nieuws

Gezonde recepten


Gezonde recepten

Geplaatst op 20 september 2022 in categorie nieuws

Gezonde Slinc. recepten

Deze Tostada met kip en avocado is slechts een van de 200 gratis gezonde recepten voor afvallen met Slinc. Afvallen gaat makkelijker wanneer je normaal kunt blijven eten, samen met je gezin of partner. Slinc. laat zien dat lekker en gezond heel goed kan, ook tijdens het afvallen. Omdat je elke 2 tot 2,5 uur eet heb je geen honger. Je houdt dit dieet dus ook heel makkelijk vol.

Het is belangrijk dat je voldoende eet, zodat het lichaam optimaal werkt. Hierdoor krijg je een hoge vetverbranding en val je eindelijk de kilo’s af die je kwijt wilt.

Afvallen door meer te eten

Klinkt als muziek in je oren toch? Dan gaan we het nog mooier maken: dat is precies wat het Slinc. dieet inhoudt.

Bij het woord ‘dieet’ denken we meteen aan ‘honger lijden’ en ‘ik mag niks’. De grootste fout die veel vrouwen maken, is veel te weinig eten. De eerste reactie die wij vaak krijgen op Slinc. is: ‘Wat moet ik veel eten!’

Om een hoge verbranding te krijgen, moet je moet voedzaam voldoende eten. Dat zie je op de weegschaal, maar dat merk je ook in je kleding. En zichtbaar resultaat werkt motiverend.

Gezonde recepten afvallen

De oplossing voor je overtollige kilo’s is dus meer voedzaam eten. Dat klinkt toch als een feestje? Afvallen was nog nooit zo leuk.

Het eetschema van Slinc. ziet er elke dag hetzelfde uit, maar je bepaalt zelf wat je eet. Er is een makkelijke en overzichtelijke voedingslijst waar je uit kiest. En mis je inspiratie voor de avondmaaltijd? Slinc. heeft meer dan 200 gratis gezonde recepten.

Gezond dieet en afvallen

Wil jij geen streng dieet, maar wel snel afvallen? Dat kan met Slinc. Je blijft alles eten: koolhydraten, eiwitten en vetten. Geen maaltijdvervangers, maar gewoon producten uit de supermarkt. Er zijn zes eetmomenten per dag, dus je eet om de 2 tot 2,5 uur. In de avond maak je keuze uit meer dan 200 heerlijke recepten.

In Shape Afslankstudio werkt al meer dan 15 jaar met dit gezonde dieet in combinatie met trainingen in de warmte- en vacuümcabines onder persoonlijke begeleiding. Alles voor een optimaal resultaat in afvallen. En met 5 vestigingen in Rosmalen, Eindhoven, Veldhoven en Helmond is er altijd een In Shape bij jou in de buurt.

Gezond dieet

Wil jij ook succesvol afvallen met een gezonde recepten? Start dan nu met Slinc. in combinatie met plaatselijk afvallen en persoonlijke begeleiding bij In Shape Afslankstudio.

Je volgt dit gezond dieet onder persoonlijke begeleiding van een Slinc. coach van In Shape Afslankstudio. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan in een van onze 5 studio’s. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar ☕

Afvallen dieetReageer op dit bericht

Lees ook

Beleza Eindhoven

Geplaatst op 16 januari 2023 in categorie nieuws

Wist je dat afslank- en voedingscoach Anja van Dinter ook schoonheidsspecialiste is? Zij is al 15 jaar de trotse eigenaresse van huidinstituut Beleza, gevestigd direct naast In Shape Afslankstudio.

In Shape Afslankstudio wenst iedereen een fijne Kerst

Geplaatst op 20 december 2022 in categorie nieuws

Cadeaubon In Shape Afslankstudio Sinterklaas

Geplaatst op 29 november 2022 in categorie nieuws

Sinterklaas cadeautip

Zoek jij nog een leuk cadeau voor Sinterklaas? Ben dit jaar origineel en geef een cadeaubon van In Shape Afslankstudio voor een proefles in de Vacushaper of sporten in warmtecabine. Als verrassing of gewoon een cadeau aan jezelf ♡ Uiteraard ook heel leuk om te krijgen. Dus zet hem gerust op je eigen wensenlijstje ツ

Kerstcadeau tip

Een leuk cadeau voor onder de Kerstboom: het kookboek van Slinc. Normaal € 15,95 maar in onze studio’s voor € 10,95

Het Slinc. kookboek Slank & Gezond is er in 3 delen voor iedereen die graag gezond kookt. Slinc. laat zien dat gezond en lekker prima samen gaat. Recepten voor het hele gezin, ook de kids smullen mee.

Kerstcadeau tip Kookboek Slinc.

Slinc. kookboek voor slechts € 10,95 

Het kookboek is een A5 formaat met 14 heerlijke recepten. Geen onhandig dik kookboek dat elke keer dichtvalt als je een recept aan het maken bent. Maar gebundeld in een makkelijk A5 formaat met een wiro-binding, dus heel handig in gebruik in de keuken.

Of je nu wilt afvallen of gewoon gezonder wilt eten samen met je gezin, dit zijn prima recepten om te gebruiken. Je krijgt alles binnen wat je nodig hebt.

Loop gerust binnen voor een cadeaubon of Slinc. kookboek in een van onze 5 studio’s.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief