in shape afslankstudio

Veelgestelde vragen

FAQ - Afvallen

Wat kost een afslankkuur bij In Shape Afslankstudio?

De kosten voor een programma zijn voor iedereen anders. Een prijs wordt berekend op basis van een totaalpakket die aan de hand van een figuuranalyse wordt bepaald. Je bent altijd in de gelegenheid om in maandelijkse termijnen te betalen, zodat het ook voor jou betaalbaar is.

Wil je toch vooraf een indicatie van de kosten, zodat je iets meer weet waar je aan toe bent? Dat begrijpen wij.

Om je een prijsindicatie te kunnen geven, gaan we uit van het meest reguliere programma. Dit bestaat uit sporten in de warmtecabine, het voedingsprogramma Slinc. & persoonlijke coaching.

De maandelijkse kosten voor dit totaalprogramma zijn gemiddeld € 265,- per maand.

Welke begeleiding krijg ik in voeding?

Wij hebben voor ieder wat wils, van voedingsbegeleiding tot maaltijdvervangers van SLIMdiet. Het merendeel van onze klanten volgt Slinc.

Afvallen gaat makkelijker wanneer je normaal kunt blijven eten, samen met je gezin of partner. Slinc. laat zien dat lekker en gezond heel goed kan, ook tijdens het afvallen.

Met Slinc. blijf je alles eten: koolhydraten, eiwitten en vetten in een juiste verdeling. Er zijn 6 eetmomenten die regelmatig over de dag zijn verdeeld. Normaal eten, maar wel snel en zichtbaar resultaat. En dat werkt motiverend.

Ik ben in de overgang, kan ik toch afvallen?

Jazeker! Ook in de overgang kun je afvallen. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in afvallen voor vrouwen; ook met vrouwen die in de overgang zijn. En geloof ons, die resultaten doen zeker niet onder aan jongere dames. Ook jij kunt snel van die extra kilo’s af zijn.

Als je in de overgang bent, pas je vaak eenzelfde dieettrucje toe (dat voorheen altijd wél werkte) maar nu ineens niet meer. Je hebt misschien ineens een buik of maag die je nooit hebt gehad. Wij horen dit echt heel vaak en daar kun je zeker iets aan doen. Wij hebben hier veel goede ervaringen mee.

Wat als ik mijn streefgewicht heb behaald?

Wij snappen heel goed dat het heel spannend is als je eenmaal op je streefgewicht bent. Want je wil die kilo’s natuurlijk niet meer aankomen.

In Shape Afslankstudio begeleidt ook in op gewicht blijven. Je blijft 1x per week trainen in de vacuüm- of warmtecabine tegen een gereduceerd tarief op basis van een halfjaar (26 lessen).

We wegen dan ook nog steeds 1x per week en begeleiden je persoonlijk in een voedingsprogramma dat bij jou past om op gewicht te blijven. We houden hierbij rekening met: Wat vind je lekker? Wat past in je leven? Op deze manier personaliseren wij een voedingspatroon waardoor je heel makkelijk voor jou is in te passen in je leven.

Hoe snel zie ik resultaat van de Vacustep?

Je ziet al na 8 trainingen in de Vacustep resultaat. Zowel in omvangvermindering in centimeters als in verbetering van cellulitis. Omdat je bij In Shape 2x per week traint in de Vacustep zie je dus na 4 weken resultaat. De resultaten zijn vooral zichtbaar op de buik, billen en benen. We tonen dit ook aan door je elke 4 weken te meten in centimeters.

Bij In Shape Afslankstudio bieden wij verschillende vacuümcabines aan, zodat training in vacuüm voor iedereen mogelijk is. Zo kun je kiezen voor een pittige training op de crosstrainer, tot een rustige training op een loopband (Vacushaper) of fiets (Vacubike). Ook bij deze vacuümtraingen zie je na 8 sessies (4 weken) resultaat in omvang en cellulte.

Wat zijn de prijzen van de Vacustep?

Een training in een vacuümcabine kost tussen de €21,50 en €23,- per les. Je bent bij ons in de gelegenheid om in maandelijkse termijnen te betalen.

We laten je niet zomaar aan je lot over. We zijn er om je in en uit de cabine te begeleiden, maar ook om tijdens de training al je vragen te kunnen stellen. Of gewoon voor een gezellig praatje ;-))

Sporten in een vacuümcabine is bij In Shape onderdeel van ons totaalprogramma: sport, voeding en begeleiding met als doel om af te vallen.

Hoe zijn de ervaringen van de Vacustep?

Onze klanten delen graag hun vacustep ervaringen. Echte mensen, echte verhalen.

Wij hebben als afslankstudio al meer dan 15 jaar ervaring met vacustep. Bij ons is vacuümtraining voor iedereen mogelijk, omdat wij met verschillende vacuümcabines werken. Van een pittige training op een step of crosstrainer tot een rustige training op een loopband of fiets.

Hoe snel zie ik resultaat van sporten in warmtecabine?

Je ziet al na 8 sportsessies in de warmtecabine resultaat in centimeters. Omdat je 2x per week sport, is het resultaat dus al na 4 weken zichtbaar én meetbaar. Daarom meten we je ook elke 4 weken zodat je in centimeters kunt zien wat je kwijt bent. De zones waar jij op traint, val je het meeste af. Als vrouw is dit vaak de buik, billen en benen. Maar wil jij van die kipfilets af of dat rugvet dat onder je bh-bandje uitkomt? Ook dat kun je trainen in de warmtecabine.

Daarnaast ervaar je na 8 trainingen ook al dat je conditie is verbeterd.

Wat kost sporten in warmtecabine?

Een training in een warmtecabine kost tussen de €18,50 en €20,- per les. Je bent bij ons in de gelegenheid om in maandelijkse termijnen te betalen.

Sporten in de warmtecabine gaat onder persoonlijke begeleiding. Er zit altijd een personal coach bij om je te begeleiden, op je houding let en je motiveert. Sporten in een warmtecabine is bij In Shape onderdeel van ons totaalprogramma: sport, voeding en begeleiding met als doel om af te vallen.

Kan ik de vacuüm training combineren met de warmtecabine?

Voor het beste resultaat adviseren wij om dit niet te doen. Beide methodes bereiken namelijk wel hetzelfde resultaat, maar de werking is anders. Om het beste resultaat te bereiken, heb je minimaal 8 aaneengesloten trainingssessies op basis van 2x per week nodig.

Vergelijk het met kracht- en conditietraining. Als je graag conditie wilt opbouwen, is het beter om 2x per week conditietraining te doen, dan 1x conditietraining en 1x krachtraining.

Ik heb nek- en/of rugklachten, kan ik dan toch sporten in warmtecabine?

Met het gebruik van een nek- en wigkussen kunnen wij ervoor zorgen dat de nek en rug meer worden ontzien. Heb je er toch nog last van? Dan passen we de oefeningen aan of vervangen een aantal oefeningen. Zo is het dus toch mogelijk om te sporten in warmtecabines met nek- en/of rugklachten.

Geeft sporten in de warmtecabine toch teveel belasting of zijn er andere blessures waardoor het voor jou niet mogelijk is? Dan hebben we altijd een goed alternatief met trainingen in onze vacuümcabines.

Hoe vaak moet ik komen sporten?

Je sport 2x per week in de vacuüm- of in warmtecabine. Bij In Shape Afslankstudio werken we op afspraak en we zijn daarmee ook meteen jouw stok achter de deur. Wij verwachten jou, dus dat werkt extra motiverend om van de bank af te komen.

Hoe lang duurt een sportsessie?

Een training in onze sportcabines is 30 minuten. En die benutten we ook alle dertig. Dus ben jij wat eerder klaar met je oefeningen in de warmtecabine? Dan krijg je een aantal bonusoefeningen. We halen alles eruit wat erin zit. De vacuümcabine wordt met een timer afgestemd op 30 minuten.

Is het een weegmoment voor jou? Dan ben je iets langer bij ons. We vragen je om 10 tot 15 minuten eerder te komen. Dan hebben we alle tijd om je weging door te spreken en je vragen te beantwoorden.

Ik sport al voldoende en wil alleen begeleiding in afvallen. Kan dat?

Sporten is bij In Shape onderdeel van ons totaalprogramma van sport, voeding & coaching. Anders dan een reguliere vorm van sport, zorgen onze trainingen ervoor dat je plaatselijk vet verbrandt. Daarnaast zien wij jou 2x per week en leren we je goed kennen. De intensiviteit van ons programma zorgt ervoor dat wij jouw stok achter de deur zijn.

Wij bieden alles onder 1 dak voor succesvol afvallen. Dat zie je ook terug in de resultaten bij onze klanten. Het is daarom bij ons niet mogelijk bij ons om alleen een dieetprogramma te volgen onder begeleiding.

Kan ik ook alleen komen sporten, zonder een dieet te volgen?

Ja dat kan zeker. Wil jij alleen aan je conditie werken of vind je het gewoon fijn om in kleinschalige sportschool voor vrouwen te trainen? Dat kan zeker ook bij In Shape Afslankstudio. Er zijn dan geen weeg- of meetmomenten.

Vacustep prijzen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief