in shape afslankstudio

Voedings deskundige Eindhoven

Voedingsdeskundige Eindhoven

Jouw voedingsdeskundige in Eindhoven

Je wil graag afvallen, maar het lukt niet. Je sport meer en eet minder en tóch valt je niet af. Herken je dat? Het klinkt voor veel vrouwen onlogisch in de oren, maar om af te vallen moet je juist méér gaan eten.

Onze voedingsdeskundige in Eindhoven helpt je met afvallen bij In Shape Afslankstudio met een totaalprogramma van sport, voeding en coaching.

Voedingsdeskundige Rachel: ‘Ons belangrijkste uitgangspunt voor diëten, is dat elke dag een feestje moet zijn. Anders houd je een dieet nooit lang vol. Wij laten zien dat je juist voldoende moet eten. Dus met 6 eetmomenten per dag hoef je zeker geen honger te lijden. Tegelijk zie je wel resultaat op de weegschaal. Dat wil toch iedere vrouw?’

Het team van voedingsdeskundige van Rachel Hulshof staat voor je klaar in Eindhoven Blixembosch

Voeding advies

Wij werken bij In Shape Afslankstudio met Slinc. Met dit dieet blijf je normaal eten, dus gewoon producten uit de supermarkt. Ook in de avond kun je samen met je partner of gezin mee-eten, wat wel zo makkelijk is.

Met 6 eetmomenten per dag eet je elke 2 tot 2,5 uur. Met dit voedingsprogramma blijf je alles eten wat het lichaam nodig heeft: koolhydraten, eiwitten en vetten. Alle voedingsstoffen in de juiste verhouding. Je valt af, maar je blijft wel normaal eten. Dat zie je op de weegschaal, maar dat merk je ook in je kleding. En zichtbaar resultaat werkt motiverend.

Voedingsdeskundige Eindhoven

‘Elke dag moet een feest zijn, anders houd je een dieet nooit lang vol’

Voedings deskundige Eindhoven

Wat doet een voedingsdeskundige?

Voedingsdeskundige Rachel: ‘Wij houden met onze voedingscoaching rekening met jouw leef- en werksituatie. We denken met je mee in oplossingen. Werk je in nachtdiensten, zit je vaak in vergaderingen, reis je veel, studeer je nog of heb je een druk gezinsleven? Wij zorgen ervoor dat het programma ook voor jou goed inpasbaar is in je leven.’

De voedingsdeskundige in Eindhoven weegt je wekelijks en meet je gewicht, vetmassa en vetvrije massa (waaronder de spiermassa). Zij bespreekt met jou het resultaat van de weging en hoe je programma verloopt. Zo kan het voorkomen dat het programma voor je bijgesteld moet worden. Ook meet ze maandelijks het resultaat in centimeterverlies in omvang, zodat je kunt zien dat je ook echt afvalt op die plaatsen waar je wilt afvallen.

In Shape Afslankstudio is speciaal gericht op vrouwen, van jong tot oud. Of je nu nog op school zit of in de overgang bent. Het team van voedingsdeskundige Rachel staat voor je klaar in Eindhoven Blixembosch.

Wat doet een voedingsdeskundige?

Voeding advies en sport

Maar met voeding alleen ben je er nog niet. In Shape Afslankstudio in Eindhoven combineert voeding met beweging in warmte- en vacuümcabines. Die ervoor zorgen dat je als vrouw juist afvalt op je probleemzones.

Stoor je je vooral aan je buik of wil je juist afvallen op je benen en billen? De oefeningen in de warmte- en vacuümcabine zorgen ervoor dat je meer plaatselijk afvalt. Zo val je op een mooiere manier af en je bent ook meteen in beweging. Je bouwt conditie op, je voelt je fitter en je zit lekkerder in je vel. En zeg maar bye bye tegen cellulite, want ook die vermindert aanzienlijk door de vacuümtraining.

 

In Shape is jouw voedingsdeskundige in Eindhoven

Met de studio in Blixembosch is In Shape een uitkomst voor alle vrouwen die op zoek zijn naar voedingscoaching in Eindhoven. En wel zo handig, de studio’s zijn ook in de avond geopend en op zaterdag. Genoeg parkeergelegenheid en ook helemaal gratis.

Dat onze methode succesvol is, blijkt niet alleen uit de resultaten. In 2018 is In Shape uitgeroepen tot de beste Afslankstudio van Eindhoven en omstreken. Met 5 studio’s begeleiden wij al meer dan 15 jaar vrouwen in afvallen en op gewicht blijven.

Rachel: ‘Onze begeleiding is persoonlijk, zowel in de beweging als in de voeding. Als voedingsdeskundige in Eindhoven zorg ik en mijn team ervoor dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat jij je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!’

Maar welk programma past het beste bij jou?

Dat bespreekt voedingscoach Rachel graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. We kijken samen naar jouw eigen wensen en doelen. We houden ook een figuuranalyse. Op basis hiervan en je conditie, leeftijd en gezondheid adviseren we je welk bewegings- en voedingsprogramma het beste voor jou is. Benieuwd wat In Shape voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek bij voedingscoach Rachel in Eindhoven | Blixembosch.  De koffie staat klaar ☕

Ja! Ik wil graag een gratis gesprek aanvragen

  Voedingscoach Eindhoven Blixembosch

  Rachel Hulshof
  In Shape Afslankstudio Eindhoven | Blixembosch
  Ouverture 87 ✯ tel: 040-248 68 09
  info@inshape-eindhoven.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief