in shape afslank studio

Afvallen in Valkenswaard

Afslanken in Valkenswaard

Afvallen in Valkenswaard doe je bij In Shape Afslankstudio, een studio speciaal voor vrouwen. Met sport, voeding en coaching bieden wij als afslankstudio alles onder 1 dak. We stemmen een programma af op jouw doelstelling. Gewichtsconsulente Nena de Kroon: ‘Je hoeft zeker niet bang te zijn dat je een streng dieet moet volgen. Slinc. laat zien dat afvallen met gewoon eten juist heel lekker én makkelijk is. Je eet normaal, maar hebt toch snel resultaat. Dat wil toch elke vrouw?’

Afslanken in Valkenswaard doe je bij ons onder persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach. ‘Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal, want wij vinden het belangrijk dat jij op je gemak voelt. Ieder mens is nu eenmaal anders met andere doelen en wensen.’

Afvallen Valkenswaard

Samen afvallen in Valkenswaard

In Shape Afslankstudio begeleidt al meer dan 15 jaar succesvol vrouwen naar een gezonde, blijvende levensstijl met beweging, voeding en begeleidingIn Shape is er voor alle vrouwen, van jong tot oud. Of je nu nog op school zit of in de overgang bent. Gewichtsconsulente Nena: ‘Voor een dieet is ons uitgangspunt dat elke dag een feestje moet zijn. Anders houd je een dieet nooit lang vol. We houden daarbij ook rekening met wat voor jou past in je werk en gezin.’

Het team van afslankcoach Nena de Kroon staat voor je klaar om jou te helpen met afvallen in onze studio in het Centrum van Valkenswaard.

Naast voeding is beweging ook belangrijk als je wilt afvallen. Dat zorgt voor een hogere stofwisseling en daarmee ook een hogere vetverbranding. En dat zie je terug op de weegschaal. Sporten in warmtecabine of vacuümcabine zorgt ervoor dat je meer afvalt op je  probleemzones. Stoor je je vooral aan je buik of wil je juist afvallen op je benen en billen? Sporten in warmtecabine of vacuümcabine zorgt voor een juiste aanpak. Je valt af op die plaatsen waar je wil afvallen.

Afslanken Valkenswaard

Wij zijn jouw stok achter de deur

Afvallen in Valkenswaard doe je bij In Shape Afslankstudio met persoonlijke aandacht. Naast de inhoudelijke begeleiding zijn wij er ook als stok achter de deur. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!

Wij vinden het ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten.

In Shape Afslankstudio onderscheidt zich in afvallen in Valkenswaard omdat het bij ons niet ophoudt bij jouw streefgewicht. Wij begeleiden je ook in op gewicht blijven. We laten je niet aan je lot over zodra je je streefgewicht hebt behaald. Samen met jou kijken we naar een basis eetpatroon dat past in jouw leven, waarbij je voedzaam eet en óok kunt genieten van lekkere dingen. Wij helpen je blijvend naar een gezonde levensstijl.

Maar welk programma past het beste bij jou?

Dat bespreken wij graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. We kijken samen naar jouw eigen wensen en doelen. We houden ook een figuuranalyse. Op basis hiervan en je conditie, leeftijd en gezondheid adviseren we je welk bewegings- en voedingsprogramma het beste voor jou is. Benieuwd wat In Shape voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. De koffie staat klaar ☕

CONTACT >>>

Afvallen in Valkenswaard

Voeding

Bij In Shape Afslankstudio houden wij afslanken in Valkenswaard graag makkelijk voor jou. Slinc. laat zien dat diëten of gezond eten hoeft helemaal niet saai te zijn. Variatie, handige tips en recepten zorgen voor lekker eten waardoor je het makkelijker volhoudt. Wij begeleiden je persoonlijk in een eetschema dat bij jou past.

Beweging

Afvallen in Valkenswaard doe je in combinatie met sporten in warmte- of vacuümcabines. Wij pakken jouw probleemzones aan. Of je nu op je buik, billen of benen wil afvallen. Met onze bewegingsmethodes val je meer plaatselijk af.

Begeleiding

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons voorop. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Benieuwd? Kom gerust eens een kijkje nemen, je bent van harte welkom.

Ja, ik wil graag een afspraak

  Afvallen Valkenswaard

  Nena de Kroon
  In Shape Afslankstudio Valkenswaard | Centrum
  Peperstraat 20a ✯ tel: 040 309 8141
  info@inshape-valkenswaard.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief