in shape afslank studio

Afvallen Rosmalen

Afvallen bij In Shape Afslankstudio

Met meer dan 15 jaar ervaring ben je voor afvallen in Rosmalen ben je bij In Shape Afslankstudio aan het juiste adres. Met een totaalprogramma van sport, voeding en coaching begeleiden wij jou naar je streefgewicht. Maar daar houden wij niet op. Wij helpen je ook om goed op gewicht te blijven. Samen met In Shape maak jij de stap naar een gezonder gewicht en blijvende levensstijl waar jij je fijn bij voelt.

Onze studio is speciaal voor vrouwen, van jong tot oud. Of je nu in de overgang bent of nog op school zit. Het team van afslankcoach Marijke Kokke staat voor je klaar om je te helpen met afvallen in onze In Shape studio in het Centrum van Rosmalen.

Verantwoord afvallen Rosmalen

Afslankcoach Marijke: ‘Je hoeft zeker niet bang te zijn dat je een streng dieet moet volgen. Wij laten juist zien dat afvallen met gewoon eten juist heel lekker én makkelijk is. Veel vrouwen maken de fout dat ze juist te weinig gaan eten als ze willen afvallen. Wij laten juist zien dat je voldoende moet eten. Dus met 6 eetmomenten per dag hoef je zeker geen honger te lijden. Je eet producten die je gewend bent, maar toch je ziet al snel resultaat op de weegschaal. Dat wil toch iedere vrouw?’

Met onze 5 vestigingen in Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Rosmalen en Valkenswaard is er altijd een In Shape Afslankstudio bij jou in de buurt. Het team van afvalcoach Marijke helpt jou met afvallen in Rosmalen.

CONTACT >>>

Afvallen Rosmalen

Afslankcoach Marijke

Samen afslanken in Rosmalen

Afvallen in Rosmalen doe je bij In Shape Afslankstudio onder persoonlijke begeleiding. Wij zijn jouw stok achter de deur. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk.

Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen ♡

In Shape Afslankstudio onderscheidt zich als studio door je niet alleen te begeleiden in afvallen, maar ook in op gewicht blijven. Wij laten je niet aan je lot over zodra je je streefgewicht hebt behaald. Wij kijken samen met jou naar een basis eetpatroon dat past in jouw leven, waarbij je voedzaam eet en óok kunt genieten van lekkere dingen.

Alles onder 1 dak

Naast voeding is beweging ook belangrijk als je wilt afvallen. In Shape biedt alles onder 1 dak. Onder persoonlijke begeleiding van voedings- en afslankcoach Marijke en haar het team volg je een programma dat bestaat uit voeding en beweging dat op jou is afgestemd.

Stoor je je vooral aan je buik of wil je juist afvallen op je benen en billen? Sporten in warmtecabine of in een van onze vacuümcabines zorgen voor een juiste aanpak. Je valt af op die plaatsen waar je wil afvallen.

Bij In Shape Afslankstudio staat persoonlijke aandacht centraal, want wij vinden het belangrijk dat jij op je gemak voelt. In onze afslankstudio in Rosmalen hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten.

Maar welk programma past het beste bij jou?

Dat bespreken wij graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. We kijken samen naar jouw eigen wensen en doelen. We houden ook een figuuranalyse. Op basis hiervan en je conditie, leeftijd en gezondheid adviseren we je welk bewegings- en voedingsprogramma het beste voor jou is. Benieuwd wat In Shape voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek bij afslankcoach Marijke. De koffie staat klaar ☕

CONTACT >>>

Dieet

Bij In Shape Afslankstudio houden wij het graag makkelijk. Diëten of gezond eten hoeft helemaal niet saai te zijn. Variatie, handige tips en recepten zorgen voor lekker eten waardoor je het makkelijker volhoudt. Wij begeleiden je persoonlijk in een eetschema dat bij jou past Lees meer »

Sport

Afvallen waar je juist wil afvallen! Wij pakken jouw probleemzones aan met onze warmte- en vacuümcabines. Of je nu op je buik, billen of benen wil afvallen. Met onze bewegingsmethodes val je meer plaatselijk af! Lees meer »

Afvalcoach

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons voorop. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Benieuwd? Kom gerust eens een kijkje nemen, je bent van harte welkom! Het team van afslankcoach Marijke staat voor je klaar om jou te helpen met afvallen in onze studio In Shape Rosmalen.

Vraag een gratis intake aan!

  Afslankcoach Marijke Kokke - In Shape Afslankstudio Rosmalen Centrum

  Marijke Kokke
  In Shape Afslankstudio Rosmalen | Centrum
  Dorpsstraat 42a ✯ tel: 073-851 39 86
  info@inshape-rosmalen.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief