Sporten voor vrouwen

Sportschool in Veldhoven

Sportschool Veldhoven

Sportschool In Shape Veldhoven

Wil jij graag je conditie verbeteren of wat kilo’s afvallen? Wij bieden als kleinschalige sportschool in Veldhoven alles onder 1 dak: een combinatie van sporten, voeding én persoonlijke begeleiding.

Wat je doelstelling ook is, wij helpen jou naar een gezonder, fitter en slankere beweeg- en leefstijl. In Shape Afslankstudio is een gemoedelijke sportschool in Veldhoven speciaal voor vrouwen.

Dat lees je goed: woman only! Wij vinden het belangrijk dat jij je als vrouw op je gemak voelt. Sporten in een ongedwongen en vrouwvriendelijke sfeer staat bij ons centraal.

GRATIS INTAKE >>>

Gym Veldhoven

Veel vrouwen zoeken naar een vorm van sport om aan hun conditie te werken, maar tegelijk ook af te vallen. Sporten doe je bij ons in onze gym Veldhoven in warmte- en vacuümcabines. Deze vorm van sport zorgt voor een perfecte combinatie voor de vrouw: je bouwt conditie op en tegelijk valt kilo’s af op de probleemzones buik, billen en benen. Dat wil toch elke vrouw?

Door te sporten in onze warmtecabines die verwarmd worden tot 37 graden train je op de gewenste spiergroepen. Je kunt het hele lichaam trainen, maar ook specifiek op zones die je graag wil aanpakken. Je voert liggende grondoefeningen uit, die zijn afgestemd op jouw wensen en doelen. En dat met maar 2x per week een halfuurtje sporten in Veldhoven bij In Shape Afslankstudio Meerhoven tegen Veldhoven aan.

Sporten bij jouw gym Veldhoven

Heb je blessures waardoor je geen sportoefeningen kunt doen? Dan is de Vacushaper een uitkomst. De vacuüm zorgt voor meer doorbloeding in het onderlichaam waardoor je sneller je vetten verbrandt én cellulite aanpakt.

Sportschool in Veldhoven

Veldhoven sportschool en afvallen

Wil jij naast conditie opbouwen ook graag afvallen? Bij In Shape Veldhoven ben je aan het juiste adres voor een totaalprogramma. Met Slinc blijf je normaal eten en eet in de avond gewoon met je partner of gezin mee, wel zo makkelijk. Je hebt met Slinc snel en zichtbaar resultaat en dat werkt heel motiverend. Dat wil jij toch ook?

Op afspraak sporten in Veldhoven

Trainen in onze sportschool in Veldhoven werkt op afspraak en dat werkt enorm als stok achter de deur om te komen. Wij zitten op jou te wachten. Sporten is bij ons niet vrijblijvend; wij reserveren een warmte- of vacuümcabine voor jou. Dan denk je wel twee keer na als je lui op de bank zit en denkt: ‘Ik heb geen zin.’ Een sportafspraak werkt motiverend om toch te gaan.

En als je dan eenmaal in onze kleinschalige sportschool bent, zijn wij er als personal coach om je te begeleiden in de oefeningen in de warmtecabine. Zo letten we op je houding, corrigeren je en motiveren je om net die laatste oefeningen af te maken. Wij passen oefeningen aan als je lichamelijke klachten hebt waar we rekening mee moeten houden.

Wij zijn jouw stok achter de deur om je resultaat succesvol te bereiken. Met sport, voeding en coaching bieden wij als sportschool in Veldhoven alles aan onder 1 dak. Jouw doel is ons doel ♡

GRATIS INTAKE >>>

Wat maakt In Shape Afslankstudio anders dan een reguliere sportschool in Veldhoven?

 • Sportschool in Veldhoven voor vrouwen
 • Wij werken op afspraak
 • Alle aandacht voor jou
 • Kleinschalig
 • Ook voor afvallen
 • Jouw stok achter de deur
 • Altijd gezellig! 😉

Sportschool In Shape Veldhoven

Contact opnemen met Veldhoven sportschool In Shape

Door de aangrenzende ligging is In Shape Afslankstudio in Meerhoven een uitkomst voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een sportschool in Veldhoven.

Welk programma het beste bij jou past van sporten en voeding, bespreekt personal coach Virginia graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Virginia: ‘Ik kijk samen met jou naar wat jij wil en wat het beste bij jou past. Dat geldt voor de voeding, maar ook voor de beweging. Ik vind het belangrijk dat jij je goed voelt.  Vul hieronder het contactformulier in voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.’

Vraag een gratis intake gesprek aan!

  Veldhoven sportschool

  Virginia van der Made
  In Shape Afslankstudio Veldhoven | Meerhoven
  Meerwater 10 ✯ tel: 040-368 03 08
  info@inshape-meerhoven.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief