In Shape Blixembosch

Sportschool Woensel in Eindhoven

Sportschool Woensel Eindhoven

Sportschool Woensel In Shape Eindhoven

In Shape is een gemoedelijke sportschool in Woensel Eindhoven en is er speciaal voor vrouwen. That’s right, woman only! Wij helpen jou als vrouw naar een gezonde levensstijl met voeding, fitness en coaching. Of je nu graag je conditie wilt verbeteren, je fitter wilt voelen of kilo’s wilt afvallen.

In onze kleinschalige sportschool in Woensel Eindhoven sport je in warmte- en vacuümcabines. Dat zorgt niet alleen voor een betere conditie, maar ook dat je plaatselijk afvalt. Je verliest centimeters in omvang op de bekende probleemzones van de vrouw: de buik, billen en benen.

CONTACT >>>

Sportschool Eindhoven Woensel

In Shape Afslankstudio is gevestigd in Eindhoven in Woensel Noord. Je vindt onze studio In de wijk Blixembosch aan de Ouverture 87. Wij begeleiden al meer dan 15 jaar succesvol vrouwen naar een gezondere versie van zichzelf.

We zijn geen grote sportschool in Eindhoven Woensel, maar juist bewust kleinschalig. Je sport met alleen vrouwen in een gemoedelijke, gezellige sfeer. Bij ons staan een ongedwongen, vrouwvriendelijke sfeer en persoonlijke aandacht centraal.

Naast een trainingsprogramma die we voor je opstellen, nemen ook je voeding onder de loep. Voel jij je futloos of ben je veel moe? Gezonde voeding is heel bepalend voor je energieniveau. Het is daarom belangrijk dat je een gezond eetprogramma makkelijk vol kunt houden. Wij laten met Slinc. zien dat gezond eten en lekker eten heel makkelijk samen gaan.

Misschien wil je ook wat kilo’s afvallen? Onze fitness- en leefstijlcoaches van sportschool Eindhoven Woensel staan voor je klaar.

Sportschool Woensel Noord

Fitness- en leefstijlcoach Rachel Hulshof van sportschool In Shape in Woensel Noord: ‘Onze aanpak is persoonlijk. Wij houden vooraf altijd eerst een intake gesprek om jouw wensen en doelen te bespreken. Aan de hand hiervan bepalen wij welk programma het beste voor jou geschikt is en is daarom ook voor iedereen verschillend. Zeker als je als doel hebt om wat kilo’s kwijt te raken. Een dieet is standaard, maar elk mens is nu eenmaal anders.

Veel vrouwen maken de fout dat ze juist te weinig gaan eten als ze willen afvallen. Wij laten juist zien dat je voldoende moet eten. Dus met 6 eetmomenten per dag hoef je zeker geen honger te lijden. Je eet producten die je gewend bent, maar toch je ziet al snel resultaat op de weegschaal. Dat wil toch iedere vrouw?’

Het team van coaches staat voor je klaar om jou te helpen in jouw start naar een gezondere levensstijl in onze sportschool In Shape Blixembosch in Woensel Noord. In Shape is er voor alle vrouwen, van jong tot oud. Of je nu nog op school zit of in de overgang bent. Wij. Helpen. jou.

GRATIS INTAKE >>>

In Shape Woensel Eindhoven

Sporten in Woensel doe je bij In Shape!

Door te sporten in onze warmtecabines die verwarmd worden tot 37 graden train je op de gewenste spiergroepen. Je voert liggende grondoefeningen uit, die zijn afgestemd op jouw wensen en doelen. Onder begeleiding van je eigen fitness voor vrouwen coach van In Shape Eindhoven volg je een totaalprogramma om te werken aan een fitter, slanker en gezonder lichaam.

De trainingen in de infrarood sportcabine stemmen wij persoonlijk op jou af. Wil je graag overal trainen dan starten we met een algemeen body programma en pakken we alle spiergroepen aan: de buik, billen, benen en armen.

Sportschool Woensel

Sporten in warmtecabine

Je start met een relatief licht programma, afhankelijk van je conditie. In de warmtecabine zitten weerstand verhogende hand- en voetlussen die je kunt gebruiken om de oefeningen intensiever te maken.

Het programma is op basis van twee lessen per week, een halfuur per les. Je volgt de lessen in de warmtecabine sporten onder persoonlijke begeleiding. Er zit altijd een personal trainer bij om je te begeleiden. Zij let op je houding, een goede uitvoer van de oefeningen en motiveert je voor net die laatste 3, 2, 1… herhalingen. Samen met jou, halen we er het optimale resultaat uit.

Sporten Eindhoven

Heb je blessures waardoor je geen fitness oefeningen kunt doen? Bij onze sportschool in Woensel Eindhoven kun je dan terecht in onze vacuümcabines. Wij hebben de nieuwste versie: de Vacubike mét infrarood. Een lichte training op een hometrainer in een cabine die vacuüm wordt gezogen.

Met deze nieuwe vorm van training heb je de voordelen van een vacuüm- én infrarood training terwijl je op rustig tempo fietst. Dat is dus én én, wat je terug ziet in de resultaten.

Houd je wel van een beetje uitdaging dan we hebben ook de variant van de crosstrainer (Ellipter) met vacuüm en infrarood. Ook als je sporten niet fijn vindt, maar toch graag iets in beweging wil doen om je conditie op te bouwen, dan is de vacuümcabine een ideale instap.

Sportschool Eindhoven Woensel

Sportschool In Shape Eindhoven Woensel

Conditie opbouwen en tegelijk je voeding aanpakken, doe je bij In Shape Woensel in Eindhoven onder persoonlijke begeleiding. Wij zijn jouw stok achter de deur. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen ♡

Wil jij weten sportschool In Shape Eindhoven in Woensel voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis intake gesprek bij onze studio in Blixembosch. Het geeft je de gelegenheid om kennis te maken met onze studio en we bespreken samen met jou welk programma het beste bij jou past. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Vraag een gratis intake aan!

  Afslankcoach Rachel Hulshof van In Shape Afslankstudio Eindhoven Blixembosch

  Rachel Hulshof
  In Shape Afslankstudio Blixembosch
  Sportschool Woensel Eindhoven
  Ouverture 87 ✯ tel: 040-248 68 09
  info@inshape-eindhoven.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief