Kleinschalig en gemoedelijk

Sporten in Geldrop

Sportschool Geldrop

Sportschool in Geldrop

We zijn geen grote sportschool in Geldrop, maar een kleinschalige fitness studio alleen voor vrouwen. That’s right, woman only! Je sport in een omgeving met alleen vrouwen in een gemoedelijke, gezellige sfeer. De training in onze warmte- of vacuümcabine stemmen wij af op jouw doelstelling. Of je nu graag je conditie wilt verbeteren, je fitter wilt voelen of kilo’s wilt afvallen. Wij begeleiden je persoonlijk in jouw doel.

In onze kleinschalige sportschool bij Geldrop staan een ongedwongen, vrouwvriendelijke sfeer en persoonlijke aandacht centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Wij werken met een vast team, dus voor jou ook geen onbekende gezichten. Omdat onze fitness alleen voor vrouwen is, wordt de studio ook alleen gerund door vrouwelijke coaches.

Zoek jij naar kleinschalige fitness in Geldrop? Wij zijn jouw sportschool op slechts een steenworp afstand in de wijk Brandevoort in Helmond.

CONTACT >>>

Fitness in Geldrop voor vrouwen

Veel vrouwen zoeken naar een vorm van sport om aan hun conditie te werken, maar tegelijk ook af te vallen. Sporten in onze warmte- en vacuümcabines zorgt niet alleen voor een betere conditie, maar ook dat je plaatselijk afvalt. Wij pakken de bekende probleemzones aan: de buik, billen en benen. Voor fitness in Rosmalen ben je bij ons aan het juiste adres voor een compleet programma van conditie opbouw én kilo’s afvallen.

Door te sporten in onze warmtecabines die verwarmd worden tot 37 graden train je op de gewenste spiergroepen. Je voert liggende grondoefeningen uit, die zijn afgestemd op jouw wensen en doelen. En dat met maar 2x per week een halfuurtje heb je jouw eigen fitness speciaal alleen voor vrouwen bij In Shape Afslankstudio. Onze fitness studio ligt op een steenworp van Geldrop in de wijk Brandevoort in Helmond.

Personal trainer Geldrop

Als personal trainer begeleiden wij jou bij in de oefeningen in de warmtecabine. Zo letten we op je houding, corrigeren je en motiveren je om net die laatste oefeningen af te maken. Wij passen oefeningen aan als je lichamelijke klachten hebt waar we rekening mee moeten houden. Naast sport zijn we er ook voor je voor al je vragen over voeding.

Fitness Geldrop

Heb je blessures waardoor je geen sportoefeningen kunt doen? Dan is de Vacushaper een uitkomst. De vacuüm zorgt voor meer doorbloeding in het onderlichaam waardoor je sneller je vetten verbrandt én cellulite aanpakt.

Sporten Geldrop op afspraak

Komen sporten is bij ons niet vrijblijvend. En dat is maar goed ook, want wij zijn juist jouw stok achter de deur. Wij zijn jouw motivatie om van die bank af te komen en denkt: ‘Ik heb geen zin om te sporten.’ Omdat wij op afspraak werken, reserveren wij een warmte- of vacuümcabine voor jou. Wij verwachten jou en dat geeft jouw dat steuntje in de rug om het sporten in jouw fitness bij Geldrop door te zetten.

Onder begeleiding van je eigen personal coach van In Shape Afslankstudio volg je een totaalprogramma om te werken aan een fitter, slanker en gezonder lichaam. Wij zijn jouw vrouwen sportschool vlakbij Geldrop.

Voeding bij sportschool In Shape

Afvallen of diëten kan soms een enorme strijd zijn. In onze gemoedelijke sportschool In Shape op een steenworp van Geldrop houden wij het graag makkelijk. Ons uitgangspunt is dat elke dag een feestje moet zijn. Anders houd je een dieet nooit lang vol. Wij willen je juist laten ervaren dat diëten of gezond eten helemaal niet saai is.

We wegen je wekelijks en spreken het resultaat met je door en hoe het programma verloopt. Soms is het nodig dat we een aanpassing maken in het voedingsprogramma, soms heb je gewoon even een peptalk nodig. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat.

Wat maakt In Shape Afslankstudio anders dan een reguliere sportschool in Geldrop?

 • Sportschool voor vrouwen
 • Wij werken op afspraak
 • Alle aandacht voor jou
 • Kleinschalig
 • Ook voor afvallen
 • Jouw stok achter de deur
 • Altijd gezellig!

Sporten Geldrop

Geldrop fitness bij In Shape Afslankstudio

Conditie opbouwen en tegelijk je voeding aanpakken, doe je bij In Shape Afslankstudio Brandevoort tegen Geldrop aan. Wij zijn jouw stok achter de deur om je resultaat succesvol te bereiken. Met sport, voeding en coaching bieden wij als sportschool in Rosmalen alles aan onder 1 dak. Jouw doel is ons doel ♡

En verder is het bij ons gewoon altijd heel gezellig 😉

Wil jij weten wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek bij onze studio. Coach Barbara van der Meer en haar team staan voor je klaar. Het geeft je de gelegenheid om kennis te maken met onze studio en we bespreken samen met jou welk programma het beste bij jou past. Je parkeert gratis op de parkeerplaats recht voor de deur. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Vraag een gratis intake aan!

  Afslankcoach Barbara van der Meer van In Shape Afslankstudio Helmond Brandevoort

  Personal trainer Barbara van der Meer
  In Shape Afslankstudio Helmond | Brandevoort
  De Plaetse 165a ✯ tel: 0492-389 814
  info@inshape-brandevoort.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief