in shape afslankstudio

Plaatselijk afvallen

Onze warmte- en vacuümcabines zorgen ervoor dat je afvalt waar je juist wil afvallen! Wij pakken jouw probleemzones aan.

Vacushaper & Vacumove

De Vacushaper en Vacumove zijn speciaal om af te slanken op het onderlichaam en om cellulitis te bestrijden. Juist als je geen borstomvang wilt verliezen, maar wel omvang op de buik, billen en benen is de Vacushaper of Vacumove de absolute oplossing!

Ook biedt de deze methode dé uitkomst voor cellulitis! Om cellulite te bestrijden, is een goede doorbloeding essentieel. Het vacuüm in de Vacushaper of Vacumove zorgt voor die betere doorbloeding in de probleemzones, waardoor cellulite zichtbaar en blijvend vermindert. Lees meer >>>

Vacushaper vacuümcabine en Powerfit warmte cabines

Powerfit

De Powerfit infraroodcabine is speciaal voor vrouwen die over het hele lichaam willen afslanken met de nadruk op een van de mogelijke probleemzones. Je kunt met sporten in warmtecabine ook de armen trainen en zelfs je rug!

Stoor je je vooral aan ‘het zwembandje’ dat over je broek hangt of lukt het niet meer om je broek over je heupen te trekken? Wij stellen een individueel oefenprogramma samen dat speciaal is afgestemd op uw wensen, de plekken waar jij wil afvallen. Lees meer »

Interieur foto van In Shape Rosmalen met Powerfit warmtecabines

Voeding

Bij In Shape Afslankstudio houden wij het graag makkelijk. Diëten of gezond eten hoeft helemaal niet saai te zijn. Variatie, handige tips en recepten zorgen voor lekker eten waardoor je het makkelijker volhoudt. Wij begeleiden je persoonlijk in een eetschema dat bij jou past Lees meer »

Beweging

Afvallen waar je juist wil afvallen! Wij pakken jouw probleemzones aan met onze warmte- en vacuümcabines. Of je nu op je buik, billen of benen wil afvallen. Met onze bewegingsmethodes val je meer plaatselijk af! Lees meer »

Begeleiding

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag hier direct een intake gesprek aan bij In Shape Afslankstudio in Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Rosmalen of Valkenswaard. Geheel vrijblijvend en helemaal gratis! Kies een studio bij jou in de buurt: Blixembosch, Meerhoven, Brandevoort of Centrum van Rosmalen of Valkenswaard. Lees meer »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief