×

In Shape Afslankstudio

Ervaringen

Ik viel 34kg af met Slinc.

Mijn ervaring met afvallen met Slinc. was dat het me heel goed afging. Ik ervaarde geen honger, zat lekker in mijn vel en barste vooral van de energie. De kilo’s vlogen er in een lekker tempo vanaf en dat werkt motiverend! En wat fijn dat ik ’s avonds niet apart voor mezelf hoefde te koken. De recepten van Slinc. zijn namelijk allemaal lekker en geschikt voor het hele gezin.

Lees verder »
Ik viel 21kg af met Slinc. nog voor mijn 50ste: het kan écht!

Lisette Andrieu, 50 jaar Het is voor mij alweer 3 jaar geleden dat ik de stap maakte naar In Shape in Meerhoven. Ik woog toen 81kg en dat is bij een lengte van 1,60 echt te veel. Ik was op een punt dat niks aan kleding meer leuk stond. Dat ik met Slinc. normaal kon blijven eten, sprak me meteen aan. Normaal eten, geen honger en regelmaat over de dag. De begeleiding was voor mij echt een noodzaak, een stok achter de deur. Elke week wegen en het weegresultaat doorspreken. En zo fijn dat Virginia uit ervaring praat, iemand die echt snapt wat je doormaakt.

Lees verder »
Inge viel 7kg af met Slinc.

Dat je met ''normale' voeding toch kunt afvallen, sprak Inge erg aan. Het enige wat ze eigenlijk moest veranderen is de tijden waarop ze at. En met het receptenboekje van Slinc., ontdekte ze dat ze geen uren in de keuken hoeft te staan om gezond en vooral ook lekker te eten.

Lees verder »
Hanneke verloor een record van 40kg met Slinc.

Hanneke Jansen, 39 jaar viel een record aantal kilo's af met Slinc. Ze viel maar liefst 40kg af! "Ik heb nog zolang gewacht voordat ik In Shape gebeld heb. Ik bleef het maar voor mezelf uitstellen. Ook omdat ik dacht: ‘Wíe kan mij nou nog helpen?’ Ik was zo wanhopig. Maar toen zei een van de moeders: ‘Waarom maak je niet gewoon een afspraak voor een intake gesprek. Dan kun je altijd kijken wat je wil gaan doen.’ Ik kon het wel blijven uitstellen, maar ik dacht: ‘Wat heb ik eigenlijk te verliezen?’

Lees verder »
1 2 3 4 5

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2020 In Shape Afslankstudio