in shape afslankstudio

Diëtiste Son en Breugel

Op dieet met een afslankstudio voor Son en Breugel

Je wil graag afvallen en bent nu op zoek naar een dietiste in Son en Breugel? Dat betekent dat je hulp zoek met afvallen. Bij In Shape Afslankstudio geven wij niet alleen voedingsadvies, maar combineren wij voeding met beweging. Eigenaresse Rachel Hulshof: “Ik begeleidt nu al 13 jaar als afslank- en voedingscoach vrouwen in afvallen. Wij brengen de 3 belangrijkste elementen samen om af te vallen: beweging, voeding én begeleiding. Dat maakt onze methode zo succesvol. Dat blijkt niet alleen aan onze resultaten, maar ook als studio zijn wij in 2018 uitgeroepen tot de béste afslankstudio van Eindhoven Met inmiddels een groei van 3 studio’s in Eindhoven, een studio in Helmond en in Rosmalen.”

Een diëtist in Son en Breugel kan een voedingsprogramma voor je samenstellen, maar wij bieden als afslankstudio ook beweging aan. Onze bewegingsmethodes zorgen ervoor dat je de kilo’s afvalt op die plekken waar je wilt afvallen als vrouw. In de Powerfit doe je liggende grondoefeningen en val je meer af op de buik, billen en benen. Maar ook kun je je armen trainen. Je traint dus ook je spieren, dus je huid blijft ook glad en strak. Vind je sporten niet zo leuk of is je conditie nog niet zo goed? Of misschien heb je een blessure? dan is een rustige training in de Vacushaper de uitkomst. De vacuüm zorgt voor meer doorbloeding in het onderlichaam. Je cellulite vermindert niet alleen, maar je verbrandt je vetten veel sneller.

dietiste in Son en Breugel

Op zoek naar een diëtistenpraktijk voor Son en Breugel?

Als je op zoek bent naar een diëtiste voor Son en Breugel, overweeg dan ook eens om een afspraak te maken bij In Shape Afslankstudio. Onze studio in Blixembosch ligt direct tegen Son en Breugel aan en is daarom makkelijk bereikbaar. In Shape is speciaal voor vrouwen, van jong tot oud. Of je nu nog op school zit of je zit in de overgang, wij zijn er voor jou als je wilt afvallen. Onze begeleiding is individueel en persoonlijk, want elk mens is nu eenmaal anders. Wij stemmen het voedings- en bewegingsprogramma af op jouw wensen en doelen. We vinden het ook belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Daarom werken wij in een klein team, dus voor jou geen onbekende gezichten.

Net zo effectief als een diëtist in Son en Breugel

Een dietistenpraktijk voor Son en Breugel is eenvoudig te vinden. Maar In Shape Afslankstudio biedt je deskundige hulp op alle gebieden: voeding, beweging en begeleiding. We maken gebruik van innovatieve trainingsmethodes, waardoor het bij ons mogelijk is je te helpen met plaatselijke figuurcorrectie en daadwerkelijk afvallen. We helpen je niet alleen met bewegen, maar ook met een gezond voedingspatroon. Ben jij benieuwd? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Rachel: “Kom gerust een kijkje nemen, je bent van harte welkom. De koffie staat klaar.”

 

Dietiste Son en Breugel

Afslankcoach Rachel Hulshof

Meld je aan voor onze nieuwsbrief