in shape afslankstudio

Afslankprogramma

Afslankprogramma

Totaal programma

Wil je graag blijvend afvallen? Dan is de juiste combinatie van beweging én voeding belangrijk. Het afslankprogramma van In Shape Afslankstudio bestaat uit een totaal programma. Zo pak je niet alleen je conditie aan, maar gaat ook je verbranding omhoog. Je voelt je snel fitter, maar ziet ook de kilo’s op de weegschaal naar beneden gaan.

Je staat er niet alleen voor, wij helpen jou. Bij In Shape Afslankstudio is het afslankprogramma geheel op jou afgestemd. Wij helpen jou afvallen met een totaalprogramma van sport, dieet en persoonlijke coaching door een afslankcoach. Hiermee bieden wij alles onder 1 dak voor succesvol afvallen.

Onze studio is speciaal voor vrouwen. That’s right: women only! Wij vinden het belangrijk dat jij met plezier naar In Shape komt. Je sport bij ons in een gemoedelijke en vrouwvriendelijke sfeer.

Sporten afslankprogramma

Het sporten of bewegen is een onderdeel van het totale afslankprogramma van In Shape Afslankstudio. Onze sportcabines pakken juist jouw probleemzones aan. Ze maken doelgericht afvallen en plaatselijke figuurcorrectie mogelijk.

Sporten in warmtecabine is speciaal voor vrouwen die over het gehele lichaam willen afslanken met de nadruk op een van de mogelijke probleemzones, de buik, billen en/of benen. In de verwarmde warmtecabine met infrarood verwarming, voer je liggend oefeningen uit. De combinatie van warmte en een intensieve spieractiviteit zorgt voor een snelle vetafbraak.

Wil je juist op de benen en/of billen afvallen, dan is doorbloeding dé uitkomst. De Vacushaper en Vacumove zijn speciaal om af te slanken op het onderlichaam en cellulitis te bestrijden. Een combinatie van vacuüm en een lichte looptraining zorgt voor een betere doorbloeding op de bekende probleemzones en vetverbranding.

Voeding- en dieetprogramma’s

Naast sporten is voeding ook een onderdeel in het afslankprogramma. Onze afslankcoach begeleidt jou in het aanpassen van je eetgewoonte. Ze helpt je om bewust te worden van wat je eet en keuzes te maken. Onze voedingsbegeleiding is persoonlijk en stemmen wij op jou af.

Wil je graag wat sneller resultaat, maar toch normaal blijven eten? Dat kan met Slinc. Niet alleen op de weegschaal zie je verschil, je merkt ook verbetering in je energie. Veel klanten ervaren dat zelfs al na een week Slinc. Karin: ‘Ik voelde me na een week Slinc al zo veel fitter. Ik voelde me eerst vaak moe, maar na slechts een week Slinc voelde ik mijn energie omhoog schieten. Mijn concentratie is ook beter en ik slaap nu veel beter, zo fijn. En ja, die kilo’s vliegen eraf met Slinc. Dat werkt wel heel motiverend.’ Karin viel in totaal 25 kilo af met Slinc en deelt haar ervaring.

Heb je vaker een dieet gevolgd en gedij je beter op meer restrictie? Dan is wellicht een eiwitdieet meer iets voor jou. Met het medisch onderbouwd eiwitdieet SLIMdiet vervang je al maaltijden. Je gebruikt maaltijdvervangers die voornamelijk bestaan uit eiwitten.

Afslank programma

Persoonlijke begeleiding

Je volgt het programma onder persoonlijke begeleiding, zowel de trainingen als in voeding. Onze voedingsdeskundige weegt je wekelijks en spreekt de resultaten met je door. De voedingsadviezen zijn persoonlijk; afgestemd op jouw (lichamelijke) behoeftes en rekening houdend met jouw leef- en werksituatie. Werk je onregelmatig, zit je vaak in vergadering of heb je een druk huishouden? Wij denken met je mee en laten je zien dat een programma voor iedereen toepasbaar is in het dagelijkse leven.

Wij zijn tevens je stok achter de deur. Je volgt dit programma niet alleen. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Afvallen doen we samen.

Wij begeleiden niet alleen in afvallen, maar ook in op gewicht blijven. Wij laten je niet aan je lot over zodra je je streefgewicht heeft behaald. Wij stemmen individueel een basis eetpatroon af, waarbij je voedzaam eet en ook kunt genieten van lekkere dingen.

Afslankprogramma bij In Shape Afslankstudio

Met sport, dieet en coaching is het afslankprogramma een totaal programma dat jou succesvol tot je doel brengt. Met het sporten in de warmte- of vacuümcabine verlies je in korte tijd centimeters in omvang. Met de aanvulling van een goed voedingspatroon val je kilo’s in gewicht af. Aan de ene kant is er dus een afname in centimeters in omvang en aan de andere kant een afname in kilo’s in gewicht.

Kortom: op een gezonde manier snel het resultaat bereiken. Dat wij bij In Shape Afslankstudio alles onder 1 dak aanbieden, maakt het afslankprogramma zo succesvol.

Wil jij ook aan de slag en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan in een van onze 5 studio’s in Eindhoven, Rosmalen, Helmond, Valkenswaard en Veldhoven.

Beste afslankprogramma

Persoonlijke begeleiding afvallen

Plaatselijk afslanken afvallen waar je juist wilt afvallen

Gratis intake gesprek bij In Shape Afslankstudio

Meld je aan voor onze nieuwsbrief