Kleinschalig en gemoedelijk

Fitness Best voor vrouwen

Sportschool Best

Ben je op zoek naar een sportschool in Best? Wij zijn geen grote sportschool, maar een kleinschalige gym alleen voor vrouwen. That’s right, woman only! Je sport in een omgeving met alleen vrouwen in een gemoedelijke, gezellige sfeer. De training in onze warmte- of vacuümcabine stemmen wij af op jouw doelstelling. Of je nu graag je conditie wilt verbeteren, je fitter wilt voelen of kilo’s wilt afvallen. Wij begeleiden je persoonlijk in jouw doel.

Onze sportschool vind je op op slechts een steenworp van Best op twee locaties: in de wijk Meerhoven en in Blixembosch. Bij beiden studio’s parkeer je gratis, wel zo handig. Bij ons staan een ongedwongen, vrouwvriendelijke sfeer en persoonlijke aandacht centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt.

Wij werken met een vast team, dus voor jou ook geen onbekende gezichten. Omdat onze sportschool vlakbij Best alleen voor vrouwen is, wordt de studio ook alleen gerund door vrouwelijke coaches.

Sportschool Best

Fitness Best

Ben je op zoek naar een fitness in Best om aan je conditie te werken? Veel vrouwen zoeken naar een vorm van sport om aan hun conditie te werken, maar tegelijk ook af te vallen. Bij In Shape bieden wij sporten in warmtecabine. Dat zorgt niet alleen voor een betere conditie, maar ook dat je plaatselijk afvalt. Wij pakken de bekende probleemzones aan: de buik, billen en benen. Voor fitness in Best ben je bij ons aan het juiste adres voor een compleet programma van conditie opbouw én kilo’s afvallen.

Door te sporten in onze warmtecabines die verwarmd worden tot 37 graden train je op de gewenste spiergroepen. Je voert liggende grondoefeningen uit, die zijn afgestemd op jouw wensen en doelen. En dat met maar 2x per week een halfuurtje heb je jouw eigen fitness vlakbij Best speciaal voor vrouwen bij In Shape Afslankstudio.

Heb je blessures waardoor je geen sportoefeningen kunt doen? Dan is de Vacushaper een uitkomst. De vacuüm zorgt voor meer doorbloeding in het onderlichaam waardoor je sneller je vetten verbrandt én cellulite aanpakt.

Sporten bij sportschool bij Best

In onze kleinschalige sportschool zijn wij er als personal coach bij om je te begeleiden in de oefeningen in de warmtecabine. Zo letten we op je houding, corrigeren je en motiveren je om net die laatste oefeningen af te maken. Wij passen oefeningen aan als je lichamelijke klachten hebt waar we rekening mee moeten houden. Onder begeleiding van je eigen sportschool coach nabij Best volg je een totaalprogramma om te werken aan een fitter, slanker en gezonder lichaam. Naast sport zijn we er ook voor je voor al je vragen over voeding.

CONTACT >>>

Wat maakt In Shape Afslankstudio anders dan een reguliere sportschool in Best?

  • Sportschool voor vrouwen
  • Wij werken op afspraak
  • Alle aandacht voor jou
  • Kleinschalig
  • Ook voor afvallen
  • Jouw stok achter de deur
  • Altijd gezellig!

Fitness Best

Sportschool Best op afspraak

Komen sporten is bij ons niet vrijblijvend. En dat is maar goed ook, want wij zijn juist jouw stok achter de deur. Wij zijn jouw motivatie om van die bank af te komen en denkt: ‘Ik heb geen zin om naar de sportschool te gaan.’ Omdat wij op afspraak werken, reserveren wij een warmte- of vacuümcabine voor jou. Wij verwachten jou en dat geeft jouw dat steuntje in de rug om het sporten in jouw sportschool vlakbij Best door te zetten.

Voeding bij sportschool Best

Wil jij graag ook wat kilo’s afvallen? Afvallen of diëten kan soms een enorme strijd zijn. In onze gemoedelijke sportschool vlakbij Best houden wij het graag makkelijk. Ons uitgangspunt is dat elke dag een feestje moet zijn. Anders houd je een dieet nooit lang vol. Wij willen je juist laten ervaren dat diëten of gezond eten helemaal niet saai is.

We wegen je wekelijks en spreken het resultaat met je door en hoe het programma verloopt. Soms is het nodig dat we een aanpassing maken in het voedingsprogramma, soms heb je gewoon even een peptalk nodig. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat.

Afvallen en sporten bij In Shape Afslankstudio

Wij zijn jouw stok achter de deur om je resultaat succesvol te bereiken. Met sport, voeding en coaching bieden wij als sportschool in Meerhoven en Blixembosch alles aan onder 1 dak. Jouw doel is ons doel ♡

En verder is het bij ons gewoon altijd heel gezellig 😉

Maar welk sport of fitness programma past het beste bij jou? Onze personal coaches (en tevens zusjes) Virginia in Meerhoven en Rachel in Blixembosch staan voor je klaar. “Wij bespreken al jouw wensen en doelen tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. We kijken samen met jou naar wat jij wil en wat het beste bij jou past. Dat geldt voor de voeding, maar ook voor de beweging. Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt.’

Benieuwd wat Virginia of Rachel voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek bij In Shape Blixembosch (afslankcoach Rachel) of In Shape Meerhoven (afslankcoach Virginia). Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Sporten Best

Coach Virginia (l) en coach Rachel (r)

Meld je aan voor onze nieuwsbrief