in shape afslankstudio

Dieetcoach Veldhoven

Voedingsdeskundige Veldhoven

Virginia is jouw voedingcoach in Veldhoven

Je wil graag afvallen, maar het lukt niet. Je sport meer en eet minder en tóch valt je niet af. Herken je dat? Het klinkt voor veel vrouwen onlogisch in de oren, maar om af te vallen moet je juist méér gaan eten.

Jouw voedingscoach in Veldhoven is Virginia van der Made: ‘Als je wil afvallen, dan is elke 2 tot 2,5 uur eten noodzakelijk om het lichaam in een hogere verbranding te krijgen. Regelmatig en meer voedzaam eten zorgt ervoor dat het lichaam harder gaat werken.

Daarnaast is mijn uitgangspunt voor diëten, dat elke dag een feestje moet zijn. Anders houd je een dieet nooit lang vol. Daarom werken wij bij In Shape Afslankstudio met Slinc. Met dit dieet blijf je normaal eten, dus gewoon producten uit de supermarkt. Ook in de avond kun je samen met je partner of gezin mee-eten, wel zo handig.

Met dit voedingsprogramma blijf je alles eten: koolhydraten, vetten en eiwitten. Alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Je valt af, maar je blijft wel normaal eten. Dat zie je op de weegschaal, maar dat merk je ook in je kleding. En zichtbaar resultaat werkt motiverend.’

Voedingscoach Veldhoven

‘Elke dag moet een feest zijn, anders houd je een dieet nooit lang vol’

Voedingsadvies Veldhoven

Gewichtsconsulent in Veldhoven

Afvallen doe je onder persoonlijke begeleiding van voedingsdeskundige Virginia in Veldhoven. ‘Ik houd met mijn voedingscoaching rekening met jouw leef- en werksituatie. Ik denk met je mee in oplossingen. Werk je in nachtdiensten, zit je vaak in vergaderingen, reis je veel, studeer je nog of heb je een druk gezinsleven? Ik zorg ervoor dat het programma ook voor jou goed inpasbaar is in je leven.’

Onze voedingscoach in Veldhoven weegt je wekelijks en meet je gewicht, vetmassa en vetvrije massa (waaronder de spiermassa). Zij bespreekt met jou het resultaat van de weging en hoe je programma verloopt. Zo kan het voorkomen dat het programma voor je bijgesteld moet worden. Ook meet ze maandelijks het resultaat in centimeterverlies in omvang, zodat je kunt zien dat je ook echt afvalt op die plaatsen waar je wilt afvallen.

Voedingsadvies en sport

Maar met voeding alleen ben je er nog niet. In Shape Afslankstudio in Veldhoven combineert voeding met beweging in warmte- en vacuümcabines. Die ervoor zorgen dat je als vrouw juist afvalt op je probleemzones.

Stoor je je vooral aan je buik of wil je juist afvallen op je benen en billen? De oefeningen in de warmte- en vacuümcabine zorgen ervoor dat je meer plaatselijk afvalt. Zo val je op een mooiere manier af en je bent ook meteen in beweging. Je bouwt conditie op, je voelt je fitter en je zit lekkerder in je vel. En zeg maar bye bye tegen cellulite, want ook die vermindert aanzienlijk door de vacuümtraining.

Voedingscoach Veldhoven

Alles onder 1 dak

Wil je graag afvallen onder begeleiding van een gewichtsconsulent in Veldhoven? Voedingscoach Virginia van In Shape Afslankstudio begeleidt je samen met haar team niet alleen in voeding, maar óok in beweging. Want afvallen doe je niet alleen door je voeding aan te passen, maar ook door te sporten. In Shape biedt je alles onder 1 dak: sport, dieet en voedingscoaching.

In Shape Afslankstudio is speciaal gericht op vrouwen, van jong tot oud. Of je nu nog op school zit of in de overgang bent.

 

In Shape is jouw voedingsdeskundige in Veldhoven

Dat onze methode succesvol is, blijkt niet alleen uit de resultaten. In 2018 is In Shape uitgeroepen tot de beste Afslankstudio van Eindhoven en omstreken. Met 5 studio’s begeleiden wij al meer dan 15 jaar vrouwen in afvallen en op gewicht blijven.

Door de aangrenzende ligging van onze studio in Meerhoven is In Shape een uitkomst voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een gewichtsconsulent in Veldhoven. En wel zo handig, de studio is ook in de avond geopend en op zaterdag. In Shape zit in het winkelcentrum in Meerhoven, aangrenzend aan Veldhoven. Je parkeert gratis in de ondergrondse parkeergarage.

Virginia: “Mijn begeleiding is persoonlijk, zowel in de beweging als in de voeding. Als voedingsdeskundige in Veldhoven zorg ik en mijn team ervoor dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat jij je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen!

Voedingsadvies met Slinc.

Met Slinc. heb je zes eetmomenten per dag, dus je eet om de 2 tot 2,5 uur.  ’s Ochtends en ’s middags eet je crackers met mager beleg, als tussendoortje eet je fruit met yoghurt en het avondeten bestaat uit vlees of vis, onbeperkt groeten en rijst, pasta of aardappelen met een bakje yoghurt na.  Je blijft dus gewoon met je gezin mee eten, wat wel zo makkelijk is. Met Slinc. stel je aan de hand van een productlijst zelf samen wat je eet. Producten die je gewoon in de supermarkt koopt, dus gewoon eten en geen maaltijdvervangers.

Voedingsadvies

Recepten

Lekker eten terwijl je afvalt

Afvallen gaat makkelijker wanneer je normaal kunt blijven eten, samen met je gezin of partner. Het voedingsadvies van Slinc. laat zien dat lekker en gezond heel goed kan, ook tijdens het afvallen.

Maar welk programma past het beste bij jou?

Dat bespreekt voedingsdeskundige Virginia graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Virginia: ‘Ik kijk samen met jou naar wat jij wil en wat het beste bij jou past. Dat geldt voor de voeding, maar ook voor de beweging. Ik vind het belangrijk dat jij je goed voelt. Ik houd ook een figuuranalyse. Op basis hiervan en je conditie, leeftijd en gezondheid adviseer ik jou op maat.’

Benieuwd wat Virginia voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief