in shape afslankstudio

Fitness in Veldhoven

Fitness Veldhoven

Fitness In Shape Veldhoven

We zijn geen grote fitness in Veldhoven, maar een kleinschalige sportschool alleen voor vrouwen. That’s right, woman only! Je sport in een omgeving met alleen vrouwen in een gemoedelijke, gezellige sfeer. De training in onze warmte- of vacuümcabine stemmen wij af op jouw doelstelling. Of je nu graag je conditie wilt verbeteren, je fitter wilt voelen of kilo’s wilt afvallen. Wij begeleiden je persoonlijk in jouw doel.

Met een totaalprogramma van fitness, voeding én begeleiding bieden wij alles onder 1 dak in onze kleinschalige fitness bij Veldhoven. Personal trainer Virginia: “Samen met mijn team helpen wij jou naar een blijvend, gezonde levensstijl. Wat je doel ook is, wij stemmen het programma af op jouw wensen en doelen. Met onze ligging in Meerhoven zitten wij met onze In Shape studio direct tegen Veldhoven aan.”

GRATIS INTAKE >>>

Fitness in warmtecabine in Veldhoven

Met de fitness oefeningen in onze warmtecabines train je gericht op spiergroepen. Wil je juist conditie verbeteren? Dan trainen we het hele lichaam. Sporten in een warmtecabine bij Veldhoven doe je onder begeleiding van een personal trainer. Je voert liggende grondoefeningen uit, die zijn afgestemd op jouw wensen en doelen.

Tijdens de les in de warmtecabine zit er altijd een personal trainer bij om je te begeleiden. Zij let op je houding en motiveert je om de oefeningen zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren.  Jouw trainer past oefeningen aan als je lichamelijke klachten hebt waar we rekening mee moeten houden.

Ook motiveert jouw coach je om net even die laatste 3, 2, 1.. oefening te doen! En dat met maar 2x per week een halfuurtje heb je jouw eigen fitness tegen Veldhoven aan.

Sportschool Veldhoven

Vrouwen sportschool in Veldhoven

Sporten in onze warmte- en vacuümcabines zorgt ervoor dat je meer plaatselijk afvalt: op de buik, billen en benen. Dat zijn juist te probleemzones waar je als vrouw juist wil afvallen. Je huid blijft glad en strak en tegelijk verbetert je conditie. Je sport onder begeleiding van een persoonlijke trainer in onze kleinschalige sportschool bij Veldhoven.

Heb je blessures waardoor je geen sportoefeningen kunt doen? Dan is de Vacushaper een uitkomst. De vacuüm zorgt voor meer doorbloeding in het onderlichaam waardoor je sneller je vetten verbrandt én cellulite aanpakt.

Onder begeleiding van je eigen personal coach van In Shape Afslankstudio volg je een totaalprogramma om te werken aan een fitter, slanker en gezonder lichaam. Niet alleen met sport, maar ook met voeding.

GRATIS INTAKE >>>

Fitness Veldhoven én voeding

Als je wilt gaan sporten om gewicht te verliezen, is het juist belangrijk dat je ook op je voeding let. De personal trainer van In Shape Afslankstudio bij Veldhoven helpt jou niet alleen met conditie opbouwen, maar ook met voeding. Zo werk je samen met jouw personal trainer aan een gezonde levensstijl.  We brengen hiermee drie belangrijke elementen bij elkaar om gezond af te vallen: voeding, sport en persoonlijke begeleiding.

Veldhoven fitness

Bij In Shape Afslankstudio ben je aan het juiste adres als je wilt afvallen. Onze studio is speciaal afgestemd op vrouwen, van jong tot oud. Wij begeleiden al meer dan 15 jaar in afvallen met Slinc. Ons uitgangspunt is dat elke dag een feestje moet zijn. Anders houd je een dieet nooit lang vol. Wij willen je juist laten ervaren dat diëten of gezond eten helemaal niet saai is. Normaal eten, dus ook in de avond eet je gewoon met je partner of gezin mee. Wel zo makkelijk.

Contact opnemen met fitness Veldhoven

Je gaat voor resultaat en dat is ook ons doel. Of dat nu conditieverbetering is of afvallen. En dat doen we samen ♡ Wij vinden het daarom ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. In onze fitness op slechts een steenworp afstand van Veldhoven hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten.

Wil je graag weten welk fitness en voedingsprogramma voor jou het meest geschikt is? Voor iedereen die op zoek is naar fitness in Veldhoven, zijn wij er voor jou. Onze studio in Meerhoven ligt direct tegen Veldhoven aan en is  daarom makkelijk bereikbaar. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend, de koffie staat klaar.

Je bent van harte welkom ♥

Ja! Ik maak graag een afspraak

    Afslankcoach Virginia van der Made - In Shape Afslankstudio Veldhoven Meerhoven

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief