Kleinschalig en gemoedelijk

Valkenswaard sportschool

Sportschool Valkenswaard

Sportschool in Valkenswaard

We zijn geen grote sportschool in Valkenswaard, maar een kleinschalige gym alleen voor vrouwen. That’s right, woman only! Je sport in een omgeving met alleen vrouwen in een gemoedelijke, gezellige sfeer. De training in onze warmte- of vacuümcabine stemmen wij af op jouw doelstelling. Of je nu graag je conditie wilt verbeteren, je fitter wilt voelen of kilo’s wilt afvallen. Wij begeleiden je persoonlijk in jouw doel.

Onze sportschool zit in het centrum van Valkenswaard met gratis parkeerplaatsen voor de deur! Wel zo handig. Bij ons staan een ongedwongen, vrouwvriendelijke sfeer en persoonlijke aandacht centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Wij werken met een vast team, dus voor jou ook geen onbekende gezichten. Omdat onze gym in Valkenswaard alleen voor vrouwen is, wordt de studio ook alleen gerund door vrouwelijke coaches.

Fitness in Valkenswaard voor vrouwen

Veel vrouwen zoeken naar een vorm van sport om aan hun conditie te werken, maar tegelijk ook af te vallen. Sporten in onze warmte- en vacuümcabines zorgt niet alleen voor een betere conditie, maar ook dat je plaatselijk afvalt. Wij pakken de bekende probleemzones aan: de buik, billen en benen. Voor fitness in Valkenswaard ben je bij ons aan het juiste adres voor een compleet programma van conditie opbouw én kilo’s afvallen.

Door te sporten in onze warmtecabines die verwarmd worden tot 37 graden train je op de gewenste spiergroepen. Je voert liggende grondoefeningen uit, die zijn afgestemd op jouw wensen en doelen. En dat met maar 2x per week een halfuurtje heb je jouw eigen fitness in Valkenswaard speciaal voor vrouwen bij In Shape Afslankstudio.

Valkenswaard sportschool

Heb je blessures waardoor je geen sportoefeningen kunt doen? Dan is de Vacushaper een uitkomst. De vacuüm zorgt voor meer doorbloeding in het onderlichaam waardoor je sneller je vetten verbrandt én cellulite aanpakt.

Onder begeleiding van je eigen personal coach van In Shape Afslankstudio volg je een totaalprogramma om te werken aan een fitter, slanker en gezonder lichaam. Wij zijn jouw vrouwen sportschool in Valkenswaard.

Wat maakt In Shape Afslankstudio anders dan een reguliere sportschool in Valkenswaard?

 • Sportschool voor vrouwen
 • Wij werken op afspraak
 • Alle aandacht voor jou
 • Kleinschalig
 • Ook voor afvallen
 • Jouw stok achter de deur
 • Altijd gezellig!

Sportschool in Valkenswaard

Gym Valkenswaard op afspraak

Komen sporten is bij ons niet vrijblijvend. En dat is maar goed ook, want wij zijn juist jouw stok achter de deur. Wij zijn jouw motivatie om van die bank af te komen en denkt: ‘Ik heb geen zin om naar de gym te gaan.’ Omdat wij op afspraak werken, reserveren wij een warmte- of vacuümcabine voor jou. Wij verwachten jou en dat geeft jouw dat steuntje in de rug om het sporten in jouw gym in Valkenswaard door te zetten.

Fitness Valkenswaard

Personal coach

In onze kleinschalige sportschool in Valkenswaard zijn wij er als personal coach bij om je te begeleiden in de oefeningen in de warmtecabine. Zo letten we op je houding, corrigeren je en motiveren je om net die laatste oefeningen af te maken. Wij passen oefeningen aan als je lichamelijke klachten hebt waar we rekening mee moeten houden. Naast sport zijn we er ook voor je voor al je vragen over voeding.

Voeding bij sportschool In Shape Valkenswaard

Afvallen of diëten kan soms een enorme strijd zijn. In onze gemoedelijke sportschool In Shape Valkenswaard houden wij het graag makkelijk. Ons uitgangspunt is dat elke dag een feestje moet zijn. Anders houd je een dieet nooit lang vol. Wij willen je juist laten ervaren dat diëten of gezond eten helemaal niet saai is.

We wegen je wekelijks en spreken het resultaat met je door en hoe het programma verloopt. Soms is het nodig dat we een aanpassing maken in het voedingsprogramma, soms heb je gewoon even een peptalk nodig. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat.

Afvallen en sporten bij In Shape Afslankstudio

Wij zijn jouw stok achter de deur om je resultaat succesvol te bereiken. Met sport, voeding en coaching bieden wij als sportschool in Valkenswaard alles aan onder 1 dak. Jouw doel is ons doel ♡

En verder is het bij ons gewoon altijd heel gezellig 😉

Gym Valkenswaard

Contact opnemen met Valkenswaard sportschool In Shape

Welk programma het beste bij jou past van sporten en voeding, bespreekt personal coach Nena graag tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Nena: ‘Ik kijk samen met jou naar wat jij wil en wat het beste bij jou past. Dat geldt voor de voeding, maar ook voor de beweging. Ik vind het belangrijk dat jij je goed voelt.  Vul hieronder het contactformulier in voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.’

Vraag een gratis intake gesprek aan!

  Voedingscoach Valkenswaard Centrum

  Nena de Kroon
  In Shape Afslankstudio Valkenswaard | Centrum
  Peperstraat 20a ✯ tel: 040 309 8141
  info@inshape-valkenswaard.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief