Welkom!

over ons

Afvallen voor vrouwen

In Shape Afslankstudio begeleidt al meer dan 15 jaar succesvol vrouwen naar hun streefgewicht met sport, voeding en begeleiding. Afvallen speciaal voor vrouwen. En daar houden wij niet op! Wij leren je ook hoe je goed op gewicht kunt blijven. Dat In Shape een succes is, blijkt niet alleen aan de resultaten in gewicht. Afvallen speciaal voor vrouwen.

Met 5 vestigingen in Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Rosmalen en Valkenswaard is er altijd een In Shape Afslankstudio bij jou in de buurt: BlixemboschMeerhoven , Brandevoort, Rosmalen en Valkenswaard. In Shape is er voor alle vrouwen, van jong tot oud. Of je nu nog op school zit of in de overgang bent. Wij. Helpen. jou.

In Shape Afslankstudio is gevestigd in Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Rosmalen en Valkenswaard!

Afvallen Eindhoven Blixembosch In Shape Afslankstudio
Afvallen Veldhoven Meerhoven In Shape Afslankstudio
Afvallen Helmond Brandevoort In Shape Afslankstudio
Afvallen Rosmalen Centrum In Shape Afslankstudio
Afvallen Valkenswaard

Samen afslanken voor vrouwen

Onder persoonlijke begeleiding van een voedings- en afslankcoach volg je een programma dat bestaat uit voeding en beweging dat op jou is afgestemd. Ieder mens is nu eenmaal anders met andere doelen en wensen. We hebben voor ieder wat wils. Van maaltijdvervangers tot begeleiding in normaal eten.

Stoor je je vooral aan je buik of wil je juist afvallen op je benen en billen? De oefeningen in onze warmtecabine (Powerfit) of vacuümcabine (Vacushaper en Vacumove) zorgen voor een juiste aanpak. Je valt af op die plaatsen waar je wil afvallen!

Naast de inhoudelijke begeleiding zijn wij er ook als stok achter de deur. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!

Wij vinden het ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten.

In Shape Afslankstudio onderscheidt zich als afslankstudio door je niet alleen te begeleiden in afvallen, maar ook in op gewicht blijven. Wij laten je niet aan je lot over zodra je je streefgewicht hebt behaald. Wij kijken samen met jou naar een basis eetpatroon dat past in jouw leven, waarbij je voedzaam eet en óok kunt genieten van lekkere dingen.

Maar welk programma past het beste bij jou?

Dat bespreken wij graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. We kijken samen naar jouw eigen wensen en doelen. We houden ook een figuuranalyse. Op basis hiervan en je conditie, leeftijd en gezondheid adviseren we je welk bewegings- en voedingsprogramma het beste voor jou is. Benieuwd wat In Shape voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. De koffie staat klaar!

Afvallen voor vrouwen Rosmalen

Voeding

Bij In Shape Afslankstudio houden wij het graag makkelijk. Diëten of gezond eten hoeft helemaal niet saai te zijn. Variatie, handige tips en recepten zorgen voor lekker eten waardoor je het makkelijker volhoudt. Wij begeleiden je persoonlijk in een eetschema dat bij jou past Lees meer »

Beweging

Afvallen waar je juist wil afvallen! Wij pakken jouw probleemzones aan met onze warmte- en vacuümcabines. Of je nu op je buik, billen of benen wil afvallen. Met onze bewegingsmethodes val je meer plaatselijk af! Lees meer »

Begeleiding

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag hier direct een intake gesprek aan bij In Shape Afslankstudio in Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Rosmalen en Valkenswaard. Geheel vrijblijvend en helemaal gratis! Kies een studio bij jou in de buurt: Blixembosch, Meerhoven, Brandevoort, in het Centrum van Rosmalen of Valkenswaard. Lees meer »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief