N Beste afslankstudio van eindhoven l

In Shape Afslankstudio

Ervaringen

Hanneke verloor een record van 40kg met Slinc.

Hanneke Jansen, 39 jaar viel een record aantal kilo's af met Slinc. Ze viel maar liefst 40kg af! "Ik heb nog zolang gewacht voordat ik In Shape gebeld heb. Ik bleef het maar voor mezelf uitstellen. Ook omdat ik dacht: ‘Wíe kan mij nou nog helpen?’ Ik was zo wanhopig. Maar toen zei een van de moeders: ‘Waarom maak je niet gewoon een afspraak voor een intake gesprek. Dan kun je altijd kijken wat je wil gaan doen.’ Ik kon het wel blijven uitstellen, maar ik dacht: ‘Wat heb ik eigenlijk te verliezen?’

Lees verder »
Nellie verloor -27kg bij In Shape

i k  b e n  h a p p y ! ! !

Nellie van de Wiel-Santos is -27kg afgevallen bij In Shape en is zo blij met haar resultaat dat ze het team van In Shape in Blixembosch verraste met een prachtige bos bloemen en een bedank brief met hartverwarmende complimenten. Kijk die broek, wat een verschil!

Lees verder »
Ik heb nog nooit zoveel gegeten als met Slinc.

Jolanda van de Wetering, 33 jaar. Een vriendin van mij raadde In Shape aan. Zij had daar zelf goed resultaat gehaald en ik zag ook dat ze stabiel bleef. Dat sprak mij erg aan, maar ook het voedingsprogramma waar ze over vertelde: geen shakes maar gewoon normaal eten.

Lees verder »
Afvallen gaat niet altijd makkelijk

Elvira van Schaijik, 47 jaar. Elvira viel 18 kilo af met Slinc. maar haar strijd tegen de kilo's verliep heel moeizaam. Elvira deelt haar verhaal om te laten zien dat afvallen niet altijd makkelijk gaat, maar dat niets onmogelijk is! Ze viel uiteindelijk 18kg af. En ondanks dat de strijd haar bloed, zweet en tranen heeft gekost, is ze zo blij waar ze nu staat.

Lees verder »
1 2 3 4 5

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2019 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection