beweging

Vacushaper en Vacumove

Vacushaper en vacumove

Voor wie is de Vacushaper en Vacumove geschikt?

De Vacushaper en Vacumove is er speciaal voor vrouwen met een zogenaamde peerfiguur. Je hebt last van stevige benen, zadeltassen of vetophoping op de billen. In verhouding heb je een slanker bovenlichaam. Heel vervelend met kleding kopen, want je bovenmaat verschilt met de broekmaat. Zo kun je als shirt een maat 40 hebben, maar een broekmaat van 44. Herken jij dit probleem? Doorbloeding biedt hiervoor dé uitkomst. Zeker als de bouw van vollere benen en/of billen in de familie zit en je erfelijk belast bent met een peerfiguur.

De Vacushaper of Vacumove is ook geschikt als je veel last hebt van cellulite op je buik, billen en/of benen. Door de doorbloeding vermindert cellulite blijvend! Ook klachten als rusteloze benen verdwijnen.

Programma Vacushaper & Vacumove

Het programma in de Vacushaper of Vacumove is op basis van twee lessen per week, een halfuur per training. In de Vacushaper loop je op rustig tempo op een loopband. In de Vacumove beweeg je op een crosstrainer. Je kiest in overleg met je coach voor een van de twee bewegingsmethodes. Je staat tot en met je middel in de vacuümcabine. Terwijl je rustig loopt op de band of beweegt op de crosstrainer, wordt er een zuigkracht tot stand gebracht. Dit vacuüm zorgt voor een betere doorbloeding in de probleemzones waardoor plaatselijke vetverbranding mogelijk is. De vacuüm training in de Vacushaper of Vacumove is minder vermoeiend dan een normale training, omdat je juist een lage hartslag aanhoudt.

Voordat je start in de vacuümcabine kijken we naar je weefseltype. Zo kunnen we de instelling van het vacuüm bepalen voor een optimaal resultaat. We houden je resultaat goed in de gaten. Tussentijds wegen wij je en na acht tot tien sessies volgt  weer een volledige figuuranalyse.

Werking vacuüm training

Doorbloeding is een voorwaarde om vet te kunnen verbranden. Een vrouw heeft een slechtere doorbloeding in het onderlichaam dan in het bovenlichaam. Dat is de reden waarom vrouwen probleemzones hebben. Meer vetophoping op de buik, billen en benen omdat de doorbloeding daar minder goed is. Dat is ook de reden dat als je afvalt, altijd eerst op het gezicht, armen en borsten afvalt. Juist waar je niet wilt afvallen.

Bij een normale sportinspanning trekt het bloed juist weg uit de buitenste huidlaag. Bloed stroomt naar de spieren toe, want die hebben zuurstof nodig. Door de vacuüm training in de Vacushaper of Vacumove trekt het bloed juist naar de buitenste huidlaag. Er is dus een hogere doorbloeding daar waar je wilt vetverbranden. Tegelijkertijd loop je op de loopband op vetverbrandingsniveau (rustig tempo) en verbrand je daadwerkelijk het vet waar op dat moment de doorbloeding wordt gestimuleerd: de buik, billen en benen.

Afbraak van cellulite

De doorbloeding in uw buitenste huidlaag zorgt ook voor de afbraak van cellulite. De afvoer van afvalstoffen en de plaatselijke vetverbranding maakt de cellulitehuid gladder en strakker. De doorbloeding heeft ook een gunstig effect op rusteloze benen.

Het effect van de vacuümtraining blijft tot 8 uur na de training doorwerken. De vacuümmethode van de Vacushaper en Vacumove is uitvoerig wetenschappelijk getest door artsen en bewegingsleerspecialisten. Vrouwen verliezen 3 keer zoveel omvang op de buik, billen en benen met de Vacushaper of Vacumove training dan bij een normale vetverbrandingstraining.

Vacustep voor afvallen

Aanpak of behandeling cellulite

Een loze belofte of kan het echt? Cellulite of sinaasappelhuid is een hardnekkig probleem dat moeilijk te bestrijden is, maar het is mogelijk!

Cellulite is een ophoping van vetcellen, veroorzaakt door een slechte doorbloeding en slechte afvoer van afvalstoffen. Het eerste vereiste om cellulite te bestrijden of te behandelen, is een goede doorbloeding. Dit is noodzakelijk anders kan er geen vetverbranding plaatsvinden. Het vacuüm in de Vacushaper en Vacumove zorgt voor die betere doorbloeding in de probleemzones, de plekken waar vrouwen vaak kampen met cellulite.

Bij een normale sportinspanning stroomt het bloed naar de spieren en trekt het weg uit de bovenlagen van de huid, waar cellulite zit. Dat kun je ook letterlijk voelen: je huid voelt kouder aan. Het vacuüm in de Vacushaper en Vacumove zorgt juist voor doorbloeding naar de bovenste huidlagen. Uw huid wordt in de vacuümcabine daarom ook ongeveer 4 graden warmer. Een hogere doorbloeding activeert een betere vochtafvoer en vetverbranding en maakt cellulitishuid gladder en strakker.

Je krijgt cellulite niet weg met alleen een crème of sporten. Cellulite vergt een intensieve aanpak en ijzeren discipline: gezond eten, genoeg water drinken en veel sporten ondersteund door uitwendige behandelingen. Vaak een onhaalbaar doel. Zeker met onze steeds slechter wordende leefgewoonten. Ongezonde voeding, de anticonceptie-pil, alcoholgebruik, medicijngebruik en gebrek aan beweging zijn onder andere debet aan de alom gehate sinaasappelhuid.

De Vacushaper en Vacumove zijn een effectieve manier om cellulite te bestrijden en het resultaat ook te behouden.

Starten met vacuüm training in de Vacushaper of Vacumove?

Wil jij starten met vacuüm training in de Vacushaper of Vacumove? Plan dan een gratis intake in. Onze studio’s in Eindhoven, Helmond, Rosmalen, Veldhoven en Valkenswaard ontvangen je graag.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief