in shape afslankstudio

Gewichtsconsulente Eindhoven

Gewichtsconsulente in Eindhoven

Wil je graag afvallen maar je weet niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag persoonlijk. Als voedingsconsulente in Eindhoven stellen wij een eetprogramma op afgestemd op jouw leef- en werksituatie, behoeftes, gewicht en doelstelling. Als je wilt afvallen, is het belangrijk dat je een programma volgt dat je makkelijk kunt volhouden. Wij bekijken welk eetprogramma het beste bij jou past.

In Shape Afslankstudio onderscheidt zich met een reguliere gewichtsconsulent in Eindhoven door ons voedingsadvies te combineren met beweging. Want als je wilt afvallen, is het belangrijk dat je ook beweegt. Dat kun je natuurlijk doen door zelf te gaan sporten, maar onze bewegingsmethodes zorgen ervoor dat je meer afvalt op die plaatsen waar je wilt afvallen.

Plaatselijk afvallen

Onze warmte- en vacuümcabines (Powerfit en Vacushaper) maken plaatselijk afvallen mogelijk en verminderen tevens cellulite. De combinatie van voeding en beweging geeft snel, zichtbaar resultaat en dat motiveert om het programma goed vol te houden!

In Shape Afslankstudio biedt hiermee alles onder 1 dak om succesvol af te vallen: voeding, beweging en begeleiding van jouw persoonlijke gewichtsconsulente in Eindhoven. Onze studio’s zijn speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Of je nu van je lovehandels af wilt of je kampt met (zwaar) overgewicht; wij hebben voor iedere vrouw de juiste aanpak.

Gewichtsconsulent in Eindhoven In Shape Afslankstudio

Voedingsconsulent als stok achter de deur

Ook het sporten gaat bij ons onder persoonlijke begeleiding. Je komt 2x per week sporten en de gewichtscoach weegt je wekelijks. Wij zien je dus regelmatig en dat werkt motiverend. Want afvallen doen we samen! Wij zijn er voor jou, wij zijn jouw stok achter de deur.

Wij spreken wekelijks je voedingsprogramma door. Wij staan voor je klaar als je vragen of advies nodig heeft. Heb een etentje, een weekendje weg of een vakantie? Onze voedingsconsulent in Eindhoven geeft je genoeg tips om ervoor te zorgen dat je resultaat goed blijft.

Gewichtsconsulent Eindhoven

Wij kijken tevens naar je leef- en werksituatie en denken met je mee in oplossingen. Werk je in nachtdiensten, zit je vaak in vergaderingen, reis je veel, studeert je nog of heb je een druk gezinsleven? Het voedingsprogramma is standaard, maar elk mens is anders. Wij zorgen ervoor dat het programma ook voor je goed inpasbaar is in je leven.

Het is belangrijk voor je lichaam en gezondheid dat je alleen in vetmassa afneemt. We houden daarom wekelijks alle waardes in de gaten: gewicht, vetmassa en vetvrije massa (spiermassa).

Gewichtscoach Virginia: “Wij bieden een fantastisch programma, maar alles valt of staat met persoonlijke aandacht. Ieder mens is nu eenmaal anders. Wij zijn de hulplijn, houvast en motivatie in één. Afvallen doen we sámen en dat is een enorme stok achter de deur. En dat zorgt weer voor de beste resultaten, en daar gaan we natuurlijk voor! Wij zijn jouw gewichtscoach in Eindhoven.”

Gewichtscoaching in Eindhoven

Als je wilt afvallen, is het belangrijk dat je een programma volgt dat je makkelijk kunt volhouden. Met handige tips, variatie en recepten zorgen wij ervoor dat je je leefstijl op een leuke manier kunt aanpassen. Wij vinden het belangrijk dat er een fun-factor in het afvallen zit. Onze voedingsconsulente in Eindhoven houdt het graag makkelijk voor je. Zeker als je een dieet langere tijd wilt volhouden, is het belangrijk dat een programma goed bij je past.

In Shape Afslankstudio is gevestigd op 2 locaties in Eindhoven, dus er is altijd een voedingscoach in Eindhoven bij je in de buurt. En handig om te weten: wij zijn ook in de avond geopend en op zaterdag.

Welk voedingsprogramma past het beste bij jou?

Welk voedingsprogramma of dieet het beste bij jou past, bepalen we samen aan de hand van een figuuranalyse en jouw eigen wensen en doelen. Tijdens een gratis intake gesprek stelt de voedingsconsulente een voedings- en bewegingsprogramma op. In Shape Afslankstudio biedt naast voedingsbegeleiding ook de diëten Slinc. en SLIMdiet aan.

Met Slinc. kunt je normaal blijven eten, makkelijk als je met je gezin wil blijven mee eten. SLIMdiet biedt met maaltijdvervangers een uitkomst als je meer restrictie nodig hebt of snel resultaat wilt zien op de weegschaal.

Afvallen met Slinc.

Slinc. helpt je gezond afslanken met normaal eten. Je eet dus gewoon producten uit de winkel, geen maaltijdvervangers. Je blijft alles eten: koolhydraten, eiwitten en vetten. Het lichaam heeft nu eenmaal ook al deze voedingstoffen nodig.

Het eetschema is duidelijk en makkelijk om vol te houden en bestaat uit zes eetmomenten per dag: 3 hoofdmaaltijden, 2 tussendoortjes en een toetje. Aan de hand van een voedingslijst van producten, maak je zelf de keuze wat je eet. In de avond eet je dus gewoon met het gezin of partner mee, wel zo makkelijk.

Regelmatig en voedzaam eten zorgt voor een hoge vetverbranding. Je ziet dus snel resultaat op de weegschaal en dat werkt motiverend. Je voelt je snel fit en lekker in je vel met Slinc.

Slinc. ontbijt met supplementen
Slinc. tussendoortje zuivel en fruit
Slinc. lunch met supplementen
Slinc. tussendoortje melk en een appel
Thaise curry garnalen met kokos 3

Met SLIMdiet vervang je al je maaltijden op de dag door een eiwit SLIMdiet product. Het voordeel is dat je niet hoeft te denken over wat je allemaal mag eten. Zo kom je ook niet in de verleiding. En denk je nu: mag ik dan alleen maar shakes? Zeker niet! Van pannenkoeken die je bakt tot brood uit de oven; het assortiment is heel breed. Op advies van jouw In Shape voedingscoach neem je 4 tot 6 SLIMdiet producten per dag.

Gewichtsconsulente in Eindhoven: In Shape Afslankstudio

Wij werken bij In Shape Afslankstudio Eindhoven met een combinatie van voeding- en bewegingsprogramma’s. Dat geeft snel, zichtbaar resultaat en dat motiveert om je programma goed vol te houden! Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis intake gesprek bij onze studio in Blixembosch of Meerhoven.

Vraag een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 2 studio’s van In Shape Eindhoven. De koffie staat klaar, je bent van harte welkom ♥

Voeding

Bij In Shape Afslankstudio houden wij het graag makkelijk met Slinc. Diëten of gezond eten hoeft helemaal niet saai te zijn. Variatie, handige tips en recepten zorgen voor lekker eten waardoor je het makkelijker volhoudt. Wij begeleiden je persoonlijk in een eetschema dat bij jou past.

 

Beweging

Afvallen waar je juist wil afvallen! Wij pakken jouw probleemzones aan met onze warmte- en vacuümcabines. Of je nu op je buik, billen of benen wil afvallen. Met onze bewegingsmethodes val je meer plaatselijk af!

Begeleiding

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag hier direct een intake gesprek aan bij een van onze In Shape studio’s in Eindhoven gevestigd in Blixembosch en Meerhoven. Geheel vrijblijvend en helemaal gratis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief