in shape afslankstudio

Personal trainer Son en Breugel

Een personal trainer voor Son en Breugel

Wil jij graag je conditie verbeteren of wat kilo’s afvallen? In Shape Afslankstudio biedt een combinatie van beweging, voeding én begeleiding speciaal voor vrouwen. Je sport onder begeleiding van een personal trainer in de Powerfit warmtecabine. Je voert liggende grondoefeningen uit, die zijn afgestemd op de plekken waar jij wilt afvallen: de buik, billen en/of benen.Tijdens je les in de Powerfit zit er altijd een personal coach bij om je te begeleiden. Zij let op je houding en motiveert je om de oefeningen zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. En zweept je op om net even die laatste 3, 2, 1.. oefening te doen! En dat met maar 2x per week een halfuurtje heb je jouw eigen personal trainer vlakbij Son en Breugel.

 

personal trainer voor son en breugel

Personal training in Son en Breugel

Onze studio in Blixembosch ligt direct tegen Son en Breugel aan en is daarom makkelijk bereikbaar. Dus als je op zoek bent naar een personal coach in Son en Breugel ben je bij In Shape aan het juiste adres. Wij begeleiden je ook in je voeding. We hebben voor ieder wat wils, van voedingsbegeleiding tot dieetprogramma’s Slinc. en SLIMdiet die wat meer snelheid in afvallen bieden. De intensiviteit van ons programma zorgt voor jouw succes. Je sport 2x per week bij In Shape Afslankstudio, wij wegen je 1x per week, wij adviseren je, geven tips en beantwoorden al je vragen. Bij ons gaat je individueel aan de slag met een personal trainer, die ervoor zorgt dat je goed in je vel gaat zitten.

Contact opnemen met een personal coach in Son en Breugel

Afvallen doen we samen, je staat er niet alleen voor. Met onze personal trainer voor Son en Breugel ga je onder deskundige begeleiding aan de slag. Wij vinden het ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten. Wij houden vooraf altijd eerst een intake gesprek waarin we samen kijken naar jouw eigen wensen en doelen. We houden ook een figuuranalyse. Op basis hiervan en je conditie, leeftijd en gezondheid adviseren we je welk bewegings- en voedingsprogramma het beste voor jou is. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Ons team in Blixembosch staat voor je klaar.

 

Personal trainer Son en Breugel

Meld je aan voor onze nieuwsbrief