende en gezonde levensstijl. Ik ben jouw stok achter de deur in Valkenswaard.”

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief