in shape afslankstudio

Op gewicht blijven

Je hebt je streefgewicht behaald, maar dan begint voor veel vrouwen pas de echte strijd. Afvallen is vaak al moeilijk, maar op gewicht blijven is pas een echte uitdaging. Alle voedingsprogramma’s waar In Shape Afslankstudio mee werkt, hebben een afbouwprogramma naar een gezond voedingspatroon.

In Shape Afslankstudio onderscheidt zich als afslankstudio door je niet alleen te begeleiding in afvallen, maar ook in op gewicht blijven. Wij ervaren dat veel vrouwen angst hebben om weer aan te komen. Op gewicht blijven houdt niet in dat je nooit iets meer mag. Nooit meer een stuk gebak, friet, chips of een wijntje. Dat is voor niemand leefbaar. Wij stemmen individueel een basis eetpatroon af, waarbij je voedzaam eet en ook kunt genieten van lekkere dingen. Dit is per persoon verschillend, omdat iedereen nu eenmaal een andere stofwisseling, behoefte, leeftijd en leefstijl heeft. De begeleiding om het gewicht te behouden, is daarom net als onze begeleiding met afvallen persoonlijk en individueel.

Onderhoudsprogramma

Ben je bang dat je weer aankomt of vind je het moeilijk om op gewicht te blijven? Wij laten je niet aan je lot over zodra je je streefgewicht hebt behaald. Ook op gewicht blijven doen we samen!

In Shape Afslankstudio is gespecialiseerd in begeleiding om op gewicht te blijven en een terugkerend patroon van afvallen en aankomen te doorbreken. Je kunt tegen een gereduceerd tarief een onderhoudsprogramma volgen. Het Slinc. Fase 1-2-3 is hierin een goede ondersteuning samen met het persoonlijke dagboek My way of life.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief