in shape afslankstudio

Voedingscoach Eindhoven

In Shape is jouw voedingsdeskundige in Eindhoven

Wil jij graag afvallen en ben je op zoek naar een voedingscoach of voedingsdeskundige in Eindhoven? In Shape begeleidt al meer dan 15 jaar succesvol vrouwen in afvallen en op gewicht blijven. In 2018 zijn wij uitgeroepen tot de béste afslankstudio in Eindhoven.

In Shape Afslankstudio biedt een combinatie aan van beweging, voeding & begeleiding. We werken met warmte- en vacuümcabines waarmee je plaatselijk afvalt en verschillende voedingsprogramma’s. Van normaal eten tot maaltijdvervangers, we hebben voor ieder wat wils.

Onze voedingscoaching in Eindhoven is afgestemd op alleen vrouwen. Vrouwen van jong tot oud, ieder met een eigen doel. Of je nu in de overgang bent of nog op school zit, onze voedingscoach in Eindhoven helpt jou met afvallen. In onze studio hangt een prettige sfeer; wij vinden het belangrijk dat je met een fijn gevoel naar In Shape komt. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten.

Met 3 studio’s in Eindhoven is er altijd een In Shape Afslankstudio bij jou in de buurt.

In Shape Afslankstudio Eindhoven is gevestigd in Blixembosch - Centrum - Meerhoven

Voedingscoach Eindhoven In Shape Afslankstudio Blixembosch Eindhoven
Voedingscoach Eindhoven In Shape Afslankstudio Centrum Eindhoven
Voedingscoach Eindhoven In Shape Afslankstudio Meerhoven Eindhoven

Persoonlijke voedingscoach in Eindhoven

Je volgt het hele programma onder persoonlijke begeleiding van een voedingsdeskundige in Eindhoven. Wij kijken naar je leef- en werksituatie en denken met je mee in oplossingen. Werk je in nachtdiensten, zit je vaak in vergaderingen, reis je veel, studeert je nog of heb je een druk gezinsleven? Het voedingsprogramma is standaard, maar elk mens is anders. Wij zorgen ervoor dat het eetprogramma ook voor je goed inpasbaar is in je leven.

Oprichtster Rachel Hulshof: “Wij bieden fantastisch afslankhulp als je wilt afvallen, maar alles valt of staat met persoonlijke aandacht. Ieder mens is nu eenmaal anders. Dus wij stemmen het hele programma af op de wensen en doelstellingen van de vrouw. Wij zijn de hulplijn, houvast en motivatie in één. Afvallen doen we sámen en dat is een enorme stok achter de deur. Dat zorgt voor de beste resultaten, en daar gaan we natuurlijk voor! Wij zijn jouw voedingscoach in Eindhoven.”

Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen die onder begeleiding afvallen veel meer resultaat halen. Daarnaast houden vrouwen die onder begeleiding zijn afgevallen hun nieuwe gewicht veel beter vast. Het is dus geen schande om afslankhulp in Eindhoven in te schakelen om af te vallen.

Voedingsadvies in Eindhoven

Je wil graag afvallen, maar het lukt maar niet. Je eet minder en sport meer en tóch valt je niet af. Het klinkt voor veel vrouwen onlogisch in de oren, maar om af te vallen moet je juist méér gaan eten. Regelmatig en meer voedzaam eten zorgt ervoor dat het lichaam harder gaat werken. Waardoor dus ook de vetverbranding is hoger. Om de 2 tot 2,5 uur eten is noodzakelijk om het lichaam in een hogere verbranding te krijgen.

De voedingscoaches van Shape Afslankstudio  houden wij het graag makkelijk voor je. Diëten of gezond eten hoeft helemaal niet saai te zijn. Variatie, handige tips en recepten zorgen voor lekker eten waardoor je het makkelijker vol houdt. Wij begeleiden je in voeding in Eindhoven en maken je bewust van wat je eet. Onze afslank- en voedingscoaches stellen een eetprogramma op afgestemd op je leef- en werkritme.

Voedingsdeskundige Eindhoven Slinc. voedingsadvies

Eetprogramma op maat

Maar hoe pak je dat aan? Hoe ziet een goed eetprogramma eruit? Wat mag je allemaal eten en wat kunt je beter vermijden? Voor voedingsadvies in Eindhoven bent je bij In Shape Afslankstudio op het juiste adres. Wij stellen een persoonlijk voedingsprogramma op. Want ieder mens is nu eenmaal anders. Daarom houden wij altijd eerst een figuuranalyse om samen te bepalen welk eetprogramma het beste bij je past. Onze voedingsadviseur in Eindhoven kijkt naar je gewicht, leeftijd, vetpercentage en bespreekt jouw wensen en doelen.

Naast voedingsadvies werken wij ook met verschillende dieet programma’s. Ieder mens is nu eenmaal anders, dus hebben wij voor voeding in Eindhoven voor ieder wat wils. Met Slinc. blijf je normaal eten, maar val je toch gemiddeld 1kg per week af als vrouw. Je eet gewoon producten die je in de winkel koopt. Dus gewoon eten, geen maaltijdvervangers. Je hebt zes eetmomenten per dag, dus om de 2 tot 2,5 uur mag je iets eten. Je hebt dus ook helemaal geen honger.

Proteïnedieet SLIMdiet

SLIMdiet is een uitkomst als je simpelweg niet in de verleiding wilt komen.  Door de maaltijdvervangers hoeft niet op te letten wat je wel en niet mag eten. SLIMdiet bestaat uit een groot aantal zeer gevarieerde gerechten. Van zoet tot zout, koude en warme producten, zoals verschillende smaken soepen, dranken, omeletten, pannenkoeken, cappuccino, yoghurts etc.

Wekelijkse controle door voedingsdeskundige

Onze afslankcoach weegt je wekelijks en spreekt de resultaten met je door en beantwoorden al je vragen. Naast de inhoudelijke begeleiding zijn wij er ook als stok achter de deur. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!

Daarnaast is het belangrijk voor je lichaam en gezondheid dat je alleen in vetmassa afneemt. De voedingsdeskundige houdt dit goed in de gaten aan de hand van de weging waarbij ze onder andere het gewicht, vetmassa en vetvrije massa (spiermassa) meet.

Alle voedingsprogramma’s waar In Shape Afslankstudio mee werkt, hebben een afbouwprogramma naar een gezond voedingspatroon. En de begeleiding van onze voedingsdeskundige in Eindhoven houdt niet op bij je streefgewicht. Afvallen is vaak al moeilijk, maar op gewicht blijven is ook een uitdaging. Voor veel vrouwen begint de echte strijd dan eigenlijk pas. Als afslankstudio onderscheiden wij ons door ook te begeleiden in het op gewicht blijven. Samen kijken we naar een basis eetpatroon dat past in jouw leven, waarbij je voedzaam eet en óok kunt genieten van lekkere dingen.

Beweging en voeding

Wij combineren het voedingsadvies in Eindhoven met plaatselijk afvallen in onze warmte- of vacuümcabine. Zo behaal je een optimaal resultaat. Je valt niet alleen af, maar je valt af daar waar je wilt afvallen! Onze warmte- en vacuümcabines zorgen ervoor dat je meer nadruk krijgt in afvallen op de buik, billen en benen. Daar waar je als vrouw juist het meeste wilt afvallen.

Je hebt dus snel, zichtbaar resultaat en dat motiveert om vol te houden. Onze bewegingsmethodes zorgen ervoor dat je afvalt op je probleemzones. Of je nu van je lovehandels af wilt of je kampt met (zwaar) overgewicht; wij hebben voor iedere vrouw de juiste aanpak. Je ziet meer resultaat op je buik, billen en benen. Je bouwt tegelijk ook conditie op. Je zult je snel energieker en fitter voelen.

 

Voedingscoaching Eindhoven

Ervaringen klanten

Benieuwd of het werkt? Lees gerust eens een aantal ervaringen van onze In Shape klanten (met voor- en na foto’s). Je leest hoe ze het totaal programma van beweging, voeding en begeleiding hebben ervaren in onze studio. Lees meer >>>

Be the healthiest you

Beweging

Afvallen waar je juist wil afvallen! Wij pakken jouw probleemzones aan met onze warmte- en vacuümcabines. Of je nu op je buik, billen of benen wil afvallen. Met onze bewegingsmethodes val je meer plaatselijk af! Lees meer »

De beste afslankhulp in Eindhoven

Wil je graag weten wat wij als voedingsdeskundige in Eindhoven voor je kan betekenen? Tijdens een gratis intake gesprek bespreken we samen met jou welk programma het beste bij jou past. Met 3 studio’s in Eindhoven (Blixembosch, Meerhoven en in het Centrum) is er altijd een studio bij jou in de buurt. En handig om te weten: wij zijn ook in de avond en op zaterdag geopend.

Vraag een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 3 studio’s van In Shape Afslankstudio. De koffie staat klaar, je bent van harte welkom.

Je bent van harte welkom ♥

Meld je aan voor onze nieuwsbrief