ervaringen

Geen migraine meer dankzij Slinc.


migraine dieet

Geplaatst op 22 maart 2022 in categorie ervaringen

Waarom wilde je afvallen?

Wendy Verbiezen, 43 jaar

Ik was mezelf op een gegeven moment gewoon kwijt. Ik keek in de spiegel en herkende mezelf niet meer. Ik heb altijd een wat meer uitgesproken kledingkeuze gehad. Ik was een slanke puber en droeg rebelse kleding. Peticoat rokken met drukke panties, een skibroek gecombineerd met een cowbowhoed. Ik was niet bang om mezelf te uiten in mijn kleding. Totdat ik zwaarder werd zo begin 20. Ik durfde mezelf niet meer zo expressief te kleden, want dat geeft toch bekijks. Maar daardoor verloor ik ook mijn identiteit. Ik was mezelf kwijt, zo voelde het.

Daarnaast zat het overgewicht me ook letterlijk in de weg. Ik ben Formule 1 fan en ga geregeld naar races kijken. Maar een warme dag in Spa of Oostenrijk was gewoon niet te doen joh! Ik droeg 30 kilo teveel met me mee, dat was al een sport op zich.

Migraine en voeding

Ik wilde afvallen en ging minder eten

Ik bereikte een punt waarop ik dacht: nu is het klaar. Ik startte op eigen kracht met afvallen zonder hulp. Ik ging vooral minder eten en met succes, want ik viel 10 kilo af. Maar ik voelde me eigenlijk helemaal niet zo lekker. Ik had vooral veel honger en voelde me vaak slapjes. Daarnaast stagneerde het afvallen en bleef ik lange tijd op hetzelfde gewicht. Ik had geen resultaat meer op de weegschaal en tegelijk realiseerde ik me dat ik dit eetpatroon van weinig eten nooit lang vol zou houden. Al helemaal niet als ik op een gegeven moment ook wilde stabiliseren.

Waarom zocht je hulp bij In Shape Afslankstudio Blixembosch?

Het moest anders, dus maakte ik een afspraak bij voedingscoach Rachel van In Shape Blixembosch. Het eerste wat ze zei is: “Je eet veel te weinig!”  Ze legde me Slinc. uit dat vooral uit veel eetmomenten bestond met een aanvulling van voedingssupplementen. Ik zag er toch wel een beetje tegenop al dat geplan zo op een dag. Op uur en tijd eten, de supplementen op uur en tijd innemen. Ik was bang dat het allemaal wel veel was. En ja, het was even wennen de eerste dagen, maar ik had het eigenlijk al heel snel onder de knie. En daar ben ik superblij mee, want Slinc. heeft mij zoveel meer gebracht dan alleen maar gewichtsverlies.

voor en na foto's Wendy

Geen migraine meer met Slinc.

Ik heb sinds ik zwaarder ben geworden al last van enorme migraine aanvallen. Ik had zelfs spuiten met medicatie op voorraad. Zodra ik een aanval voelde aankomen, kon ik die onderdrukken door die spuit bij mezelf te injecteren. Of ik vroeg een zoveelste keer weer een recept aan bij de huisarts voor de zwaarste dosering ibuprofen.

Migraine en voeding

Nooit, nooit heb ik de link gelegd tussen voeding en mijn migraine. Ik heb daar gewoon nooit bij stil gestaan. Maar wat bleek? Na de eerste weken Slinc. had ik nog helemaal geen aanval gehad. Ik voelde me ontzettend goed, energiek en fit. En de migraine aanvallen zijn tot op de dag van vandaag uitgebleven.

Ik ben in november 2020 gestart met Slinc. en sinds die tijd heb ik geen aanval meer gehad. Ik gebruik dus ook helemaal geen medicatie meer en dat is een heerlijk gevoel. En als bonus, ging ook mijn gewicht als een speer naar beneden. En dat alles met méér eten!

migraine dieet ervaringen

Persoonlijke begeleiding van In Shape Blixembosch

Maar nu lijkt het alsof het allemaal van een leien dakje ging, maar ik had het zeker niet zonder de hulp gekund van het team van In Shape Blixembosch. Die dames hebben mij er zo doorheen gepraat, opgepept en gemotiveerd. Letterlijk een stok achter de deur.

Helemaal tijdens de lockdown. Wekelijks werd ik gebeld en dan is het niet zomaar even vragen naar het resultaat van de weegschaal, maar er was oprechte interesse in de aanpak van mijn Slinc. week. Met altijd een positieve benadering, zelfs als het een week niet goed ging. Met opbouwende kritiek krijgen ze mij gemotiveerd om de volgende week vol goede moed in te gaan. Dat doen ze echt fantastisch!

Maar ook gewoon heel gezellig hoor haha. Ze zijn persoonlijk ook zo betrokken, wat een enorm warm en welkom gevoel geeft als ik naar In Shape ga. Ik ben echt heel blij dat ik deze stap heb gemaakt en ik kan In Shape iedereen aanbevelen die hulp nodig heeft in afvallen.

Op gewicht blijven

Ik ben tijdens mijn periode bij In Shape Blixembosch 20 kilo afgevallen. Met de 10 kilo die ik zelf kwijt was geraakt, is dat in totaal 30 kilo. En nooit meer terug! Echt niet. Maar ook daar hebben de dames van In Shape mij in gesteund. Ik was er eigenlijk klaar mee en wilde op eigen kracht op gewicht blijven, maar ze hadden mij aangespoord om een onderhoudsabonnement te volgen. Dan blijf je nog een halfjaar 1x per week onder begeleiding en sporten in de Vacushaper om het omvangverlies in centimeters te behouden.

migraine dieet

Ik ben nu toch wel heel erg blij dat ik dat gedaan heb. Het heeft er voor gezorgd dat ik mijn obsessie voor de weegschaal los heb kunnen laten en meer durf te vertrouwen op mijn lichaam. Ik kijk niet meer dagelijks naar wat de weegschaal zegt, maar ik luister naar wat mijn lichaam nodig heeft. En dat vertrouwen is goud waard. Ik heb geleerd hoe ik gezond én lekker kan eten. Dat zorgt ervoor dat ik het nu aandurf om In Shape los te laten en dit zelf te gaan doen.

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige van In Shape Afslankstudio Blixembosch

Wendy is een fantastisch voorbeeld van de invloed van gezonde voeding op het gestel. Heb jij last van migraine, hoofdpijn, huiduitslag, hoge bloeddruk of cholesterol, onrustige darmen, gasvorming, zure oprispingen, slecht slapen, broze nagels of veel haaruitval? Heel veel gezondheidsklachten zijn puur een uitwerking van ongezond eten en/of te weinig voeden van het lichaam met voedingsstoffen. Met Slinc. laat je alle onzuiverheden weg en ga je het lichaam voeden met koolhydraten, vetten en eiwitten. Alles wat het lichaam nodig heeft. En daardoor gaat het lichaam ook optimaal functioneren. Dus veel lichamelijke klachten zien wij vaak verminderen of zelfs weggaan. Zoals bij Wendy en haar jarenlange migraine aanvallen.

Afvallen voor gezondheid

Vanaf het begin dat Wendy gestart was, lag haar focus vooral op haar gezondheid. Ze bleef maar roepen: ‘Wat voel ik me goeddddd!!’ Haar energie schoot omhoog, ze voelde zich fit en lekker, zonder dat ze honger had. Die gezondheidsbevordering is de drive geweest van Wendy. En uiteraard ook de kilo’s. Maar het werd al heel snel duidelijk na jaar in jaar uit zich zo slecht te hebben gevoeld, dat zij dit niet meer los ging laten.

We hebben Wendy inderdaad aangespoord om nog een halfjaar bij ons te blijven. Wij schatten per persoon altijd in of iemand die periode nog nodig heeft om het mentaal aan te kunnen. Wendy was nog te krampachtig bezig met gewicht op de weegschaal in plaats van de flow van genieten van gezond eten. Dat hebben we in dat halfjaar kunnen ombuigen en met succes.

We zijn ontzettend trots op haar, maar vinden het ook heel jammer dat we de gezelligheid van Wendy moeten missen bij In Shape op de maandagochtend!

Dikke kus en knuffel van de meiden van In Shape Afslankstudio Blixembosch

Voedingsdeskundige Eindhoven

Voedingsdeskundige Rachel Hulshof, In Shape Afslankstudio Blixembosch

Herken jij jezelf? Heb jij ook last van gezondheidsklachten? Er zijn veel klachten die je door voeding kunt verbeteren of zelfs helemaal kunt laten verdwijnen. Of misschien zit het overgewicht jou gewoon in de weg. Ben jij geïnspireerd door Wendy en wil je ook graag weten wat In Shape Afslankstudio voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom in een van onze 5 studio’s.Reageer op dit bericht

Lees ook

Ervaring dieet

Geplaatst op 04 juli 2022 in categorie ervaringen

Waarom wilde je afvallen?

Lonneke de Laat, 41 jaar

Een jaar na de geboorte van mijn dochter Hanna was ik behoorlijk veel aangekomen. Ik was niet meer blij en trots op mijn lichaam. Ook speelde mee dat ik Hanna alleen opvoed; ik wil dit zo lang mogelijk gezond kunnen doen.

Hoe kwam je bij In Shape Afslankstudio Rosmalen terecht?

Via Google kwam ik op de website van In Shape. De formule en kleinschaligheid trokken mijn aandacht. De aanpak van gewoon kunnen blijven eten en sporten sprak mij ook erg aan.

Hoe beviel het Slinc. dieet?

De eerste weken vond ik het zoeken naar het juiste ritme. Op tijd eten, de supplementen innemen en producten zoeken die goed bij mij passen binnen het dieet. Al snel viel me op dat Slinc. heel veel ruimte geeft in mogelijkheden, waardoor ik het heel goed kon volhouden.

De laatste fasen creëer je eigenlijk een nieuwe duurzame basis zonder supplementen. Ik ben nu al 3 maanden stabiel in mijn gewicht en ik heb vertrouwen in dit ritme.

Ervaring Slinc. dieet

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

Ik heb zowel de vacuüm- als de warmtecabine gedaan. Voor mij is overduidelijk het sporten in de warmtecabines het leukst en meest uitdagend. De afwisseling van nieuwe oefeningen en het ontdekken dat het lichaam zich zo goed kan ontwikkelen, vind ik heel leuk.

Voor mij was het ook een pré dat je niet met apparaten en grote gewichten sport, omdat ik fysiek veel rug en nekklachten heb. Ik heb tijdens het gehele traject geen last van mijn rug- of nek gehad!

Hoe vond je de begeleiding?

De begeleiding van de In Shape coaches is heel compleet. Ik werd wekelijks gewogen en ze bespreken het resultaat, maar er is ook ruimte voor alle vragen over het programma.

De sfeer is heel ‘toegankelijk’ en het is daardoor laagdrempelig voor iedere vrouw. De begeleiding is heel consequent en prettig. Bij de cabines is altijd een sportinstructrice die alles voordoet en je helpt waar nodig. Dat is echt onderscheidend ten opzichte van andere sportervaringen. De coaches van In Shape blijven je motiveren en kijken de gehele les mee. Muziekje aan en gaan!

Ervaring dieet

De planning van sportmomenten is overigens zeer ruim. Voor mij was dit een hele belangrijke voorwaarde, omdat ik weinig mogelijkheden heb. Ik ben echt heel blij dat het inplannen zo makkelijk ging. Ze denken over alles mee zodat je genoeg mogelijkheden hebt om 2x per week te sporten. Dat heeft echt 50% van mijn slagen bepaald.

Ook een groot compliment hoe ontzettend schoon en netjes alles bijgehouden wordt. Zeker door Corona is het een fijne wetenschap dat je tijdens het sporten kunt vertrouwen op het feit dat alles per ronde heel goed bijgehouden wordt.

Wat is je grootste compliment?

Het is en blijft leuk als mensen zeggen ‘je ziet er echt super goed uit ‘:-) Dat gebeurde afgelopen maanden zeer regelmatig.

En nu?

Na 10 maanden is het voor mij de tijd om een volgende stap te zetten. Ik heb mijn streefgewicht behaald en ben ongeveer 17,5 kilo kwijt. Super blij mee!

Maar als je me vraagt of ik het spannend vind? Absoluut. Gelukkig weet ik de weg terug nu sneller te vinden, mocht het toch moeilijker worden op den duur. Mijn sporten heb ik elders opgepakt en ik blijf dit 2 keer per week doen. Wat betreft voeding hou ik de 80-20 regel zoveel mogelijk vast en laat ik sommige spelregels niet meer los omdat ze mij helpen.

Marijke en crew van In Shape Afslankstudio Rosmalen dankjewel voor jullie hulp! Ik kan vol vertrouwen, een stuk lichter, fysiek fitter op naar volgende avonturen:-)

Ervaring In Shape

Marijke Kokke, voedingsdeskundige van In Shape Afslankstudio Rosmalen

Zoals Lonneke zelf ook aangeeft, is aantal maanden na haar bevalling van dochter Hanna bij ons gestart. Heel herkenbaar voor mijzelf 🙂 Je hebt het thuis redelijk op de rit en nu ben je zelf aan de beurt. Lonneke had en heeft daarbij nog een extra motivatie dat ze de opvoeding voor Hanna alleen doet en daar zolang mogelijk fit voor wil zijn. Wat een gaaf doel is dat!

Een belangrijk vraagstuk was dan ook: hoe passen we het sporten in het schema van Lonneke en Hanna. ’s Avond was voor haar namelijk geen optie. Gelukkig zijn we ook zes ochtenden in de week open en konden we de lessen mooi rond lunchtijd inplannen, zo kon werk en privé gewoon doorgaan en Lonneke ondertussen Back In Shape raken.

En dat is gelukt! Met vlag en wimpel mag ik wel zeggen. Lonneke werd erg enthousiast van de afwisseling in sportkaarten en zo is tijdens het op gewicht blijven ook gebruik gaan maken van de Vacustep crosstrainer, gewoon omdat het kan en ze het leuk vindt. Na haar doel behaald te hebben, is Lonneke bij ons gebleven om ook te leren hoe ze op gewicht kan blijven en dat lukt haar nu al geruime tijd. Hier en daar een uitschieter en dat weet ze haar ritme snel weer te herpakken zodat haar gewicht stabiel blijft.

Trots op jou Lonneke en wij wensen jou en Hanna en mooi, fit en gezond leven verder samen! Enjoy every moment! Bij ons heb je je missie volbracht 😉

Afslankcoach Marijke Kokke - In Shape Afslankstudio Rosmalen Centrum

Jij kunt dit ook!

Ben jij geïnspireerd door Lonneke en wil je ook graag weten wat In Shape Afslankstudio Rosmalen voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom. Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Eindhoven, Helmond of Veldhoven.

Afvallen voor en na

Geplaatst op 28 juni 2022 in categorie ervaringen

10 kilo afvallen voor en na

Marieke, 48 jaar: “Begin van dit jaar startte ik bij In Shape Afslankstudio in Meerhoven met afvallen. Het intake gesprek gaf mij zo’n goed gevoel, het motiveerde me meteen. Vooral ook omdat ik durfde te gaan geloven dat het mogelijk is om op een prettige en gezonde manier nu écht af te vallen op een manier die bij mijn lichaam past.”

Waarom ik wilde afvallen

Ik was niet overdreven dik, maar mijn buik (altijd al een lastig deel van mijn lijf) was nu echt dikker dan ooit. Het zullen corona kilo’s zijn geweest, maar ook een veranderende hormoonhuishouding (ik ben 48 jaar). Bij In Shape Veldhoven wisten ze mij heel goed uit te leggen dat dit er zeker mee te maken zou hebben, maar belangrijker nog: dat er wat aan te doen was! Met de juiste voeding, bewegen en begeleiding.

Marieke viel in totaal ruim 10 kilo af onder begeleiding van In Shape Afslankstudio Meerhoven in Veldhoven met sporten in de warmtecabine en het dieetprogramma Slinc.

Sporten in warmtecabine

Toen ik vol goede moed de eerste keer ging sporten in de warmtecabine, werd ik nog enthousiaster. Blij dat ik de stap had gezet om hieraan te beginnen! De sfeer is heel prettig in deze sport studio, het half uur vliegt voorbij. Intensief sporten met goede/motiverende begeleiding, maar ook leuke gesprekken met mede sporters en coaches.

Ik ben ruim 10 kilo afgevallen op de juiste plekken, sterk (want het is aanpoten dat sporten, je voelt je spieren met de week groeien), fit, trots en blij, dat is mijn resultaat na 12 weken. De kilo’s gingen er netjes per week af, dus geen grote pieken/dalen, maar heel geleidelijk. Dat werkt motiverend, maar is vooral ook gezonder lijkt mij.

10 kilo afvallen voor en na

Ervaring met Slinc. dieet

Groot pluspunt: het Slinc. voedingsschema is zo opgesteld dat je eigenlijk geen ‘honger’ hoeft te hebben. Je kickt vooral af van je ‘verslavingen’. Ik denk dat er bij iedereen die wil afvallen er eentje (of 2) tussen zit: suikers? wijntje? fastfood? chips? enz.

Nu ik op mijn streefgewicht ben, heb ik er voor gekozen om het volgende traject ook te volgen, het voelt een beetje spannend om nu losgelaten te worden 😉 Heel fijn dat In Shape Afslankstudio Meerhoven je helpt om je weer helemaal vertrouwd te laten voelen met wat je wel/niet moet doen met je voeding. Maar ook hoe je feestjes, een vakantie of gewoon een gezellig borrelmoment weer in kan passen in je leven.

Maar ook vind ik het echt fijn om nog wekelijks hier te blijven sporten, het is gezellig en vooral effectief!

Virginia van der Made, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio Meerhoven

“Marieke zei tijdens de intake tegen mij dat ze het thuisfront ging voorbereiden op een chagrijnige vrouw de komende weken. Ze zag er om die reden ook best wel tegenop. Dus toen Marieke eenmaal bezig was met Slinc., vroeg ik hoe het thuis ging. ‘Och’, zei ze, ‘Ik ga dansend door het huis! Ik voel me zo energiek en vrolijk. Dit is geen dieet, maar een leefstijl. Ik vind het heerlijk, totaal geen honger en ik eet super lekker. Dit houd ik zeker weten vol.’

En dat heeft ze gedaan, met hoog resultaat elke week kwam Marieke enorm vrolijk sporten. Heerlijk om te zien, hoe je iemand zijn leefstijl met een aantal aanpassingen zo kunt beïnvloeden.”

Voedingsdeskundige Veldhoven

Voedingsdeskundige Virginia van der Made van In Shape Afslankstudio Meerhoven | Veldhoven

Jij kunt dit ook!

Ben jij geïnspireerd door Marieke en wil je ook graag weten wat In Shape Afslankstudio Meerhoven voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom. Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Eindhoven, Helmond of Rosmalen.

Ervaring dieet

Geplaatst op 01 februari 2022 in categorie ervaringen

Ik ben 24 kilo afgevallen

Tamara Stevens, 38 jaar

Tamara is moeder van 2 kids en -24 kilo afgevallen… and still counting. Onder begeleiding van In Shape Afslankstudio Brandevoort in Helmond bereikte ze dit resultaat met het bewegingsprogramma in de warmtecabine in combinatie met het voedingsprogramma Slinc.

Waarom wilde je afvallen?

Ik was de overtollige kilo’s echt meer dan beu en kon geen kleding meer aan die ik leuk vond. Ik wilde ook graag afvallen omdat mijn moeder ook zwaar overgewicht had en veel te jong is overleden. Dat voorbeeld wilde ik niet opvolgen.

Ik liep regelmatig langs In Shape Afslankstudio in Brandevoort en uiteindelijk heb ik de stap genomen om ook echt binnen te lopen.

Voor en na Tamara

Hoe is je ervaring met In Shape Afslankstudio?

Als eerst wil ik zeggen dat de dames van In Shape echte lieverds zijn, altijd in voor een praatje met een lach en een traan. En ze weten je in elke situatie op te peppen, ook als een weegmoment even iets minder is. De begeleiding is echt top. Ik kan in de studio mijn vragen stellen, maar ik kan ook altijd bellen of appen als er iets is of als ik advies nodig heb.

Voedingsprogramma Slinc.

Het voedingsprogramma Slinc. bevalt me daarnaast super. Ik heb niet het idee dat ik aan het lijnen ben en af en toe denk ik…alweer eten? Je mag zoveel eten, en ook nog eens lekker eten. In het verleden heb ik al al zoveel diëten geprobeerd, maar ik val altijd weer terug. Met Slinc. eet je gewoon normaal. Je leert anders te eten waardoor ik er nu totaal anders in sta dan tijdens al die andere diëten.

Wat ik ook erg fijn vind is dat mijn gezin en ik gewoon samen eten;  ik hoef niet voor mij iets anders te maken. Wel zo handig. Iedereen eet hier met liefde en plezier de recepten van Slinc. mee.

24 kilo afgevallen

Wil je afvallen? Ik raad iedereen In Shape Afslankstudio aan

Ik wil In Shape graag bedanken. Ik voel me altijd op m’n gemak bij jullie, en jullie hebben me echt geholpen om de juiste stappen te maken. Ik ben jullie zo dankbaar. Tegen iedereen die worstelt met haar gewicht, en twijfelt om naar In Shape gaan zou ik willen zeggen, DOEN!! Niet twijfelen maar gaan en je zult zien dat dit écht werkt.

Ik gaan nog even door met Slinc., ik heb mijn streefgewicht nog niet helemaal gehaald, maar dat gaat me zeker lukken door de steun van In Shape Afslankstudio Brandevoort. Ik heb er alle vertrouwen in.

Voedingscoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Brandevoort in Helmond

Lieve Tamara,

Wat super dat het zo goed met je gaat. We hebben je tijdens de lockdown moeten missen in onze studio, maar op eigen houtje zette je succesvol door. Je hebt helemaal de drive gevonden en bent lekker aan het wandelen. Zo fijn dat we zo goed op weg hebben kunnen helpen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat je die vibe weet vast te houden. En zo nu en dan laat je even weten hoe het met je gaat, daar worden wij erg blij van. Top gedaan Tamara, we zijn supertrots op jou!

Ben jij geïnspireerd door Tamara en wil je ook graag weten wat In Shape Afslankstudio voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom in een van onze 5 studio’s.

Afslankcoach Barbara in Helmond

Voedingscoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Helmond

Meld je aan voor onze nieuwsbrief