ervaringen

Zwangerschapkilo’s


Zwangerschapkilo's

Geplaatst op 20 november 2023 in categorie ervaringen

Zwangerschapkilo’s verliezen

Jennifer Vos (30 jaar) Ik was net bevallen van mijn tweede kindje en zat helemaal niet lekker in mijn vel. Ik was moe, maar ook de zwangerschapkilo’s zaten mij in de weg. Kleding paste niet meer en ik was ontevreden over mezelf. Zo erg dat mijn zelfbeeld helemaal naar beneden ging. Ik vond mezelf gewoon lelijk. Het voelde echt alsof ik mezelf was kwijtgeraakt. Er moest nu echt wat gaan veranderen. Maar ik had geen idee hoe ik dat moest aanpakken. Hoe moet ik dat inplannen in mijn ‘drukke moeder bestaan’?

Ik heb mijn twee kindjes kort op elkaar gekregen, dus ik moest ook echt nog zo mijn weg vinden in een ritme. Bizar ook hoe alles dan zo aan je voorbij raast, maar het leven om je heen ondertussen gewoon door gaat. Laat staan dat ik de tijd nam om te sporten. Dat had ik ook al zolang niet meer gedaan. Ik was tijdens mijn zwangerschappen gestopt met sporten en toen volgde de lockdowns. En daar zat ik dan, met al die zwangerschapkilo’s en geen plan hoe ik dit moest aanpakken.

Zwangerschapkilo's verliezen

Zwangerschapskilo’s

Door mijn vriendinnen kwam in aanraking met In Shape Afslankstudio. Eerst was ik sceptisch, maar ik hoorde goede verhalen over In Shape en het was dichtbij huis. Plus ik was ook vastberaden: ik wilde die zwangerschapskilo’s kwijtraken. Ik ben toen toch gestart en dat bleek al snel de juiste stap. Ik voelde mij direct thuis. Geen overvolle sportschool, maar een fijne intieme plek met alleen maar vrouwen die hetzelfde doel hebben als ik.

Met sport, voeding en begeleiding ging ik aan de slag naar een fittere en gezondere ik. Ik kon gewoon de kinderen in bed leggen en daarna een half uurtje sporten op afspraak. Afslankcoach Barbara en haar team zijn super flexibel en dachten met mee hoe ik de lessen kon inplannen.

Zwangerschapskilo’s kwijtraken

Begin april 2023 ben ik gestart met sporten in warmtecabine. Mijn conditie was heel laag, maar daar houden ze rekening mee. Zo fijn dat ik rustig aan kon beginnen en de tijd kreeg om langzaam op te bouwen. Dat voelde heel fijn, dat ik echt gezien en gehoord werd. Tijdens de oefeningen zit er ook altijd een coach bij. Die let niet alleen op je houding, maar houdt ook in de gaten waar je grenzen liggen.  Mijn conditie schoot omhoog, wat een heerlijk gevoel. Tegelijk vlogen de zwangerschapskilo’s eraf! Dat zag ik niet alleen op de weegschaal, maar ook in centimeters in omvang.

Hoewel Barbara mij tijdens de intake al aangaf dat ik snel resultaat zou zien en voelen, was ik zelf voorzichtig in mijn verwachtingen. In het kader van ‘we zien het wel’, liet ik het op me af komen. De eerste weken zag ik al verschil op de weegschaal en na de eerste meting zag ik dat het écht werkt. Natuurlijk is voeding ook heel belangrijk, zeker als je wilt afvallen. Ik heb goed op mijn eten gelet en daar de balans in gezocht. Die combinatie, voeding met het sporten in de warmtecabine heeft ervoor gezorgd dat ik in 5 maanden 16 kilo en heel wat centimeters was afgevallen. Ik wilde mijn zwangerschapskilo’s verliezen, maar ik ben mijn doel zelfs voorbij gegaan. Ik ben meer kilo’s afgevallen, fantastisch toch!

Zwangerschapskilo's kwijtraken

Begeleiding afvallen

De dames van In Shape Brandevoort zijn allemaal erg behulpzaam en hun coaching werkt zeker motiverend. Ze begeleiden je 1-op-1 en geven bruikbare tips.

Door het sporten bij In Shape Afslankstudio ben ik na de zwangerschap ook echt weer sterker geworden. Ik voel me weer goed in mijn vel en heb mijn plezier in sporten ook weer helemaal teruggevonden. Mijn doel is om zo te blijven en blijf daarom ook nog in een onderhoudsprogramma bij In Shape met een sport- en weegmomenten. Zo heb ik voorlopig nog steeds een stok achter de deur om dit vast te houden.

Als jij dit nu leest en ook graag jouw zwangerschapskilo’s kwijt wilt, dan kan ik maar één advies geven: twijfel niet en start bij In Shape Afslankstudio. Je hebt in korte tijd al heel mooi resultaat. Je zult zien dat het ook voor jou helpt!

Voedingscoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Brandevoort

Dank je wel voor het delen van jouw verhaal lieve Jennifer. We zien dit vaker, dames die sceptisch binnenkomen. Ik snap dat heel goed. Voor ons is dit natuurlijk gesneden koek, wij zien niet anders dan vrouwen die met ons programma succesvol afvallen. Dus als ik dan bij de start in volle overtuiging aangeef wat de klant bij ons kan bereiken, dan zie ik vaak ongeloof. Daarom is de verbazing na de eerste paar weken ook echt goud waard.

Afslankcoach Barbara in Helmond

Wil jij ook (zwangerschaps)kilo’s kwijt?

Dus wil jij ook graag afvallen, maar ben je sceptisch? Dat geeft niets. Maak gerust een afspraak om eens kennis te maken. Dit gesprek is gratis en zonder verplichtingen. Het geeft je meteen een goede gelegenheid om een kijkje in onze studio te nemen. We helpen je graag bij In Shape Afslankstudio Brandevoort.

Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Eindhoven, Veldhoven, Rosmalen of Valkenswaard.Reageer op dit bericht

Lees ook

45 kilo afvallen

Geplaatst op 21 mei 2024 in categorie ervaringen

Mijn ervaring met In Shape Rosmalen

Geplaatst op 20 februari 2024 in categorie ervaringen

20 kilo afgevallen voor en na

Geplaatst op 23 januari 2024 in categorie ervaringen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief