ervaringen

25 kilo afvallen? Het lukte Karin onder begeleiding


25 kilo afvallen

Geplaatst op 19 december 2022 in categorie ervaringen

25 kilo afvallen in 6 maanden

Karin van Tienen, 54 jaar: ‘Ik wilde graag afvallen onder begeleiding, omdat het in mijn eentje niet lukte. Ik had al eerder een poging gedaan maar niet succesvol. Ik hoopte dat ik het met begeleiding misschien wel voor elkaar zou krijgen. En hoe! Ik ben inmiddels 25 kilo afgevallen met Slinc. in combinatie met sporten in warmtecabine. Kijk naar mijn foto’s, ik ben in omvang in totaal meer dan een meter kwijt: 124 centimeter in totaal.

Afvallen onder begeleiding gaf mij een goed gevoel. Het is heel fijn dat er een coach is waar je het programma mee kunt bespreken. Elke week kijkt er een van de afslankcoaches van In Shape Meerhoven mee met de weging en spreekt de voortgang door. Dat je er niet alleen voor staat is zo’n fijn gevoel. Samen kijken we naar wat er goed en fout gaat en als daar aanpassingen of tips uit komen, kan ik die meteen toepassen.

25 kg afvallen met Slinc.

Mijn ervaring met Slinc. is heel positief. Het dieet is niet moeilijk vol te houden en  ik heb ook gewoon lekker gegeten. De recepten zijn geschikt voor het hele gezin en je hoeft niet apart te gaan koken voor jezelf.

Bovendien had ik geen zin meer in poeders en shakes, maar ik wilde gewoon eten. Dat scheelt ook in de support die je dan weer van huis uit krijgt. Met gewoon goed eten is het voor de familie ook een stuk fijner.

25 kg afvallen

Op gewicht blijven

Alles gaat zoveel makkelijker nu ik op gewicht ben, alleen bewegen al gaat zoveel makkelijker. Nu ik de kilo’s kwijt ben, merk ik pas hoeveel het scheelt. Ik voel me zo goed, dat wil ik graag zo houden. Natuurlijk vind ik het nog wel spannend, maar ik heb er vertrouwen in. Ook omdat ik nog steeds goed begeleid wordt door de dames van In Shape Meerhoven.

En ik voel me vooral supergoed. Ik bedoel, wat is er leuker dan je garderobe compleet vervangen, omdat alles te groot is geworden?! Ik heb bereikt wat ik wilde en  zeker ook dankzij de super support van thuis.

Zou je In Shape Afslankstudio Veldhoven aanraden?

Ik zou iedereen aanraden om samen met de hulp van In Shape Afslankstudio Meerhoven af te vallen. Ik denk dat er voor iedereen wel een geschikte manier is waarop het lukt.

Voedingscoach Virginia van der Made, In Shape Afslankstudio Veldhoven

“Toen Karin bij mij op intake kwam, had ze geen streefgewicht in gedachte. Tijdens de intake berekenen wij wat gezond en haalbaar is voor iemand om af te vallen, maar we luisteren ook naar de wensen van de klant zelf. Ze wilde wel van haar buik af, maar haar doel was vooral zich weer gezond voelen. Zo kwamen we samen tot het doel van 18 kilo afvallen, maar na 5 maanden was Karin al ruimschoots over die 18 kilo!!

25 kilo afvallen in 6 maanden

Karin vond Slinc. en sporten in de warmtecabine zo makkelijk gaan, dat ze daarbovenop voor nog eens 5 kilo ging. En kijk haar nu met 25 kilo lichter. Wat straalt ze hè?! En haar buik.. daar is ze in totaal 17 centimeter afgevallen. We mogen terecht wel zeggen dat ze haar doel meer dan gehaald heeft.

Ik ben enorm trots op haar en hoe leuk dat ze dit op deze manier met anderen wil delen. Geef haar eens ongelijk, dit gun je toch iedereen? En zoals Karin het aangeeft, er is voor iedereen wel een manier waarop het lukt. Dus wat houd je tegen? Laten we van 2023 samen een gezonde start maken.”

Jij kunt dit ook!

Ben jij geïnspireerd door Karin en wil je ook graag weten wat afslankcoach Virginia en haar team van In Shape Afslankstudio Meerhoven voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Eindhoven, Helmond of Rosmalen.Reageer op dit bericht

Lees ook

Mijn ervaring met In Shape Rosmalen

Geplaatst op 20 februari 2024 in categorie ervaringen

20 kilo afgevallen voor en na

Geplaatst op 23 januari 2024 in categorie ervaringen

Goede voornemens afvallen

Geplaatst op 09 januari 2024 in categorie ervaringen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief