in shape afslankstudio

Recepten

Recepten avondeten makkelijk en gezond

Recepten avondeten makkelijk en gezond

Deze volkoren bami met slanke satésaus is slechts een van de 200 recepten van Slinc. Afvallen gaat makkelijker wanneer je normaal kunt blijven eten, samen met je gezin of partner.

Onze afslankcoaches laten je zien dat lekker en gezond heel goed kan, ook tijdens het afvallen. Gezonde recepten voor avondeten waar het hele gezin van mee smult! We krijgen altijd veel complimenten over de gezonde avondmaaltijden.

Gezond recepten avondeten

De gezonde recepten van Slinc bevatten alle voedingstoffen die het lichaam nodig heeft: koolhydraten, eiwitten en vetten. Ze zijn makkelijk te maken en staan snel op tafel. En vooral belangrijk: ook de kinderen vinden het heerlijk.

  • Het motto van In Shape Afslankstudio is dat elke dag een feestje moet zijn. Zo houdt je een dieet ook veel makkelijker goed vol

Afvallen met gezond en vooral lekker eten

De recepten voor gezonde avondmaaltijd van Slinc variëren van een gezond broodje hamburger, taco’s tot een broccoli stamppot. Gezond eten is lekker eten. En groente eten was nog nooit zo lekker! Groente is laag calorieën, maar brengt je veel vitaminen, mineralen en voedingsvezels.

Afvallen met gezond en vooral lekker eten

Groente eten

Vezels zorgen voor een goed verzadigingsgevoel, je hebt dus minder snel honger. Ze zorgen voor een goede stoelgang, een hoge stofwisseling en daarmee ook een hoge vetverbranding. En dat is nu precies wat je wilt bereiken als je wilt afvallen met gezonde recepten.

  • Vind jij het lastig om veel groente te eten? Dan dagen we je graag uit om Slinc eens te proberen. Je gaat niet alleen meer gezond eten, maar je valt ook nog eens kilo’s af.

Wat moet je eten om af te vallen?

Je gaat afvallen door juist méér te eten. Dat klinkt toch als muziek in je oren? Dan gaan we het nog mooier maken: dat is precies wat het Slinc dieet inhoudt.

Bij het woord ‘dieet’ denken we meteen aan ‘honger lijden’ en ‘ik mag niks’. De grootste fout die veel vrouwen maken, is veel te weinig eten. De eerste reactie die wij vaak krijgen op Slinc is: ‘Wat moet ik veel eten!’

Om een hoge verbranding te krijgen, moet je moet voedzaam voldoende eten. Dat zie je op de weegschaal, maar dat merk je ook in je kleding. En zichtbaar resultaat werkt motiverend.

De oplossing voor je overtollige kilo’s is dus meer voedzaam eten. Slinc staat voor afvallen met gezond en vooral lekker eten. Dat klinkt toch als een feestje? Afvallen was nog nooit zo leuk.

Afvallen met Slinc >>>

Wat moet je eten om af te vallen

Recepten avondeten

Mis je inspiratie voor gezond avondeten? Wij helpen je graag. Zodra je start bij In Shape Afslankstudio ontvang je een Slinc kookboek met slanke recepten. Er zijn meer dan 200 gratis slanke recepten. Zo houden we afvallen makkelijk voor jou.

Recepten avondeten

Hulp bij afvallen

En je staat er niet alleen voor. De afslankcoach van In Shape Afslankstudio is jouw stok achter de deur. Zij begeleidt je tijdens het afvallen met Slinc en weegt je wekelijks. Ze spreekt het programma met je door en geeft je tips zodat jij het programma goed vol houdt.

Recepten avondeten gezond

Gezonde avondmaaltijd

In Shape Afslankstudio biedt een totaalprogramma voor afvallen. Ben je op zoek naar gezonde recepten om af te vallen? Wij bieden:

  • Recepten voor het hele gezin
  • Afvallen met gezond en vooral lekker eten
  • Meer dan 200 gratis recepten
  • Begeleiding van een afslankcoach
  • Alles onder 1 dak: voeding, beweging & coaching

Gezond avondeten afvallen

Gezonde avondmaaltijd

Gezond avondeten afvallen

Een lasagne met verse ingrediënten en zonder pakjes en zakjes. Ingewikkeld? Helemaal niet. Alleen je moet even weten hoe je de lasagne goed op smaak kunt brengen met verse producten. De saus is heel basic, maar meer is er ook niet nodig voor een goede smaak: tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, knoflook en Italiaanse kruiden.

Door (verse) volkoren lasagnebladen te gebruiken maak je een gezonde volkoren lasagne met gehakt en groenten.

Gezond recepten avondeten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief