in shape afslank studio

Afvallen in Helmond

Afvallen bij In Shape Afslankstudio

Wil jij afvallen in Helmond? In Shape Afslankstudio begeleidt al meer dan 15 jaar succesvol vrouwen in afvallen. Afslankcoach Barbara: “Met sport, voeding en coaching bieden wij bij In Shape Afslankstudio Helmond alles onder 1 dak. Persoonlijke aandacht staat in onze studio centraal, want wij vinden het belangrijk dat jij op je gemak voelt.

En je hoeft zeker niet bang te zijn dat je een streng dieet moet volgen. Slinc. laat zien dat afvallen met gewoon eten juist heel lekker én makkelijk is.”

Verantwoord afvallen in Helmond

Onder persoonlijke begeleiding volg je een programma van voeding en beweging dat op jou is afgestemd. Ieder mens is nu eenmaal anders met andere doelen en wensen.

Barbara van der Meer is jouw afslankcoach in Helmond. ‘‘Samen met mijn team zijn wij jouw stok achter de deur. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk.

Wij houden rekening met jouw leef- en werksituatie en we denken met je mee in oplossingen. Werk je in nachtdiensten, zit je vaak in vergaderingen, reis je veel, studeert je nog of heb je een druk gezinsleven? Wij zorgen ervoor dat een dieet ook voor jou goed inpasbaar is in je leven.

Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen” ♡

Afvallen Helmond

Afslanken in Helmond voor vrouwen

In Shape Afslankstudio is speciaal voor vrouwen. That’s right: woman only! Van jong tot oud. Of je nu nog op school zit of in de overgang bent. Wij zijn er voor alle vrouwen die graag onder persoonlijke begeleiding willen afvallen. Met onze 5 vestigingen in Eindhoven, Veldhoven, Helmond en Rosmalen is er altijd een In Shape Afslankstudio bij jou in de buurt. Het team van afslankcoach Barbara van der Meer helpt jou met afvallen in Helmond.

In Shape combineert voedingscoaching met sporten in warmte- en vacuümcabines. Deze trainingen zorgen ervoor dat je meer plaatselijk afvalt. Je valt dus als vrouw af op die plaatsen waar je wil afvallen: de buik, billen en benen. Zo val je op een mooiere manier af en je bent ook meteen in beweging. Je bouwt conditie op, voelt je fitter en zit lekkerder in je vel.

Sporten in warmtecabine is speciaal voor vrouwen die over het gehele lichaam willen afslanken met de nadruk op een van de mogelijke probleemzones. De Vacushaper is speciaal om af te slanken op het onderlichaam en cellulitis te bestrijden. Wil je juist op de benen en/of billen afvallen, dan is doorbloeding dé uitkomst.

In Shape Afslankstudio onderscheidt zich als afslankstudio door je niet alleen te begeleiden in afvallen, maar ook in op gewicht blijven. Wij laten je niet aan je lot over zodra je je streefgewicht hebt behaald. Wij kijken samen met jou naar een basis eetpatroon dat past in jouw leven, waarbij je voedzaam eet en óok kunt genieten van lekkere dingen.

Maar welk programma past het beste bij jou?

Dat bespreken we graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. We kijken samen naar jouw eigen wensen en doelen. We houden ook een figuuranalyse. Op basis hiervan en je conditie, leeftijd en gezondheid adviseren we je welk bewegings- en voedingsprogramma het beste voor jou is. Benieuwd wat In Shape Helmond voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar ☕

CONTACT >>>

Afvallen Helmond In Shape Afslankstudio Brandevoort Helmond

Voeding

Bij In Shape Afslankstudio houden wij het graag makkelijk. Diëten of gezond eten hoeft helemaal niet saai te zijn. Variatie, handige tips en recepten zorgen voor lekker eten waardoor je het makkelijker volhoudt. Wij begeleiden je persoonlijk in een eetschema dat bij jou past Lees meer »

Beweging

Afvallen waar je juist wil afvallen! Wij pakken jouw probleemzones aan met onze warmte- en vacuümcabines. Of je nu op je buik, billen of benen wil afvallen. Met onze bewegingsmethodes val je meer plaatselijk af! Lees meer »

Begeleiding

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons voorop. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Benieuwd? Kom gerust eens een kijkje nemen, je bent van harte welkom! Contact >>>

Vraag een gratis intake aan!

  Afslankcoach Barbara van der Meer van In Shape Afslankstudio Helmond Brandevoort

  Barbara van der Meer
  In Shape Afslankstudio Helmond | Brandevoort
  De Plaetse 165a ✯ tel: 0492-389 814
  info@inshape-brandevoort.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief