In Shape Eindhoven

Blixembosch

In Shape Blixembosch

In Shape Afslankstudio Blixembosch

Wil jij graag afvallen? Afslankcoach Rachel Hulshof begeleidt al meer dan 15 jaar vrouwen in afvallen in haar afslankstudio in Blixembosch.

Voedingsdeskundige Rachel: ‘Met sport, voeding en coaching bieden wij als afslankstudio alles onder 1 dak. Bij In Shape Blixembosch staat persoonlijke aandacht centraal, want wij vinden het belangrijk dat jij op je gemak voelt.

Je hoeft zeker niet bang te zijn dat je een streng dieet moet volgen. Slinc. laat zien dat afvallen met gewoon eten juist heel lekker én makkelijk is.’

In Shape Eindhoven is jouw afslankstudio

Veel vrouwen maken de fout dat ze juist te weinig gaan eten als ze willen afvallen. Wij laten juist zien dat je voldoende moet eten. Dus met 6 eetmomenten per dag hoef je zeker geen honger te lijden. Je eet producten die je gewend bent, maar toch je ziet al snel resultaat op de weegschaal. Dat wil toch iedere vrouw?

Het team van voedingscoach Rachel staat voor je klaar om jou te helpen met afvallen in onze studio In Shape Blixembosch in Eindhoven. In Shape is er voor alle vrouwen, van jong tot oud. Of je nu nog op school zit of in de overgang bent. Wij. Helpen. jou.

Afvallen doen we samen

Afvallen doe je bij In Shape Afslankstudio Eindhoven onder persoonlijke begeleiding. Wij zijn jouw stok achter de deur. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk.

Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen ♡

 

In Shape Eindhoven

Sport, dieet & coaching

Naast voeding is beweging ook belangrijk als je wilt afvallen. In Shape biedt alles onder 1 dak. Onder persoonlijke begeleiding van voedings- en afslankcoach Rachel en haar team volg je een programma dat bestaat uit voeding en beweging dat op jou is afgestemd.

Stoor je je vooral aan je buik of wil je juist afvallen op je benen en billen? De oefeningen in onze warmtecabine (Powerfit) of vacuümcabine (Vacushaper en Vacumove) zorgen voor een juiste aanpak. Je valt af op die plaatsen waar je wil afvallen.

Wij vinden het ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten.

In Shape Afslankstudio onderscheidt zich als afslankstudio door je niet alleen te begeleiden in afvallen, maar ook in op gewicht blijven. Wij laten je niet aan je lot over zodra je je streefgewicht hebt behaald. Wij kijken samen met jou naar een basis eetpatroon dat past in jouw leven, waarbij je voedzaam eet en óok kunt genieten van lekkere dingen.

In Shape Afslankstudio Blixembosch

Maar welk programma past het beste bij jou?

Dat bespreken wij graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. We kijken samen naar jouw eigen wensen en doelen. We houden ook een figuuranalyse. Op basis hiervan en je conditie, leeftijd en gezondheid adviseren we je welk bewegings- en voedingsprogramma het beste voor jou is. Benieuwd wat In Shape Blixembosch voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. De koffie staat klaar ☕

CONTACT >>>

Voeding

Bij In Shape Blixembosch houden wij het graag makkelijk. Diëten of gezond eten hoeft helemaal niet saai te zijn. Variatie, handige tips en recepten zorgen voor lekker eten waardoor je het makkelijker volhoudt. Wij begeleiden je persoonlijk in een eetschema dat bij jou past Lees meer »

Beweging

Afvallen waar je juist wil afvallen! Wij pakken jouw probleemzones aan met onze warmte- en vacuümcabines. Of je nu op je buik, billen of benen wil afvallen. Met onze bewegingsmethodes val je meer plaatselijk af! Lees meer »

Begeleiding

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons voorop. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Benieuwd? Kom gerust eens een kijkje nemen, je bent van harte welkom! Contact >>>

Vraag een gratis intake aan!

  Afslankcoach Rachel Hulshof van In Shape Afslankstudio Eindhoven Blixembosch

  Rachel Hulshof
  In Shape Afslankstudio Eindhoven | Blixembosch
  Ouverture 87 ✯ tel: 040-248 68 09
  info@inshape-eindhoven.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief