in shape afslankstudio

Fitness in Nuenen - In Shape is jouw personal trainer

Fitness Nuenen

Fitness in Nuenen

Wil jij graag je conditie verbeteren of wat kilo’s afvallen? In Shape Afslankstudio is jouw kleinschalige fitness studio vlakbij Nuenen. Wij bieden een combinatie van beweging, voeding én begeleiding speciaal voor vrouwen. Daarmee bieden we alles onder 1 dak.

That’s right, ladies only! Wij zijn een gemoedelijke en kleinschalige sportschool speciaal voor vrouwen.

Sporten in warmtecabine in Nuenen

Door te sporten in onze warmtecabines die verwarmd worden tot 37 graden train je op de gewenste spiergroepen. Wil je je conditie verbeteren? Dan trainen we het hele lichaam. Je sport onder begeleiding van een personal trainer in de Powerfit warmtecabine. Je voert liggende grondoefeningen uit, die zijn afgestemd op jouw wensen en doelen.

Tijdens de les in de Powerfit zit er altijd een personal coach bij om je te begeleiden. Zij let op je houding en motiveert je om de oefeningen zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Wij passen oefeningen aan als je lichamelijke klachten hebt waar we rekening mee moeten houden.

Ook motiveert jouw coach je om net even die laatste 3, 2, 1.. oefening te doen! En dat met maar 2x per week een halfuurtje heb je jouw eigen fitness studio vlakbij Nuenen.

Personal trainer Nuenen

 

Sporten Nuenen

Vrouwen sportschool en fitness in Nuenen

Sporten in onze warmte- en vacuümcabines zorgt ervoor dat je meer plaatselijk afvalt: op de buik, billen en benen. Dat zijn juist te probleemzones waar je als vrouw juist wil afvallen. Je huid blijft glad en strak en tegelijk verbetert je conditie. Je sport onder begeleiding van een persoonlijke trainer.

Heb je blessures waardoor je geen sportoefeningen kunt doen? Dan is de Vacushaper een uitkomst. De vacuüm zorgt voor meer doorbloeding in het onderlichaam waardoor je sneller je vetten verbrandt én cellulite aanpakt.

Onder begeleiding van je eigen personal coach van In Shape Afslankstudio volg je een totaalprogramma om te werken aan een fitter, slanker en gezonder lichaam. Niet alleen met sport, maar ook met voeding.

De diëtiste voor Nuenen

Als je wilt gaan sporten om gewicht te verliezen, is het juist belangrijk dat je ook op je voeding let. Anders dan een diëtiste in Nuenen, helpen de afslankcoaches van In Shape Afslankstudio je niet alleen met een gezonder voedingspatroon. Wij helpen je ook in beweging. Wij brengen 3 belangrijke elementen bij elkaar om gezond af te vallen: voeding, beweging onder persoonlijke begeleiding.

Een diëtist in Nuenen richt zich toch vooral op het veranderen van wat je eet. In Shape Afslankstudio begeleidt je naast voeding ook in beweging.

Afvallen in Nuenen

Bij In Shape Afslankstudio ben je aan het juiste adres als je wilt afvallen. Onze studio is speciaal afgestemd op vrouwen, van jong tot oud. We werken met verschillende voedingsprogramma’s. Van normaal eten tot maaltijdvervangers, voor ieder wat wils. Want ieder mens is nu eenmaal anders.

Wil je graag met je partner of gezin gewoon in de avond mee-eten? Dat kan met Slinc. Je blijft normaal eten, maar maakt toch snelheid in afvallen. Kan dat? Vraag je je af. Wij begeleiden al meer dan 15 jaar in afvallen met Slinc. En als iets motiveert, dan is het wel snel en zichtbaar resultaat.

Dietiste Nuenen

Personal training in sportschool Nuenen

Je gaat voor resultaat en dat is ook ons doel. Of dat nu conditieverbetering is of afvallen. En dat doen we samen ♡

Wij vinden het daarom ook belangrijk dat je je op je gemak voelt. In onze studio hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten.

Sportschool Nuenen

Contact opnemen met een personal coach in Nuenen

Wil je graag weten welk fitness en voedingsprogramma voor jou het meest geschikt is? Voor iedereen die op zoek is naar een personal training in Nuenen, zijn wij er voor jou.

Onze studio’s in Blixembosch (Eindhoven) en Brandevoort (Helmond) liggen direct tegen Nuenen aan en zijn daarom makkelijk bereikbaar. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend, de koffie staat klaar.

Je bent van harte welkom ♥

Woon je in Nuenen maar werk je in de omstreken? We hebben ook een studio in Meerhoven (Veldhoven) en in het Centrum van Eindhoven. Altijd een studio bij jou in de buurt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief