Klanten aan het woord

Vacustep ervaringen

Vacustep voor en na

Onze klanten delen hieronder hun vacustep ervaringen. Echte mensen, echte verhalen. Wij werken al meer dan 15 jaar met vacustep bij In Shape Afslankstudio.

Wendy Verbiezen, 43 jaar: ‘Kijk naar mijn vacustep voor en na foto, geweldig toch?’

Vacustep ervaringen

Ervaring vacustep

Wij hebben als afslankstudio al meer dan 15 jaar ervaring met vacustep. Bij ons is vacuümtraining voor iedereen mogelijk, omdat wij met verschillende vacuümcabines werken. Van een pittige training op een step of crosstrainer tot een rustige training op een loopband of fiets. Door te bewegen in een vacuüm, op welke manier ook, val je meer plaatselijk af op de bekende probleemzones: buik, billen en benen.

Vacu step ervaringen

Resultaten vacustep

Wendy Voorkamp, 40 jaar 

Ik koos voor de Vacustep omdat ik een redelijk slanke taille had, maar in verhouding veel vet op buik, billen, bovenbenen. Mijn onderlichaam was gewoon een stuk zwaarder dan mijn bovenlijf. Die verhouding klopte niet helemaal.

De Vacustep concentreert zich juist op die probleemzones van buik, billen en benen dus dat was ideaal voor mij. En kijk mijn vacustep voor en na foto eens, fantastisch toch? Lees het hele ervaringsverhaal van Wendy

Resultaten vacustep

Karin: vacustep voor en na

Karen Schmitz, 43 jaar

Ik ben niet heel dik, helemaal niet zelfs, veel vrouwen vinden mij slank. Maar als je mijn lichaam had beoordeeld op basis van mijn benen, zou je mij een heel ander gewicht geven. Ik heb een hele smalle taille en smalle polsen. Mijn benen waren gewoon niet in verhouding met de rest. En het ging niet om heel veel kilo’s, helemaal niet. Maar krijg het er maar eens af, alleen daar op die benen!

Ik had van tevoren mezelf al goed verdiept in wat mijn mogelijkheden waren. Daaruit bleek dat de Vacustep voor mij het beste was. En afslankcoach Rachel bevestigde dat ook tijdens het intake gesprek.

De stimulatie van doorbloeding in het onderlichaam heeft er echt voor gezorgd dat ik vet op mijn benen, billen en heupen ben afgevallen. Dat zie je ook wel echt op mijn vacustep voor en na foto. En mijn cellulitis is ook enorm verminderd.

ervaringen vacustep

Vacu step ervaringen

Emmy Weijnen, 51 jaar

Ik mocht in verband met mijn operatie aan mijn rug geen belastende oefeningen doen. De Vacustep was een perfect alternatief. Je staat rechtop, dus totaal geen belasting voor mijn rug. Maar afgezien van deze gedwongen keuze, had ik zelf toch voor de Vacustep gekozen omdat ik de fantastische resultaten van mijn dochter Nikki had gezien. Ze was zo mooi afgevallen op haar benen. Wij hebben nu eenmaal vollere benen, dat zit in onze genen. En ook bij mij is dit effect goed te zien; de centimeters vlogen van mijn benen en heupen!

Het valt me op hoe mooi mijn gezicht nog is gebleven. Zeker op mijn leeftijd was ik daar wel bang voor, dat het zo zou gaan tekenen in mijn gezicht. Maar dat is helemaal niet zo. Ik ben echt afgevallen op die plaatsen waar ik het eraf wilde.

Door de vacustep ben ik 20 kilo afgevallen

Wendy Verbiezen, 43 jaar

Ik ben tijdens mijn periode bij In Shape Blixembosch 20 kilo afgevallen met een combinatie van sporten in de Vacustep, dieetprogramma Slinc. en begeleiding van een afslankcoach. Een gouden combinatie. De Vacustep zorgt voor doorbloeding, waardoor je meer vet verbrandt. Maar als je zelf niets doet met die verbranding, dan gaan die kilo’s echt niet naar beneden. Die vrijgekomen vetten moet je wel afvoeren. Slinc. werkte hierbij perfect voor mij: normaal eten en toch snel resultaat.

De eerste weken had ik nog veel vragen over Slinc. Er was dan alle tijd om deze te beantwoorden terwijl het half uurtje in de Vacustep voorbij vloog. Toen ik eenmaal op gewicht was, heb ik nog een halfjaar een onderhoudsabonnement gevolgd. Ik heb nog 1x per week gesport in de Vacustepom het omvangverlies in centimeters te behouden. Lees de hele ervaring van Wendy 

Vacustep voor en na

Wat doet vacuüm precies?

De vacuüm zorgt voor meer doorbloeding op de probleemzones. Doordat je beweegt op vetverbranding in een vacuüm, val je plaatselijk meer af. Het maakt niet uit welke vorm van beweging je doet in de vacuümcabine, als je maar beweegt. Of dat nu vacusteppen is of op een loopband of fiets, de keuze is aan jou.

De vacustep is bij In Shape Afslankstudio een onderdeel in een totaalprogramma van sport, voeding en begeleiding. Sinds kort werken wij met de nieuwste vorm van vacusteppen: Vacustep met infrarood. We hebben zowel een Vacubike met infrarood en een Vacuum crosstrainer met infrarood.

Dit is mijn Vacustep resultaat

Clairly van den Heuvel, 43 jaar

Ik heb op advies van In Shape Afslankstudio voor de Vacustep gekozen. Ik heb vooral een probleemzone op mijn heupen, billen en benen, een zogenaamd peerfiguur. Doorbloeding is juist voor deze zones dé uitkomst zei de afslankcoach. En de Vacustep heeft absoluut zijn werk gedaan;  ik ben zoveel maten kleiner nu!

Vacustep resultaten in conditie

Stephanie van de Brand, 37 jaar

De kilo’s vlogen eraf en tegelijk zag ik mijn conditie op de Vacustep enorm verbeteren. De weerstand had ik in het begin op de lichtste stand staan, nu staat die op level 9 of 10. Dat voelt zo goed.

De vacustep resultaten zijn bij mij echt zichtbaar, ook in de kilo’s. Zo leuk al die complimenten die ik van mensen in mijn omgeving krijg. Laatst zei een vriend van ons: ‘Daar komt een slanke den de kamer binnenlopen.’ Dan groei ik toch echt wel even een meter de lucht in ;-)) Lees de ervaring van Stephanie met Slinc.

Vacustep resultaten

Monique Delfgou, 48 jaar

Het is 2 keer een half uurtje per week. Omdat het maar zo kort is, kostte het mij geen enkele moeite om ’s avonds 2 x in de week te gaan sporten bij In Shape. Daarbij komt nog dat er een gezellige ontspannen sfeer hangt in de afslankstudio.

Ik stoorde me echt vooral aan mijn heupen, billen en benen en de vacustep zorgt ervoor dat je precies op die plaatsen afvalt. En dat is ook precies wat het gedaan heeft; ik viel echt op mijn probleemzones af.

Nog meer vacustep reviews

Yvonne Hendriks, 52 jaar

Ik ben bij In Shape begonnen met sporten in warmtecabines, maar dat ging gewoon niet met mijn rugklachten. Gelukkig kon ik overstappen naar de Vacustep, waardoor ik toch plaatselijk kon afvallen, maar mijn rug niet werd belast. En ik vind het fantastisch om te doen. In het begin helemaal niet hoor haha! Ik was he-le-maal geen sportliefhebber. Maar doordat ik zo was afgevallen voelde ik me zo fijn en fit.

Het heeft me zo goed gedaan, dat ik ook plezier kreeg in bewegen. Ik doe bijvoorbeeld veel meer op de fiets nu. Heerlijk, lekker buiten en bewegen. Ik kan er écht van genieten. Het geeft me zo’n goed gevoel. Als het regent, baal ik gewoon dat ik niet op de fiets kan. En ja nu ga je lachen…. ik heb dus nu gewoon een regencape gekocht! Haha. Dus dan kan ik zelfs op de fiets als het regent.

 

Review vacushaper

Ervaring vacuümcabine

Ramona Methorst, 36 jaar

Ik heb zelf bewust gekozen voor de Vacustep, maar dan de variant met de loopband: Vacushaper. Ik vind lopen altijd al erg fijn om te doen en in de Vacushaper kan ik op rustig tempo lopen. De centimeters vlogen eraf. Ik ben in totaal iets meer dan 200 cm kwijt, dat is toch fantastisch! Dat is gewoon 2 meter Ramona minder haha.

 

Vacustep review

Vacushaper ervaringen

Tanja Joosten, 37 jaar

Ik had al ervaring met de Vacustep met loopband (Vacushaper) en dat was me goed bevallen. Je even niet te hoeven concentreren, verstand op nul en gewoon even lekker lopen. Als moeder, partner en werkende vrouw  is het zo fijn om ook eens gewoon even helemaal niks te hebben. Dat je nergens aan hoeft te denken en je gedachtes even helemaal kunt uitschakelen.

Je lichaam in beweging, het bloed dat je door je lichaam voelt stromen en je nieuwe energie geeft, maar even geen concentratie. Even heerlijk ontstressen van de dag.

Mijn ervaring met vacusahaper

Vacustep reviews

Hanneke Jansen, 39 jaar

Op advies van afslankcoach Rachel heb ik voor de Vacushaper gekozen. Ik vond dat ook fijn, omdat ik zo heel rustig een begin kon maken in beweging. Ik loop een halfuur op rustig tempo in de vacuumcabine. En zo kon mijn lichaam ook rustig wennen. Ik had in het begin nog weleens spierpijn in mijn benen, maar nu niet meer. En ja, ik zag mijn lichaam in een rap tempo veranderen, dat werkte natuurlijk ook heel motiverend.

 

Onze ervaring met vacustep als afslankstudio

Vacuümtraining is echt een uitkomst voor vrouwen met een zogenaamde peerfiguur. Vrouwen die last hebben van stevige benen, zadeltassen of vetophoping op de billen. Die hebben in verhouding een slanker bovenlichaam. Heel vervelend met kleding kopen, want je bovenmaat verschilt met de broekmaat. Zo kun je als shirt een maat 40 hebben, maar een broekmaat van 44.

Herken jij dit probleem? Doorbloeding biedt hiervoor dé uitkomst. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met Vacustep en de resultaten. De Vacustep is de oplossing voor die bekende probleemzones. Zeker als de bouw van vollere benen en/of billen in de familie zit en je erfelijk belast bent met een peerfiguur, is de Vacustep de oplossing.

Bij In Shape Afslankstudio werken wij met verschillende vormen van vacuümtraining:

Vacustep

Meld je aan voor onze nieuwsbrief