In Shape studio

leefstijl coaching

Leefstijl coach

Wij zijn jouw leefstijl coach

Onze leefstijl coach helpt jou naar een gezonde levensstijl met voeding, beweging en coaching. Voel jij je overdag vaak futloos of ben je veel moe? Goed nieuws, want je kunt dit positief beïnvloeden. Gezonde voeding en beweging zijn heel bepalend voor je energieniveau.

Neem je niet teveel hooi op je vork? Plan jij weleens me-time in je agenda? Ook een goede balans tussen inspanning en ontspanning zorgt voor meer stabiliteit in goede energie. Bij In Shape studio bieden wij leefstijl coaching speciaal voor vrouwen. In een gemoedelijke en fijne sfeer, zodat jij je op je gemak voelt.

Onder persoonlijke begeleiding van jouw leefstijl coach ga je aan de slag naar een gezonder, fittere en energiekere levensstijl. Je zult in de eerste week al verschil merken. ‘Mijn energie is zoveel beter’, is het eerste wat wij als leefstijl coach terug horen.

GRATIS INTAKE >>>

Leefstijl veranderen

Misschien mis je een goede concentratie of slaap je wellicht ook slecht. Dat horen wij veel terug van vrouwen in de overgang (slecht slapen). Door de totale aanpak van het leefstijl programma van In Shape ga je hier zeker verbeteringen in merken. En dat gaat echt sneller dan je denkt!

Gezonde voeding, maar vooral ook een goed eetritme en verdeling over de dag is heel bepalend voor je energie. Het is daarom belangrijk dat je een gezond eetprogramma makkelijk vol kunt houden. Een eetprogramma stellen wij af op jouw leef- en werksituatie, behoeftes, gewicht en doelstelling.

Wij laten zien dat gezond eten en lekker eten heel makkelijk samen gaan. Misschien wil je ook wat kilo’s afvallen? Onze leefstijl coach staat voor je klaar.

Sporten met jouw leefstijl coach

In Shape studio onderscheidt zich als leefstijl coach met een totaal programma. Wij combineren voedingsadvies met beweging. Want als je een gezondere levensstijl wilt, is het belangrijk dat je ook beweegt.

Wij houden rekening met jouw huidige conditie en doelstelling bij het bepalen van het bewegingsprogramma. Zo kan het dus zijn dat we beginnen met een hele rustige vorm van training. Sporten in onze warmte- en vacuümcabines verbetert niet alleen je conditie, maar je pakt als vrouw ook meteen je probleemzones aan. Deze bewegingsmethodes maakt plaatselijk afvallen mogelijk en verminderen tevens cellulite.

Leefstijlcoach

Een gezonder eetpatroon en beweging zorgt ervoor dat je gewicht verliest, waardoor je je snel beter in je vel voelt. Ook gaat daardoor je conditie omhoog en draagt bij aan een betere energie. Dat motiveert om het programma goed vol te houden. Afvallen hoeft zeker niet het hoofddoel te zijn, maar is vaak wel een bijkomend voordeel dat alleen maar positief bijdraagt.

Sporten met jouw leefstijl coach

Ook het sporten gaat bij In Shape onder persoonlijke begeleiding. Ze motiveert je voor net even die laatste oefeningen. Ook houd ze je houding in de gaten om blessures te voorkomen. Je komt 2x per week sporten en de leefstijl coach weegt je wekelijks.

Wij spreken je voedingsprogramma door en staan voor je klaar als je vragen of advies nodig hebt. Heb een etentje, een weekendje weg of een vakantie? Jouw leefstijl coach geeft je genoeg tips om ervoor te zorgen dat je resultaat goed blijft. Wij zien je regelmatig en dat werkt motiverend om je nieuwe levensstijl goed vol te houden. We jouw stok achter de deur.

Levensstijl veranderen eten

Om je levensstijl te veranderen in eten nemen we je leef- en werksituatie onder de loep. Werk je in nachtdiensten, zit je vaak in vergaderingen, reis je veel, studeert je nog of heb je een druk gezinsleven? Dit zijn factoren waar we vaak geen tot weinig invloed op hebben. Daarom denken we met je mee in oplossingen. Wat werkt voor jou? Wij zorgen ervoor dat het programma voor jou goed inpasbaar is. We streven tenslotte naar een nieuwe, gezonde levensstijl.

Leefstijl coach Rachel: ‘Wij bieden een fantastisch programma, maar alles valt of staat met persoonlijke aandacht. Ieder mens is nu eenmaal anders. Wij zijn de hulplijn, houvast en motivatie in één. Een gezonde levensstijl aanmeten doen we sámen en dat is een enorme stok achter de deur. Dat zorgt voor de beste resultaten, en daar gaan we natuurlijk voor! Wij zijn ook jouw leefstijl coach als het gaat om levensstijl veranderen in eten.’

Leefstijl veranderen

Leefstijl coaching

In onze leefstijl coaching vinden wij het belangrijk dat er een fun-factor in je voedingsprogramma zit. Als je iets leuk en makkelijk vindt, houd je het nu eenmaal beter vol. En dat is nu juist de bedoeling, want je wil voorgoed jouw levensstijl veranderen. Met handige tips, variatie en recepten zorgen wij ervoor dat je je leefstijl op een leuke manier kunt aanpassen. Zeker als je hier je levensstijl van wilt maken, is het belangrijk dat een programma goed bij je past.

In Shape Afslankstudio heeft 5 studio’s in Brabant, dus er is altijd leefstijl coaching bij je in de buurt. En handig om te weten: wij zijn ook in de avond geopend en op zaterdag.

Maar welk programma past het beste bij jou?

Dat bespreken wij graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. We kijken samen naar jouw eigen wensen en doelen. We houden ook een figuuranalyse. Op basis hiervan en je conditie, leeftijd en gezondheid adviseren we je welk bewegings- en voedingsprogramma het beste voor jou is.

Benieuwd wat In Shape Afslankstudio voor jou kan betekenen? Vraag een gratis gesprek aan bij een van onze 5 studio’s van In Shape. De koffie staat klaar, je bent van harte welkom ♥

GRATIS INTAKE >>>

Leefstijl coaching

Meld je aan voor onze nieuwsbrief