in shape afslankstudio

Voedingscoach Veldhoven

personal trainer in veldhoven

Voedingscoach in Veldhoven

Wil je graag afvallen onder begeleiding van een voedingscoach in Veldhoven? Afslankcoach Virginia van der Made begeleidt je niet alleen in voeding, maar óok in beweging. Want afvallen doe je niet alleen door je voeding aan te passen, maar ook door te sporten. Virginia biedt met haar afslankstudio alles onder 1 dak: beweging, voeding én begeleiding.

In Shape is speciaal gericht op vrouwen, van jong tot oud. Of je nu nog op school zit of in de overgang bent. Virginia: “Tijdens een gratis intake gesprek luister ik naar jouw wensen en doelen. Aan de hand daarvan bekijk ik welk voedings- en bewegingsprogramma het beste bij jou past. Want een dieet is standaard, maar elk mens is anders.

En samen met mijn team begeleiden we jou persoonlijk. Naast de inhoudelijke begeleiding zijn wij als voedingscoach ook jouw stok achter de deur. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!”

Voedingscoach Virginia in Veldhoven helpt jou met afvallen door een totaal programma van voeding én beweging.

Virginia van der Made: jouw voedingscoach voor Veldhoven

Nadat Virginia zelf veel was afgevallen met SLIMdiet en Slinc. wilde ze niets liever dan dit gevoel delen met andere vrouwen. “Ik ben ervaringsdeskundige; ik ken alle valkuilen en verleidingen. Maar zo extreem als ik was in eten, zoveel rust heb ik nu. En dit gevoel, dit niet te stoppen fantastische gevoel, dat gun ik elke vrouw! En dat onze methode succesvol is, blijkt niet alleen uit de resultaten. In 2018 zijn wij uitroepen tot de beste Afslankstudio van Eindhoven en omstreken. Met 5 studio’s begeleiden wij al 13 jaar vrouwen in afvallen en op gewicht blijven. Door de aangrenzende ligging van onze studio in Meerhoven is In Shape een uitkomst voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een voedingscoach in Veldhoven.”

personal training in veldhoven

Maar welk programma past het beste bij jou?

Dat bespreekt voedingscoach Virginia in Veldhoven graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Virginia: “Ik kijk samen met jou naar wat jij wil en wat het beste bij jou past. Dat geldt voor de voeding, maar ook voor de beweging. Ik vind het belangrijk dat jij je goed voelt. Ik houd ook een figuuranalyse. Op basis hiervan en je conditie, leeftijd en gezondheid adviseer ik jou op maat.”

Benieuwd wat voedingscoach Virginia voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. De koffie staat klaar!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief