in shape afslankstudio

Personal trainer Nuenen

Een personal trainer in Nuenen inschakelen

Je vindt dat het hoog tijd is om eens wat aan je gezondheid te gaan doen? Bij In Shape Afslankstudio helpen we je graag aan je ideale gewicht. We kunnen er samen voor zorgen dat dit snel, maar op verantwoorde wijze, gebeurt. We hebben programma’s ontwikkeld waarmee je er zeker van kunt zijn dat je dat perfecte gewicht gaat bereiken, zonder dat je er bang voor hoeft te zijn dat je hier veel offers voor moet brengen. Als personal trainer voor Nuenen stellen we namelijk ook een voedingsprogramma op maat samen, aan de hand waarvan we zeker weten dat je lekker kunt blijven eten, maar dan wel heel gezond.

 

personal trainer in nuenen

Personal training in Nuenen

In Shape Afslankstudio heeft drie verschillende studio’s in Eindhoven. In elk van deze drie studio’s vind je personal coaches die veel ervaring hebben met het helpen van mensen. Wij richten ons daarbij specifiek op vrouwen, die we gezond aan een ideaal gewicht helpen. Jong en oud is welkom om bij ons onder professionele begeleiding af te vallen. Dit wordt geholpen door ons totale pakket van beweging, voeding en begeleiding. We maken gebruik van innovatieve trainingsmethodes waarmee doelgericht afvallen mogelijk wordt. Daarnaast kunnen we je ook helpen met figuurcorrectie.

Meer weten over onze personal coach in Nuenen?

Als je een personal trainer in Nuenen zoekt, dan raden wij je aan om eens langs te komen bij In Shape Afslankstudio. Je gaat dan om tafel met een van onze coaches, die je alles verteld over personal training voor Nuenen. Bij ons val je precies daar af waar je ook wilt afvallen. We bespreken je persoonlijke doelen en bekijken samen met je wat er mogelijk is binnen welk tijdsbestek. We zorgen dat je snel resultaat boekt en dat dit resultaat ook blijvend is. Meer weten? Neem vrijblijvend contact over op met ons voor een gratis intake.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief