×

Diëtist Eindhoven

Diëtist Eindhoven

Diëtist in Eindhoven

Je staat er niet alleen voor, afvallen doen we samen! Dat is ons motto bij In Shape Afslankstudio. Ben jij op zoek naar een diëtist in Eindhoven? Dat betekent dat je hulp zoekt met afvallen. In Shape Afslankstudio biedt niet alleen hulp in voeding, maar ook in beweging en begeleiding. Wij zijn jouw stok achter de deur. Je volgt dit programma niet alleen. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat jij je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen! 

dietist in Eindhoven

Slinc. en SLIMdiet

Met een regulier voedingsadvies van een diëtiste in Eindhoven doe je er vaak langere tijd over om af te vallen. Wij werken bij In Shape Afslankstudio met een combinatie van voeding- en bewegingsprogramma’s. Dat geeft snel, zichtbaar resultaat en dat motiveert om je programma goed vol te houden! Onze Get in Shape voedingsprogramma en is gebaseerd op een dieetprogramma van een diëtiste in Eindhoven. Naast ons Get in Shape kun je ook kiezen voor een dieetprogramma. Met Slinc. kun je normaal blijven eten, om de 2 tot 2,5 uur, met een aanvulling van supplementen. Makkelijk als je met je gezin wilt blijven mee eten. SLIMdiet biedt met maaltijdvervangers een uitkomst als je meer restrictie nodig hebt of snel resultaat wilt zien op de weegschaal.

dietiste in Eindhoven

Afslankstudio en diëtistenpraktijk in Eindhoven

Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen die afvallen onder begeleiding veel meer en beter resultaat halen dan vrouwen die dit doen zonder begeleiding. Wij zijn geen diëtistenpraktijk in Eindhoven, omdat wij meer bieden dan alleen voedingsbegeleiding. De intensiviteit van ons programma zorgt voor jouw succes. Je sport 2x per week bij In Shape Afslankstudio, wij wegen je 1x per week, wij adviseren, geven tips en beantwoorden al je vragen. Het strikt volgen van het programma is belangrijk voor een optimaal resultaat, maar is niet altijd makkelijk, zeker niet als je al wat langer bezig bent. Heb je een etentje of een feestje? Ga je een weekendje weg? Je hoeft niet altijd alle verleidingen te weerstaan; wij kunnen je daarin adviseren om toch gewichtsverlies te behouden.

Gratis intake gesprek

Ben je benieuwd wat In Shape Afslankstudio voor jou kan betekenend? Onze afslankcoaches staan voor je klaar. Met 3 studio's in Eindhoven is er altijd een studio bij jou in de buurt. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek in een van onze studio’s in Blixembosch, Meerhoven of Centrum van Eindhoven.

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2020 In Shape Afslankstudio