in shape afslankstudio

Start jouw eigen studio

Franchise oprichtster Rachel Hulshof

In Shape is dé afslankstudio in Brabant

In Shape begeleidt al meer dan 15 jaar vrouwen in afvallen en is inmiddels uitgegroeid tot dé afslankstudio in Brabant met inmiddels 5 studio’s in Eindhoven, Veldhoven, Helmond en Rosmalen.

Oprichtster Rachel licht toe: “Ik ben zelf in 2006 veel afgevallen met Slinc. en ik dacht: “dit moeten meer vrouwen weten!” Ik wilde dit gevoel delen met andere vrouwen. Ik opende in september 2006 de eerste In Shape Afslankstudio in Eindhoven. Mijn vak is mijn passie. Ik doe het met veel enthousiasme en een dosis vakkennis.”

In Shape Afslankstudio is speciaal voor vrouwen en biedt alles onder 1 dak: beweging, voeding en begeleiding.

 • Plaatselijk afvallen in warmte- en vacuümcabines
 • Afvallen met gezond eten of maaltijdvervangers
 • Persoonlijke begeleiding van een afslank- en voedingscoach

Wij willen nog meer vrouwen helpen in afvallen en op gewicht blijven. Daarom zoeken wij enthousiaste franchisenemers die ook graag een eigen In Shape studio willen starten. Heb jij passie voor dit vak, maar wil je het ondernemen niet alleen aan gaan? Dan is een In Shape franchise iets voor jou.

JA! Stuur mij info

Wat biedt In Shape jou?

Je start een eigen studio, maar je hoeft zelf het wiel niet uit te vinden. Je krijgt alle ondersteuning die nodig is om je eigen afslankstudio op te starten en te runnen. We bieden je een complete interne opleiding, zodat jij zelfverzekerd je studio start.

Tegenwoordig is vindbaarheid op het internet het allerbelangrijkste. Als franchisenemer ervaar je voordelen van professionele en gezamenlijke PR en communicatie, marketing en social media invulling. Dit wordt allemaal voor je geregeld om jouw studio bekendheid te geven zodat klanten bij jou een afspraak maken. Je lift mee op de naamsbekendheid en een bewezen en bekend merk van In Shape Afslankstudio.

In Shape Afslankstudio biedt jou:

 • Complete interne opleiding
 • Ondersteuning bij opstart en tijdens in bedrijf zijn
 • Naamsbekendheid
 • Een goede vindbaarheid op internet
 • Een zelfverzekerde start
 • 1-op-1 begeleiding van een Franchise coach
 • Professionele en gezamenlijke reclame
 • Verzorgde marketing en social media invulling
 • Steun en back-up van een team ervaren franchise ondernemers

Eigen In Shape studio starten

In Shape franchise

Je bent zelf ondernemer en eigen baas, maar de opzet van de studio en inhoudelijke invulling is binnen de opgestelde kaders van In Shape. Zo houdt je als organisatie allemaal eenzelfde uitstraling en herkenbaarheid. Dat maakt ons één grote In Shape familie.

Aan de hand van ons handboek kunnen wij een goed beeld geven over wat wij jou kunnen bieden als franchisegever. Hier staat alle informatie in over hoe wij werken, wat onze uitgangspunten zijn, hoe wij onze franchisenemers ondersteunen, wat je van ons kunt verwachten en wat wij van onze franchisegevers verwachten.

Franchise In Shape Afslankstudio

In Shape franchise team

Wie zoeken wij?

We hebben een goede naam opgebouwd met In Shape Afslankstudio. Daarnaast hebben wij een zeer goede vindbaarheid op internet en ons concept is erg succesvol. Om dit te handhaven, zijn ook de kwaliteiten van onze potentiële franchisenemers erg belangrijk. Uiteraard start alles bij passie voor het vak. Een feeling met gezondheid, voeding en beweging is de absolute voorwaarde. Alleen met passie kun je ons vak met plezier uitoefenen en de boodschap met enthousiasme overbrengen aan de klant.

Bekwaamheid in ondernemerschap is een vereiste, maar de doorslag is persoonlijkheid. Ben je een people person, leg je makkelijk contact met mensen, voelen mensen zich bij jou op je gemak, heb je een gunfactor en pas je binnen onze organisatie als persoon. Herken jij jezelf hierin? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Investeringskosten franchise

De investering van de studio is van een aantal factoren afhankelijk en bedraagt tussen de €50.000 en €70.000. Dit bedrag is inclusief alle benodigdheden voor opstart, apparatuur en instap fee, maar exclusief inrichtingskosten van een pand. De betaling als franchisenemer is een maandelijkse fee, dus geen percentage van de omzet en betaal je vanaf het 2de jaar van opstart.

JA! Stuur mij info

Afslankcoach Marijke Kokke van In Shape Afslankstudio Rosmalen

Franchisenemer Marijke Kokke

“Ja, hoe word je ineens franchisenemer van een In Shape studio? Ik heb namelijk een hele andere achtergrond; ik ben jarenlang werkzaam geweest bij een groot IT bedrijf. Maar na mijn eerste kennismaking met In Shape als klant was ik verkocht. Het laaide zo een enorme passie in mij op.

Ik zag hoe goed deze manier van afvallen werkt: de combinatie van beweging én voeding. Maar niet alleen bij mezelf, ik zag het ook bij andere vrouwen in de studio. Al die vrouwen die opbloeien door de goede resultaten, daar wilde ik een onderdeel van zijn.

Intensief opleidingstraject

Ik opende in januari 2020 mijn In Shape Afslankstudio in hartje Centrum van Rosmalen. Er is een intensief opleidingstraject, zodat je beslagen ten ijs komt zodra je opent. Ook de begeleiding als je eenmaal open bent, is intensief. Je kunt met al je vragen altijd terecht bij de Franchise coach.

Ook in onze franchisegroep kun je ideeën, vragen, opmerkingen altijd direct in de groep gooien en bespreken. De lijntjes zijn kort en persoonlijk, dat voelt heel fijn om die steun te hebben. Je staat er nooit alleen voor, dat voelt heel sterk.”

Ja! Ik wil franchise informatie ontvangen

  Franchisenemer worden? ✯
  Start ook jouw eigen In Shape studio

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief