Alles onder 1 dak

Vrouwen sportschool In Shape Eindhoven

Vrouwen sportschool Eindhoven

Vrouwen sportschool in Eindhoven

Ben jij op zoek naar een vrouwen sportschool in Eindhoven? Wij zijn een kleinschalige sportschool speciaal alleen voor vrouwen. That’s right, woman only! Bij ons staan een ongedwongen, vrouwvriendelijke sfeer en persoonlijke aandacht centraal. Je sport met alleen vrouwen in een gemoedelijke, gezellige sfeer.

Onze kleinschalige vrouwen sportschool in Eindhoven wordt daarom ook gerund door alleen vrouwelijke coaches. We hebben al meer dan 15 jaar een vrouwen fitness in Blixembosch en Meerhoven. Wij werken met een vast team, dus voor jou ook geen onbekende gezichten. Of je nu graag je conditie wilt verbeteren, je fitter wilt voelen of kilo’s wilt afvallen. Wij begeleiden je persoonlijk in jouw doel.

Vrouwen fitness Eindhoven

In onze vrouwen fitness in Eindhoven sport je in warmte- en vacuümcabines. Dat zorgt niet alleen voor een betere conditie, maar ook dat je plaatselijk afvalt. Je verliest centimeters in omvang op de bekende probleemzones van de vrouw: de buik, billen en benen.

Door te sporten in onze warmtecabines die verwarmd worden tot 37 graden train je op de gewenste spiergroepen. Je voert liggende grondoefeningen uit, die zijn afgestemd op jouw wensen en doelen. Onder begeleiding van je eigen fitness voor vrouwen coach van In Shape Eindhoven volg je een totaalprogramma om te werken aan een fitter, slanker en gezonder lichaam.

Ladies only Gym Eindhoven

Fitness voor vrouwen Eindhoven

Fitness voor vrouwen in Eindhoven vind je bij In Shape Afslankstudio niet alleen in de warmtecabine. Heb je blessures waardoor je geen fitness oefeningen kunt doen? Dan is de Vacushaper een uitkomst. De vacuüm zorgt voor meer doorbloeding in het onderlichaam waardoor je sneller je vetten verbrandt én cellulite aanpakt. De vacuümcabines zijn er in verschillende uitvoeringen, waardoor het voor iedereen mogelijk is om te starten. Zo heeft In Shape de nieuwste uitvoering van de vacuüm training: de Vacubike mét infrarood. Een lichte training op een hometrainer in een cabine die vacuüm wordt gezogen.

Met deze nieuwe vorm van training heb je de voordelen van een vacuüm- én infrarood training terwijl je op rustig tempo fietst. Dat is dus én én, wat je terug ziet in de resultaten. Houd je wel van een beetje uitdaging dan we hebben ook de variant van de crosstrainer (Ellipter) met vacuüm en infrarood. Ook als je sporten niet fijn vindt, maar toch graag iets in beweging wil doen om je conditie op te bouwen, dan is de vacuümcabine een ideale instap.

Sporten in de warmte- of vacuümcabine is  slechts maar 2x per week een halfuurtje. Heel efficiënt en tegelijk effectief!

Wat biedt vrouwen sportschool In Shape Eindhoven jou?

  • Vrouwen fitness in Eindhoven
  • Wij werken op afspraak
  • Alle aandacht voor jou
  • Kleinschalig
  • Ook voor afvallen
  • Sporten in warmte- en vacuümcabines
  • Wij zijn jouw stok achter de deur
  • Altijd gezellig!

Vrouwen fitness Eindhoven

Fitness voor vrouwen op afspraak

Komen sporten is bij ons niet vrijblijvend. En dat is maar goed ook, want wij zijn juist jouw stok achter de deur. Wij reserveren een plekje voor jou in onze vrouwen sportschool in Eindhoven. Wij zijn jouw motivatie om van die bank af te komen als je denkt: ‘Ik heb geen zin om naar de fitness te gaan.’ Wij verwachten jou en dat geeft jouw dat steuntje in de rug om het sporten bij In Shape Eindhoven door te zetten.

Alle aandacht voor jou

We zijn er als fitness voor vrouwen coach om je te begeleiden in de oefeningen in de warmtecabine. Zo letten we op je houding, corrigeren je en motiveren je om net die laatste oefeningen af te maken. Wij passen oefeningen aan als je lichamelijke klachten hebt waar we rekening mee moeten houden. Naast sport zijn we er ook voor je voor al je vragen over voeding.

Sportschool voor vrouwen Eindhoven

Sportschool voor vrouwen Eindhoven

Wil jij graag naast je fitness uitdaging ook wat kilo’s afvallen? Onze sportschool voor vrouwen in Eindhoven biedt naast sport ook begeleiding in voeding.

Afvallen kan soms een enorme strijd zijn. Bij In Shape Eindhoven houden wij het graag makkelijk. Ons uitgangspunt is dat elke dag een feestje moet zijn. Anders houd je een eetschema nooit lang vol. Wij willen je met ons voedingsprogramma Slinc. juist laten ervaren dat gezond eten helemaal niet saai is.

We wegen je wekelijks en spreken het resultaat met je door en hoe het programma verloopt. Soms is het nodig dat we een aanpassing maken in het voedingsprogramma, soms heb je gewoon even een peptalk nodig. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat.

Ladyies only Gym Eindhoven

Bij In Shape geldt fitness door vrouwen, voor vrouwen. Dus ladies only in onze In Shape gym in Eindhoven! Wij zijn jouw stok achter de deur om je resultaat succesvol te bereiken. Met sport, voeding en coaching bieden wij als vrouwen sportschool in Eindhoven alles aan onder 1 dak. Jouw doel is ons doel ♡

En verder is het bij ons gewoon altijd heel gezellig 😉

Gratis intake gesprek

Jouw start voor een gezondere levensstijl begint bij vrouwen sportschool In Shape Eindhoven. Door het grote aanbod op het gebied van vrouwen fitness in Eindhoven, zie je door de bomen het bos niet meer. Soms ben je dan even helemaal de weg kwijt. Wij begrijpen dat.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis intake gesprek bij een van onze locaties van In Shape Eindhoven in Blixembosch of Meerhoven. Het geeft je de gelegenheid om kennis te maken met onze studio en we bespreken samen met jou welk programma het beste bij jou past. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Je bent van harte welkom ♥

Fitness voor vrouwen Eindhoven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief