in shape afslankstudio

Veldhoven Meerhoven

In Shape Afslankstudio Meerhoven | Veldhoven

Meerwater 10
5658 LM Eindhoven
tel: 040-368 03 08
info@inshape-meerhoven.nl

What's app In Shape Afslankstudio
Snel contact?
What’s app ons!

Gratis intakegesprek

Maak gerust een afspraak, je bent van harte welkom 🌸 Een intake gesprek is gratis en vrijblijvend. Je kunt ons direct bellen op 040-368 03 08 of je kunt een intake gesprek aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Mail ons

  Gratis parkeren

  Welkom bij In Shape Afslankstudio Meerhoven in Veldhoven. Je kunt de eerste 2 uur gratis parkeren in de ondergrondse parkeergarage. Wij zitten in het Winkelcentrum in Meerhoven naast de Jumbo.

  Openingstijden

  Wij werken op afspraak binnen onderstaande openingstijden:

  Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 13.00 uur
  Maandag, dinsdag en donderdag: 19.00 – 21.00 uur
  Woensdag: 18.00 – 21.00 uur
  Zaterdag: 09.00 – 12.00 uur
  Zondag: gesloten

  Je vindt ons in het Winkelcentrum Terminal M naast de Jumbo. Met onze aangrenzende ligging ook ideaal voor vrouwen in Veldhoven die willen afvallen. Je bent van harte welkom.

  Gratis intakegesprek

  Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak, je bent van harte welkom 🌸 Een intake gesprek is gratis en vrijblijvend. Je kunt ons direct bellen op 040-368 03 08 of je kunt een intake gesprek aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

  GRATIS INTAKE >>>

  Voedingscoach Veldhoven Meerhoven

  Virginia van der Made

  “Ik ben Virginia van der Made, afslank- en voedingscoach. Nadat ik zelf veel ben afgevallen met SLIMdiet en Slinc. voelde ik een ontembare passie in me opkomen: dit moeten meer vrouwen weten! Ik ben ervaringsdeskundige; ik ken alle valkuilen en verleidingen. Maar zo extreem als ik was in eten, zoveel rust heb ik nu. En dit gevoel, dit niet te stoppen fantastische gevoel, dat gun ik elke vrouw!”

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief