voeding

Clean 9 Forever Living

Met het C9 programma maak je een vliegende start op weg naar een slankere en gezondere versie van jezelf. In 9 dagen volg je dit ‘cleansing’ programma van Forever Living.

C9

Alles wat je nodig hebt, zit in het pakket. Je volgt een voedingsschema dat staat aangegeven in het begeleidend boekje. Daar staat alles in wat je moet weten. Hoe je dagschema eruit ziet, wat je allemaal wel en niet mag hebben, heel handig. Je gebruikt daarbij het bijgeleverde supplementenpakket en slanke recepten die in het boekje staan.

Inhoud Forever Clean 9 – Forever F.I.T. C9

  1. Forever Aloë Vera Gel (2x 1 liter)
  2. Forever Lite Ultra (15 maaltijden, soja shake vanille)
  3. Forever Garcinia Plus (54 softgels, voedingssupplement om het hongergevoel te onderdrukken)
  4. Forever Therm (18 tabletten, multivitaminen)
  5. Forever Fiber (9 sticks, vezelstick)
  6. Meetlint
  7. Begeleidend boekje waar alle informatie in staat
  8. Shaker

De C9 duurt 9 dagen en is onder andere op basis van Aloë Vera Gel. Deze pure gestabaliseerde aloë vera gel die de natuurlijke gel uit de plant met 200 verschillende bouwstoffen zo goed mogelijk benadert. Deze rijke bron van voedingsstoffen biedt de perfecte aanvulling op een uitgebalanceerd voedingspatroon. Het helpt de immuniteit te verhogen, stimuleert de spijsvertering en zorgt voor een fitter gevoel. De aloë vera ondersteunt een gezondere levenstijl en om lekker in je vel te zitten.

In 9 dagen maak je een vliegende start op weg naar een fittere versie van jezelf. Wil je de Clean 9 graag volgen? Loop gerust binnen in een van onze studio’s.

Rachel

Ervaring Clean 9

Voedingscoach Rachel Hulshof van In Shape Afslankstudio testte de Clean 9. Lees hier haar ervaring van dag tot dag.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief