Speciaal voor vrouwen

Sporten in Veldhoven

Sporten Veldhoven

Sporten bij In Shape Veldhoven

Wil jij graag je conditie verbeteren of wat kilo’s afvallen? Sporten in Veldhoven doe je bij In Shape in een gemoedelijke, gezellige sfeer. In Shape Afslankstudio is een kleinschalige sportschool in Veldhoven speciaal voor vrouwen. Dat lees je goed: woman only! Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Bij ons staan sporten in een ongedwongen en vrouwvriendelijke sfeer centraal.

Wij bieden als sportschool alles onder 1 dak: een combinatie van beweging, voeding én begeleiding. Wat je doelstelling ook is, wij helpen jou naar een gezonder, fitter en slankere beweeg- en leefstijl.

GRATIS INTAKE >>>

Sporten Veldhoven

Veel vrouwen zoeken naar een vorm van sport om aan hun conditie te werken, maar tegelijk ook af te vallen. Sporten doe je in onze warmte- en vacuümcabines zorgt niet alleen voor een betere conditie, maar ook dat je plaatselijk afvalt. Wij pakken de bekende probleemzones aan: de buik, billen en benen.

Door te sporten in onze warmtecabines die verwarmd worden tot 37 graden train je op de gewenste spiergroepen. Je voert liggende grondoefeningen uit, die zijn afgestemd op jouw wensen en doelen. En dat met maar 2x per week een halfuurtje sporten bij In Shape Afslankstudio Meerhoven tegen Veldhoven aan.

Vacushaper

Heb je blessures waardoor je geen sportoefeningen kunt doen? Dan is de Vacushaper een uitkomst. De vacuüm zorgt voor meer doorbloeding in het onderlichaam waardoor je sneller je vetten verbrandt én cellulite aanpakt.

Sportscholen Veldhoven

Sporten op afspraak

Komen sporten is bij ons niet vrijblijvend.  Wij verwachten jou, wat een stok achter de deur is als je lui op de bank zit en denkt: ‘Ik heb geen zin.’  Wij zitten op jou te wachten. Omdat wij op afspraak werken, reserveren wij een warmte- of vacuümcabine voor jou.

We zijn er als personal coach om je te begeleiden in de oefeningen in de warmtecabine. Zo letten we op je houding, corrigeren je en motiveren je om net die laatste oefeningen af te maken. Wij passen oefeningen aan als je lichamelijke klachten hebt waar we rekening mee moeten houden. Naast sport zijn we er ook voor je voor al je vragen over voeding.

GRATIS INTAKE >>>

Wat maakt In Shape Afslankstudio anders dan een regulier sporten in Veldhoven?

 • Sportschool voor vrouwen
 • Wij werken op afspraak
 • Alle aandacht voor jou
 • Kleinschalig
 • Ook voor afvallen
 • Jouw stok achter de deur
 • Altijd gezellig!

Sporten in Veldhoven

Sporten en afvallen

Wil jij naast conditie opbouwen ook graag afvallen? Bij In Shape Meerhoven ben je aan het juiste adres voor een totaalprogramma. Van normaal eten tot maaltijdvervangers, voor ieder wat wils.

Wil je graag met je partner of gezin gewoon in de avond mee-eten? Dat kan met Slinc. Je blijft normaal eten, maar maakt toch snelheid in afvallen. Je hebt snel en zichtbaar resultaat en dat werkt heel motiverend. Dat wil jij toch ook?

Sportcentrum Veldhoven

Afvallen en sporten in Veldhoven

Wij zijn jouw stok achter de deur om je resultaat succesvol te bereiken. Je volgt het hele programma onder persoonlijke begeleiding van een coach. Zowel de trainingen als het advies in voeding. Het programma is geheel afgestemd op jou persoonlijk. Met sport, voeding en coaching bieden wij als vrouwen sportschool alles aan onder 1 dak. Jouw doel is ons doel ♡

En verder is het bij ons gewoon altijd heel gezellig 😉

 

 

Contact opnemen met sportschool In Shape Veldhoven

Welk programma het beste bij jou past van sporten en voeding, bespreekt personal coach Virginia graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Virginia: ‘Ik kijk samen met jou naar wat jij wil en wat het beste bij jou past. Dat geldt voor de voeding, maar ook voor de beweging. Ik vind het belangrijk dat jij je goed voelt.

Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.’

Vraag een gratis intake gesprek aan!

  Veldhoven sportschool

  Virginia van der Made
  In Shape Afslankstudio Veldhoven | Meerhoven
  Meerwater 10 ✯ tel: 040-368 03 08
  info@inshape-meerhoven.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief