in shape afslankstudio

Personal fitness Helmond

Personal trainer Helmond

Jouw personal trainer voor Helmond

Ben je op zoek naar een personal trainer in Helmond omdat je wil afvallen of conditie wil opbouwen? In Shape Afslankstudio biedt niet alleen begeleiding in sport, maar ook in voeding. Je valt kilo’s af én tegelijk werken we aan sterkere spieren en een betere conditie. Samen met ons werk je aan een fitter, slanker en gezonder lichaam. Je volgt het totaalprogramma onder begeleiding van je eigen personal trainer van In Shape Afslankstudio in Helmond.

In Shape Afslankstudio is er speciaal voor vrouwen en biedt alles onder 1 dak: sport, voeding & persoonlijke begeleiding. Wij vinden het belangrijk dat jij op je gemak voelt. Je sport in vrouwvriendelijke en gemoedelijke omgeving. Het programma van sport en voeding stemmen wij af op jouw wensen en doelen. Wij kijken wat het beste bij jou past en waar jij je fijn bij voelt. Wij helpen jou in onze personal fitness studio in Helmond naar jouw doel.

CONTACT >>>

Personal coach Helmond

Met sporten in warmtecabine train je juist die zones waar je wilt afvallen. Je wordt bij het sporten in de warmtecabine begeleid door een personal coach van In Shape Afslankstudio. In de warmtecabine is het belangrijk dat je de oefeningen goed uitvoert om blessures te voorkomen. Ze let niet alleen op je houding, maar motiveert je ook voor net even die laatste 3,2,1… oefening te doen.

In de warmtecabine voer je liggende grondoefeningen uit in een verwarmde ruimte van 37 graden. Het zorgt voor een snellere vetafbraak, waardoor een training van 30 minuten voldoende is. Tegelijk werken we ook aan je conditie, dus je voelt je snel fit en lekker in je lijf. En dat in een halfuurtje, 2x per week. Voor personal training in Helmond ben je ons aan het juiste adres.

De liggende grondoefeningen in de cabine stemmen we af op jouw probleemzones. Wij passen oefeningen aan als je lichamelijke klachten hebt waar we rekening mee moeten houden. Mochten de oefeningen in de warmtecabine geen mogelijkheid zijn in verband met een blessure of rug- en nekklachten, dan biedt de vacuümcabine dé uitkomst.

Voeding en sport

Bij In Shape Afslankstudio combineren wij personal training met voeding als je graag ook kilo’s wilt afvallen. Je hoeft zeker niet bang te zijn dat je een streng dieet moet volgen. Wij laten juist zien dat afvallen met gewoon eten juist heel lekker én makkelijk is. Zo blijf je normaal eten en eet je in de avond gewoon met je gezin of partner mee. Wel zo handig.  Ons voedingsprogramma kent 5 tot 6 eetmomenten per dag, verdeeld over 3 hoofdmaaltijden, 2 tussendoortjes en eventueel nog een toetje na. Uit een productlijst kies je zelf wát je eet. Producten die je gewoon in de supermarkt koopt, dus gewoon eten.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis intake gesprek aan.

GRATIS INTAKE >>>

Personal coach Helmond

Training in een vacuümcabine

De vacuümcabine is er speciaal voor vrouwen met een zogenaamde peerfiguur. Je hebt een slank bovenlichaam, maar hebt in verhouding vollere benen en/of billen. Je kunt trainen wat je wilt, zonder resultaat te halen. Dit komt bijna altijd door een slechte doorbloeding.

Doorbloeding is een voorwaarde om vet te kunnen verbranding.  In de vacuümcabine loop je op een loopband op rustig tempo terwijl de lucht in de cabine wordt weggezogen. Dat zorgt voor meer doorbloeding op de probleemzones, waardoor je meer afvalt op het onderlichaam. Wil je een intensievere personale training bij Den Bosch? Je kunt de vacuümtraining ook volgen op een crosstrainer.

Personal fitness Helmond

Personal training Helmond

Ook voor alle vrouwen uit Helmond zijn wij jouw personal trainer voor het bereiken een gezonder en fitter lichaam. Met sport, voeding en persoonlijke begeleiding behalen we samen je doel. In Shape Afslankstudio ligt de wijk Brandevoort in Helmond. Onze studio zit aan De Plaetse 165a en je kunt gratis parkeren op de parkeerplaats voor de deur. En heel handig: wij zijn ook in de avond geopend en op zaterdag. Wel zo makkelijk als je fulltime werkt.

Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten. Omdat onze studio alleen voor vrouwen is, werken wij in ons team uitsluitend met vrouwelijke personal trainers. In onze studio hangt een prettige sfeer en wij vinden het belangrijk dat je met een fijn gevoel naar In Shape Afslankstudio komt. Onze personal trainer in Hellmond is jouw stok achter de deur als je wilt afvallen.

En onze studio’s zijn speciaal voor vrouwen. That’s right, ladies only!

Contact opnemen met een personal trainer in Helmond

Wil je graag weten wat de kosten zijn van een personal trainer Helmond? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Wij kijken tijdens dit gesprek welk fitness en voedingsprogramma voor jou het meest geschikt is. Het geeft je meteen de gelegenheid om kennis te maken met onze studio. Voor iedereen die op zoek is naar een personal trainer in Helmond, zijn wij er voor jou. Personal trainer Barbara van der Meer en haar team staan voor je klaar.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend, de koffie staat klaar. Je bent van harte welkom ♥

Ik wil een intake gesprek aanvragen!

  Fitness Helmond

  Personal trainer Helmond - Barbara van der Meer
  In Shape Afslankstudio Helmond | Brandevoort
  De Plaetse 165a ✯ tel: 0492-389 814
  info@inshape-brandevoort.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief