in shape afslank studio

Afvallen Waalre

Dietist in Waalre

Ben jij op zoek naar een dietist in Waalre? Dat betekent dat je op zoek bent naar hulp in afvallen. Met sport, voeding en coaching bieden wij als afslankstudio speciaal voor vrouwen alles onder 1 dak. We stemmen een programma af op jouw doelstelling.

Dieetcoach Nena de Kroon: ‘Je hoeft zeker niet bang te zijn dat je een streng dieet moet volgen. Het klinkt voor veel vrouwen onlogisch in de oren, maar om af te vallen moet je juist méér gaan eten. Regelmatig en meer voedzaam eten zorgt ervoor dat het lichaam harder gaat werken. Slinc. laat zien dat afvallen met gewoon eten juist heel lekker én makkelijk is. Je eet normaal, maar hebt toch snel resultaat. Dat wil toch elke vrouw?’

 

Dietist Waalre

Afvallen in Waalre

Afvallen in Waalre doe je bij In Shape Afslankstudio op een steenworp van Waalre. Je vindt ons in het centrum van Valkenswaard met gratis parkeerplaatsen voor de deur! Wel zo handig. Afslanken doe je bij ons onder persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal, want wij vinden het belangrijk dat jij op je gemak voelt. Ieder mens is nu eenmaal anders met andere doelen en wensen.

Dietist in Waalre of Afslankstudio?

Ben je op zoek naar dietist in Waalre omdat je een gezondere levensstijl wil? Naast gezonde voeding is het belangrijk dat je sport om je conditie te verbeteren. Dat zorgt voor een hogere stofwisseling en daarmee ook een hogere vetverbranding. En dat zie je terug op de weegschaal. Sporten in warmtecabine of vacuümcabine zorgt ervoor dat je meer afvalt op je probleemzones. Stoor je je vooral aan je buik of wil je juist afvallen op je benen en billen? Sporten in warmtecabine of vacuümcabine zorgt voor een juiste aanpak. Je valt af op die plaatsen waar je wil afvallen.

Ook ben je meteen in beweging en bouwt conditie op. Je voelt je fitter en je zit lekkerder in je vel. De huid blijft strak en zeg maar bye bye tegen cellulite, want ook die vermindert aanzienlijk door de vacuümtraining. Door de combinatie van persoonlijke begeleiding, sport en Slinc. blijft je motivatie hoog en behaal je je doelstelling.

Dietiste Waalre

Wij zijn jouw stok achter de deur

Afvallen in Waalre doe je vlakbij bij In Shape Afslankstudio in Valkenswaard met persoonlijke aandacht. Naast de inhoudelijke begeleiding zijn wij er ook als stok achter de deur. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!

Wij vinden het ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten.

In Shape Afslankstudio onderscheidt zich in afvallen in Waalre omdat het bij ons niet ophoudt bij jouw streefgewicht. Wij begeleiden je ook in op gewicht blijven. We laten je niet aan je lot over zodra je je streefgewicht hebt behaald. Samen met jou kijken we naar een basis eetpatroon dat past in jouw leven, waarbij je voedzaam eet en óok kunt genieten van lekkere dingen. Wij helpen je blijvend naar een gezonde levensstijl.

Dieet, sport & coaching

In Shape Afslankstudio is geen dietistenpraktijk in Valkenswaard, omdat wij meer bieden dan alleen voedingsbegeleiding. De intensiviteit van ons programma zorgt voor jouw succes. Je sport 2x per week bij In Shape Afslankstudio, wij wegen je 1x per week, wij adviseren, geven tips en beantwoorden al je vragen.

Wij begeleiden al meer dan 15 jaar succesvol vrouwen naar een gezonde, blijvende levensstijl met beweging, voeding en begeleidingIn Shape is er voor alle vrouwen, van jong tot oud. Of je nu nog op school zit of in de overgang bent. Dieetcoach Nena: ‘Voor een dieet is ons uitgangspunt dat elke dag een feestje moet zijn. Anders houd je een dieet nooit lang vol. We houden daarbij ook rekening met wat voor jou past in je werk en gezin.’

Het team van afslankcoach Nena de Kroon staat voor je klaar om jou te helpen met afvallen in onze studio in het Centrum van Valkenswaard.

Maar welk programma past het beste bij jou?

Dat bespreken wij graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. We kijken samen naar jouw eigen wensen en doelen. We houden ook een figuuranalyse. Op basis hiervan en je conditie, leeftijd en gezondheid adviseren we je welk bewegings- en voedingsprogramma het beste voor jou is. Benieuwd wat In Shape voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Vul hieronder het contactformulier in en we nemen contact met je op. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar ☕

Ja, ik wil graag een afspraak

  Dietist Waalre

  Nena de Kroon
  In Shape Afslankstudio Valkenswaard | Centrum
  Peperstraat 20a ✯ tel: 040 309 8141
  info@inshape-valkenswaard.nl

  Afvallen Waalre

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief