×

In Shape Afslankstudio

Ervaringen

Ik voel me fit en zit weer lekker in mijn vel

Michelle van Buuren: "Ik ben 27 jaar en ik vond dat mijn gewicht niet bij me paste voor mijn leeftijd en lengte. In mijn jeugd ben ik eigenlijk altijd heel slank geweest. Ik voetbalde 2 tot 5 keer per week in 2 voetbalteams. Daarnaast werkte ik als bijbaan in de horeca. Altijd druk bezig dus.

Van die bijbaan heb ik mijn beroep gemaakt. Ik run samen met mijn vriend een restaurant in Rosmalen. Ik als gastvrouw en mijn vriend als chef-kok. Mijn leven staat daardoor eigenlijk altijd in teken van lekker eten en drinken. Soms eet je even snel iets makkelijks en dan weer aan het werk en aan het einde van je dienst een lekker wijntje met een hapje. Het afgelopen jaar was ik niet meer tevreden met mijn lichaam omdat ik veel kleding niet meer aankon of me niet meer lekker zat."

Lees verder »
Ik pas weer in mijn trouwjurk van 18 jaar geleden

Diana Mulderij viel 22 kilo af met Slinc. in combinatie met de Vacushaper bij In Shape Afslankstudio in Meerhoven. "Ik ben altijd slank geweest tot mijn tweede zwangerschap. Ik dacht dat ik best gezond at en probeerde nog meer op te letten. Maar het hielp niet, ik viel niet af. Toen Virginia me tijdens de intake vertelde wat Slinc. inhield, was ik eerlijk gezegd best een beetje huiverig. Ik had echt last van 'cravings'; ik kon goed 's avonds net voor het eten nog een boterham met pindakaas eten." 

Lees verder »
Slank en gezond mijn 40ste verjaardag

Wendy Voorkamp Ik ben sinds jonge leeftijd aan de vollere kant geweest, niet heel dik maar gewoon stevig. Ik wilde liever slank zijn maar had eigenlijk ook niet de motivatie om er heel veel voor te doen en te laten. Totdat ik merkte dat er elk jaar een extra kilootje bij kwam. Stiekem werd ik steeds wat zwaarder. Daarnaast merkte ik dat ik eigenlijk best veel met eten bezig was. Ik volgde Slinc. in combinatie met de Vacushaper bij In Shape in Meerhoven. Ik viel af naar een gewicht dat ik al sinds mijn puberteit niet meer heb gewogen. Nu ga ik mijn 40ste levensjaar slank en gezond in! Wat een verandering.

Lees verder »
Ik wilde afvallen voor een betere gezondheid

Andrea van Nunen Ik had een veel te hoog BMI, ben 51 jaar en de overgang staat voor de deur en wilde echt niet verder uitdijen. Ik werd ook getriggerd door berichten uit de media dat je buikvet en het vet rondom je organen een broedplaats zijn voor verkeerde cellen. Ik heb de combinatie Powerfit met Slinc gedaan en ik viel in totaal 15kg af. Vanaf dag één is het mij 100% meegevallen. Door gezond en met grote regelmaat te gaan eten heb ik geen hongergevoel gehad.

Lees verder »
1 2 3 4 5

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2021 In Shape Afslankstudio