in shape afslankstudio

Dietist Deurne

Dietiste Deurne

De dietiste voor Deurne

Ben je op zoek naar een dietiste in Deurne? Dan ben jij op zoek naar hulp bij afvallen. Onze afslankcoaches van In Shape Afslankstudio helpen je niet alleen met een gezonder voedingspatroon, wij helpen je ook in beweging. Wij brengen 3 belangrijke elementen bij elkaar om gezond af te vallen: voeding, beweging en persoonlijke begeleiding. Wij bieden hiermee alles onder 1 dak voor succesvol afvallen.

Een dietist in Deurne richt zich vooral op het veranderen van wat je eet. In Shape Afslankstudio biedt naast begeleiding in voeding ook sport aan. Je pakt niet alleen die kilo’s aan, maar je werkt met de combinatie van voeding én sport ook aan een een blijvende, gezonde levensstijl.

Afvallen in Deurne

Bij In Shape Afslankstudio ben je aan het juiste adres als je wilt afvallen. Onze studio is speciaal afgestemd op vrouwen, van jong tot oud. We werken met verschillende voedingsprogramma’s. Van normaal eten tot maaltijdvervangers, voor ieder wat wils. Want ieder mens is nu eenmaal anders.

Afslankcoach Barbara: ‘Je hoeft zeker niet bang te zijn dat je een streng dieet moet volgen. Wij laten juist zien dat afvallen met gewoon eten juist heel lekker én makkelijk is. Veel vrouwen maken de fout dat ze juist te weinig gaan eten als ze willen afvallen. Wij laten juist zien dat je voldoende moet eten. Dus met 6 eetmomenten per dag hoef je zeker geen honger te lijden. Je eet producten die je gewend bent, maar toch je ziet al snel resultaat op de weegschaal. Dat wil toch iedere vrouw?’

Je blijft met Slinc. heel normaal eten. Ook in de avond eet je gewoon met je partner of gezin mee. Wel zo handig. Wij begeleiden bij In Shape Afslankstudio al meer dan 15 jaar in afvallen met Slinc. In combinatie met het sporten in de warmte- of vacuümcabines heb je als vrouw snel, zichtbaar resultaat. En dat werkt enorm motiverend!

Sporten bij In Shape Afslankstudio

Sporten in onze warmte- en vacuümcabines zorgt ervoor dat je meer plaatselijk afvalt: op de buik, billen en benen. Dat zijn juist te probleemzones waar je als vrouw juist wil afvallen. Je huid blijft glad en strak en tegelijk verbetert je conditie. Je sport onder begeleiding van een persoonlijke coach. Die doet de oefeningen aan je voor, maar let ook op je houding. Ook motiveert je ze voor net die laatste 3,2,1…oefeningen.

Heb je blessures waardoor je geen sportoefeningen kunt doen? Dan is de Vacushaper een uitkomst. De vacuüm zorgt voor meer doorbloeding in het onderlichaam waardoor je sneller je vetten verbrandt én cellulite aanpakt.

Bij In Shape Afslankstudio staat persoonlijke aandacht centraal, want wij vinden het belangrijk dat jij op je gemak voelt. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten.

Dietist Deurne

Jouw persoonlijke coach

Maar de begeleiding van onze afslankcoach houdt niet op als je eenmaal je streefgewicht hebt behaald. Wij helpen je ook om je gewicht vast te houden. Wij ervaren dat veel vrouwen angst hebben om weer aan te komen. Op gewicht blijven houdt niet in dat je nooit iets meer mag. Nooit meer een stuk gebak, friet, chips of een wijntje. Dat is voor niemand leefbaar. Wij stemmen individueel een basis eetpatroon af, waarbij je voedzaam eet en ook kunt genieten van lekkere dingen.

Een diëtistenpraktijk in Deurne zoeken

Een dietist in Deurne is niet moeilijk te vinden, maar als je serieus met je gewicht aan de slag wilt, is het belangrijk dat je voeding en beweging met elkaar combineert. In Shape Afslankstudio biedt deze combinatie onder persoonlijke begeleiding van een voedings- en afslankcoach. En ook handig om te weten: In Shape is ook geopend in de avond en op zaterdag.

Dus woon jij in Deurne en wil je graag afvallen? Onze studio in Brandevoort (Helmond) ligt op slechts een steenworp afstand van Deurne. Afslankcoach Barbara van der Meer begeleidt jou met voeding en sporten naar een gezonder en fitter leven. Barbara legt je tijdens het gesprek uit wat wij voor jou kunnen betekenen en geeft een advies in welk programma het beste bij jou past. Ze houdt hierbij rekening met jouw wensen en doelen.

Vul hieronder het contactformulier in voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Het is een perfecte manier om kennis te maken, maar geeft je ook meteen de gelegenheid om een kijkje te nemen in onze studio. Maak gerust een afspraak, je bent van harte welkom.

Ja, ik wil graag een gratis intake!

  Afslankcoach Barbara van der Meer van In Shape Afslankstudio Helmond Brandevoort

  Barbara van der Meer
  In Shape Afslankstudio Helmond | Brandevoort
  De Plaetse 165a ✯ tel: 0492-389 814
  info@inshape-brandevoort.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief