in shape afslankstudio

Afslanken Den Bosch

Afvallen Den Bosch

Afvallen in Den Bosch

Ben jij op zoek naar afvallen in Den Bosch? Bij In Shape Afslankstudio vind je alles onder 1 dak voor succesvol afvallen: sport, voeding & coaching. Want afvallen is niet alleen op je voeding letten, het is ook belangrijk dat je gaat bewegen. Onder persoonlijke begeleiding van afslankcoach Marijke Kokke en haar team volg je een totaalprogramma dat op jou is afgestemd.

Bij In Shape Afslankstudio sta je er niet alleen voor. Wij helpen jou.

Marijke: ‘Onze afslankstudio is speciaal voor vrouwen. Wij vinden het belangrijk dat jij op je gemak voelt. Voor afvallen in Den Bosch bieden wij een totaalprogramma in een vrouwvriendelijke en gemoedelijke omgeving. Het programma van sport en voeding stemmen wij af op jouw wensen en doelen. Wij kijken wat het beste bij jou past en waar jij je fijn bij voelt. Zo houd je een afslankprogramma makkelijk en goed vol.’

CONTACT >>>

Voedingsadvies Den Bosch

Je hoeft zeker niet bang te zijn dat je een streng dieet moet volgen. Bij In Shape Afslankstudio laten wij  juist zien dat afvallen met gewoon eten juist heel lekker én makkelijk is. Zo blijf je met Slinc. normaal eten en eet je in de avond gewoon met je gezin of partner mee. Wel zo handig. Slinc. kent 5 tot 6 eetmomenten per dag, verdeeld over 3 hoofdmaaltijden, 2 tussendoortjes en eventueel nog een toetje na. Uit een productlijst kies je zelf wát je eet. Producten die je gewoon in de supermarkt koopt, dus gewoon eten en geen maaltijdvervangers.

’s Ochtends en ’s middags eet je crackers met mager beleg, als tussendoortje eet je fruit met yoghurt en het avondeten bestaat uit vlees of vis, onbeperkt groeten en rijst, pasta of aardappelen met een bakje yoghurt na. In Shape Afslankstudio combineert voeding met beweging voor plaatselijke vetverbranding. Zo val je in onze warmte- en vacuümcabines meer af waar je als vrouw wil afvallen: de buik, billen en benen.

Sporten in warmtecabines Den Bosch

Voor afvallen in Den Bosch geeft de combinatie van voeding en beweging die In Shape Afslankstudio aanbiedt snel, zichtbaar resultaat. En dat motiveert om het programma goed vol te houden. Sporten in warmtecabine is speciaal voor vrouwen die over het hele lichaam willen afslanken en ook graag conditie willen opbouwen. Je kunt in de warmtecabine ook de armen trainen en zelfs je rug.

Afvallen in Den Bosch

Training in vacuüm

Als je wat slanker bent van boven en vollere heupen en benen hebt, dan is de Vacuümcabine de absolute oplossing. De Vacushaper is een rustige training op een loopband. Hou je wel van een conditionele uitdaging? Dan kun je de meer intensieve vacuüm crosstrainer training volgen. Om cellulite te bestrijden, is een goede doorbloeding essentieel. Dat is precies wat vacuüm doet. Het zorgt voor die betere doorbloeding in de probleemzones, waardoor cellulite zichtbaar en blijvend vermindert.

Je sport 2x per week een halfuur. Kort en effectief! Ook het sporten gaat bij ons onder begeleiding. Er zit altijd iemand bij om je de oefeningen voor te doen en om ervoor te zorgen dat je houding goed is. Maar ook om je te motiveren voor die laatste …3,2,1 oefening. Wij zien je bij In Shape Afslankstudio dus regelmatig en dat werkt motiverend. Wij zijn er voor jou, wij zijn jouw stok achter de deur.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis intake gesprek aan.

GRATIS INTAKE >>>

Begeleid afvallen in Den Bosch

Begeleid afvallen in Den Bosch doe je op slechts een steenworp afstand bij In Shape Afslankstudio Rosmalen. Ook als je een allergie hebt, een intolerantie voor bepaald eten, medicatiegebruik of een gezondheidsprobleem waar we rekening mee moeten houden. Afslankcoach Marijke kan daar het programma gewoon op aanpassen.

Afslankscoach Marijke: ‘Wij wegen je wekelijks en we houden je gewichtsverlies in de gaten. Ook meten wij alle waardes, waaronder vetmassa. We bespreken het resultaat van de weging en hoe je programma verloopt. Het is belangrijk dat jij je goed voelt bij je programma. Sta je vroeg op, zit je vaak in vergadering of werk je in avond- of nachtdiensten? Dan passen wij het programma voor je aan. En heb je een keer een etentje of een feestje? Wij geven je tips hoe je die het beste aanpakt.’

Marijke en haar team geven je genoeg tips om ervoor te zorgen dat je resultaat goed blijft. Wij staan voor je klaar als je vragen of advies nodig heeft.

Afslanken Den Bosch

Afvallen voor Maasport en Empel

Woon jij in Den Bosch en wil je graag afvallen? Door de aangrenzende ligging aan de wijken Maaspoort en Empel is In Shape Afslankstudio in Rosmalen heel makkelijk bereikbaar. Met een locatie in het hartje centrum aan de Dorpsstraat 42a met gratis parkeren aan de achterzijde. En wel zo handig, onze studio is zowel in de avond als op zaterdag geopend.

In Shape Afslankstudio begeleidt met meerdere vestigingen in Brabant al meer dan 15 jaar succesvol vrouwen in afvallen. Wij bieden alles onder 1 dak: voeding, beweging en begeleiding. Door de aangrenzende ligging is In Shape Afslankstudio in Rosmalen een uitkomst voor alle vrouwen die hulp zoeken bij afvallen in Den Bosch. Samen gaan we voor een gezond en fitter gewicht.

Contact met In Shape Afslankstudio vlakbij Den Bosch

Benieuwd wat Marijke voor jou kan betekenen? Vul hieronder het contactformulier in voor een gratis en vrijblijvende afspraak.  Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Gratis intake gesprek aanvragen

  Gewichtsconsulent Den Bosch, Maaspoort, Empel

  Afslankcoach Marijke Kokke
  In Shape Afslankstudio Rosmalen | Centrum
  Dorpsstraat 42a ✯ tel: 073-851 39 86
  info@inshape-rosmalen.nl

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief