Kleinschalig en gemoedelijk

Den Bosch sportschool

Sportschool Den Bosch

Sportschool in Den Bosch

We zijn geen grote sportschool in Den Bosch, maar een kleinschalige gym alleen voor vrouwen. That’s right, woman only! Je sport in een omgeving met alleen vrouwen in een gemoedelijke, gezellige sfeer. De training in onze warmte- of vacuümcabine stemmen wij af op jouw doelstelling. Of je nu graag je conditie wilt verbeteren, je fitter wilt voelen of kilo’s wilt afvallen. Wij begeleiden je persoonlijk in jouw doel.

Onze sportschool ligt op een steenworp van Den Bosch in het centrum van Rosmalen. Je parkeert gratis op de parkeerplaats recht achter onze studio. Wel zo handig. In onze kleinschalige sportschool staan een ongedwongen, vrouwvriendelijke sfeer en persoonlijke aandacht centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt.

Wij werken met een vast team, dus voor jou ook geen onbekende gezichten. Zoek jij naar kleinschalige fitness in Den Bosch? Wij zijn jouw sportschool tegen Den Bosch aan. Omdat onze fitness alleen voor vrouwen is, wordt de studio ook alleen gerund door vrouwelijke coaches.

Fitness in Den Bosch voor vrouwen

Veel vrouwen zoeken naar een vorm van sport om aan hun conditie te werken, maar tegelijk ook af te vallen. Sporten in onze warmte- en vacuümcabines zorgt niet alleen voor een betere conditie, maar ook dat je plaatselijk afvalt. Wij pakken de bekende probleemzones aan: de buik, billen en benen. Voor fitness in Rosmalen ben je bij ons aan het juiste adres voor een compleet programma van conditie opbouw én kilo’s afvallen.

Door te sporten in onze warmtecabines die verwarmd worden tot 37 graden train je op de gewenste spiergroepen. Je voert liggende grondoefeningen uit, die zijn afgestemd op jouw wensen en doelen. En dat met maar 2x per week een halfuurtje heb je jouw eigen fitness tegen Den Bosch aan speciaal voor vrouwen bij In Shape Afslankstudio.

Personal coach

In onze kleinschalige sportschool vlakbij Den Bosch zijn wij er als personal coach bij om je te begeleiden in de oefeningen in de warmtecabine. Zo letten we op je houding, corrigeren je en motiveren je om net die laatste oefeningen af te maken. Wij passen oefeningen aan als je lichamelijke klachten hebt waar we rekening mee moeten houden. Naast sport zijn we er ook voor je voor al je vragen over voeding.

Den Bosch sportschool

Heb je blessures waardoor je geen sportoefeningen kunt doen? Dan is de Vacushaper een uitkomst. De vacuüm zorgt voor meer doorbloeding in het onderlichaam waardoor je sneller je vetten verbrandt én cellulite aanpakt.

Gym Den Bosch op afspraak

Komen sporten is bij ons niet vrijblijvend. En dat is maar goed ook, want wij zijn juist jouw stok achter de deur. Wij zijn jouw motivatie om van die bank af te komen en denkt: ‘Ik heb geen zin om naar de gym te gaan.’ Omdat wij op afspraak werken, reserveren wij een warmte- of vacuümcabine voor jou. Wij verwachten jou en dat geeft jouw dat steuntje in de rug om het sporten in jouw gym in Rosmalen door te zetten.

Onder begeleiding van je eigen personal coach van In Shape Afslankstudio volg je een totaalprogramma om te werken aan een fitter, slanker en gezonder lichaam. Wij zijn jouw vrouwen sportschool in Rosmalen.

Voeding bij sportschool In Shape

Afvallen of diëten kan soms een enorme strijd zijn. In onze gemoedelijke sportschool In Shape op een steenworp van Den Bosch houden wij het graag makkelijk. Ons uitgangspunt is dat elke dag een feestje moet zijn. Anders houd je een dieet nooit lang vol. Wij willen je juist laten ervaren dat diëten of gezond eten helemaal niet saai is.

We wegen je wekelijks en spreken het resultaat met je door en hoe het programma verloopt. Soms is het nodig dat we een aanpassing maken in het voedingsprogramma, soms heb je gewoon even een peptalk nodig. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat.

Wat maakt In Shape Afslankstudio anders dan een reguliere sportschool in Den Bosch?

 • Sportschool voor vrouwen
 • Wij werken op afspraak
 • Alle aandacht voor jou
 • Kleinschalig
 • Ook voor afvallen
 • Jouw stok achter de deur
 • Altijd gezellig!

Fitness Den Bosch

Afvallen en sporten bij In Shape Afslankstudio

Conditie opbouwen en tegelijk je voeding aanpakken, doe je bij In Shape Afslankstudio Rosmalen tegen Den Bosch aan. Wij zijn jouw stok achter de deur om je resultaat succesvol te bereiken. Met sport, voeding en coaching bieden wij als sportschool in Rosmalen alles aan onder 1 dak. Jouw doel is ons doel ♡

En verder is het bij ons gewoon altijd heel gezellig 😉

Wil jij weten wij voor jou kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis intake gesprek bij onze studio. Coach Marijke Kokke en haar team staan voor je klaar. Het geeft je de gelegenheid om kennis te maken met onze studio en we bespreken samen met jou welk programma het beste bij jou past. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Vraag een gratis intake aan!

  Voedingscoach Rosmalen Centrum

  Marijke Kokke
  In Shape Afslankstudio Rosmalen | Centrum
  Dorpsstraat 42a ✯ tel: 073-851 39 86
  info@inshape-rosmalen.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief