Vrouwen sportschool

In Shape is er speciaal voor vrouwen

Vrouwen sportschool

Vrouwen sportschool In Shape Afslankstudio

That’s right, woman only! Je sport met alleen vrouwen in een gemoedelijke, gezellige sfeer. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Bij ons staan een ongedwongen, vrouwvriendelijke sfeer en persoonlijke aandacht centraal.

We zijn geen grote sportschool, maar een kleinschalige sportschool alleen voor vrouwen. Onze studio wordt daarom ook gerund door alleen vrouwelijke coaches. Wij werken met een vast team, dus voor jou ook geen onbekende gezichten. Of je nu graag je conditie wilt verbeteren, je fitter wilt voelen of kilo’s wilt afvallen. Wij begeleiden je persoonlijk in jouw doel.

Fitness voor vrouwen

Veel vrouwen zoeken naar een vorm van sport om aan hun conditie te werken, maar tegelijk ook af te vallen. Sporten in onze warmte- en vacuümcabines zorgt niet alleen voor een betere conditie, maar ook dat je plaatselijk afvalt. Wij pakken de bekende probleemzones aan: de buik, billen en benen.

Door te sporten in onze warmtecabines die verwarmd worden tot 37 graden train je op de gewenste spiergroepen. Je voert liggende grondoefeningen uit, die zijn afgestemd op jouw wensen en doelen. En dat met maar 2x per week een halfuurtje heb je jouw eigen fitness voor vrouwen bij In Shape Afslankstudio.

Fitness vrouwen

Heb je blessures waardoor je geen sportoefeningen kunt doen? Dan is de Vacushaper een uitkomst. De vacuüm zorgt voor meer doorbloeding in het onderlichaam waardoor je sneller je vetten verbrandt én cellulite aanpakt.

Onder begeleiding van je eigen personal coach van In Shape Afslankstudio volg je een totaalprogramma om te werken aan een fitter, slanker en gezonder lichaam.

Wat maakt In Shape Afslankstudio anders dan een reguliere sportschool?

 • Sportschool voor vrouwen
 • Wij werken op afspraak
 • Alle aandacht voor jou
 • Kleinschalig
 • Ook voor afvallen
 • Jouw stok achter de deur
 • Altijd gezellig!

Afvallen sporten

Fitness op afspraak

Komen sporten is bij ons niet vrijblijvend.  Wij verwachten jou, wat een stok achter de deur is als je lui op de bank zit en denkt: ‘Ik heb geen zin.’  Wij zitten op jou te wachten. Omdat wij op afspraak werken, reserveren wij een warmte- of vacuümcabine voor jou.

Sportschool voor vrouwen

Alle aandacht voor jou

We zijn er als personal coach om je te begeleiden in de oefeningen in de warmtecabine. Zo letten we op je houding, corrigeren je en motiveren je om net die laatste oefeningen af te maken. Wij passen oefeningen aan als je lichamelijke klachten hebt waar we rekening mee moeten houden. Naast sport zijn we er ook voor je voor al je vragen over voeding.

Sporten en voeding

Afvallen of diëten kan soms een enorme strijd zijn. Bij In Shape Afslankstudio houden wij het graag makkelijk. Ons uitgangspunt is dat elke dag een feestje moet zijn. Anders houd je een dieet nooit lang vol. Wij willen je juist laten ervaren dat diëten of gezond eten helemaal niet saai is.

We wegen je wekelijks en spreken het resultaat met je door en hoe het programma verloopt. Soms is het nodig dat we een aanpassing maken in het voedingsprogramma, soms heb je gewoon even een peptalk nodig. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat.

Afvallen en sporten bij In Shape Afslankstudio

Wij zijn jouw stok achter de deur om je resultaat succesvol te bereiken. Met sport, voeding en coaching bieden wij als vrouwen sportschool alles aan onder 1 dak. Jouw doel is ons doel ♡

En verder is het bij ons gewoon altijd heel gezellig 😉

Sporten en voeding

Gratis intake gesprek

Wil jij ook afvallen, maar weet je gewoon niet waar je moet beginnen? Door het grote aanbod op het gebied van diëten, zie je door de bomen het bos niet meer. Wat is nou de juiste manier om af te vallen? Soms ben je dan even helemaal de weg kwijt. Wij begrijpen dat.

Herken jij dit?

 • Ik wil afvallen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen
 • Welk dieet werkt wél?
 • Ik ben niet tevreden met mijn gewicht
 • Ik voel me enorm opgeblazen
 • Ik blijf jojoën: afvallen en weer aankomen
 • Ik ben onzeker over mijn lichaam

Ja! Ik wil graag een intake gesprek

Herken jij je in een van deze uitspraken? We nodigen je graag uit voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek in een van onze 5 studio’s in Eindhoven, Veldhoven, Rosmalen en Helmond. Het geeft je de gelegenheid om kennis te maken met onze studio en we bespreken samen met jou welk programma het beste bij jou past. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Je bent van harte welkom ♥

Vrouwen sportschool In Shape Afslankstudio

Meld je aan voor onze nieuwsbrief