in shape afslankstudio

Personal trainer Son en Breugel

Personal trainer Son en Breugel

Een personal trainer voor Son en Breugel

Wil jij graag je conditie verbeteren of wat kilo’s afvallen? In Shape Afslankstudio biedt een combinatie van beweging, voeding én begeleiding speciaal voor vrouwen. Daarmee bieden we alles onder 1 dak.

That’s right, ladies only! Wij zijn een gemoedelijke en kleinschalige sportschool speciaal voor vrouwen.

Sporten in Son en Breugel

Door te sporten in onze warmtecabines die verwarmd worden tot 37 graden train je op de gewenste spiergroepen. Wil je je conditie verbeteren? Dan trainen we het hele lichaam. Je sport onder begeleiding van een personal trainer in de Powerfit warmtecabine. Je voert liggende grondoefeningen uit, die zijn afgestemd op jouw wensen en doelen.

Tijdens de les in de Powerfit zit er altijd een personal coach bij om je te begeleiden. Zij let op je houding en motiveert je om de oefeningen zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Wij passen oefeningen aan als je lichamelijke klachten hebt waar we rekening mee moeten houden.

Ook motiveert jouw coach je om net even die laatste 3, 2, 1.. oefening te doen! En dat met maar 2x per week een halfuurtje heb je jouw eigen personal trainer vlakbij Son en Breugel.

Sportschool Son en Breugel

Personal training in sportschool Son en Breugel

Je gaat voor resultaat en dat is ook ons doel. Of dat nu conditieverbetering is of afvallen. En dat doen we samen ♡ Wij vinden het daarom ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten.

Met onze personal trainer voor Son en Breugel ga je onder deskundige begeleiding aan de slag. Onze studio in Blixembosch ligt direct tegen Son en Breugel aan en is daarom makkelijk bereikbaar.

Jouw eigen personal trainer bij In Shape Afslankstudio

Naast de sportoefeningen in de warmtecabine, begeleiden onze persoonlijke coaches je ook in voeding. We hebben voor ieder wat wils, van voedingsbegeleiding tot dieetprogramma’s Slinc. en SLIMdiet die wat meer snelheid in afvallen bieden.

Personal training Son en Breugel

 

Onder begeleiding van je eigen personal trainer van In Shape Afslankstudio in Blixembosch (tegen Son en Breugel aan) volg je een totaalprogramma om te werken aan een fitter, slanker en gezonder lichaam. Niet alleen met sport, maar ook met voeding.

Contact opnemen met een personal coach in Son en Breugel

Wil je graag weten welk fitness en voedingsprogramma voor jou het meest geschikt is? Voor iedereen die op zoek is naar een personal trainer in Son en Breugel, zijn wij er voor jou. Personal coach Rachel Hulshof en haar team staan voor je klaar. Tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek bekijkt Rachel samen met jouw welk programma het beste bij jou past. Het geeft je meteen de gelegenheid om kennis te maken met onze studio.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend, de koffie staat klaar.

Je bent van harte welkom ♥

Personal trainer Rachel in Son en Breugel

Personal coach Rachel Hulshof

Meld je aan voor onze nieuwsbrief