N Beste afslankstudio van eindhoven l

Diëtist Eindhoven

Diëtist Eindhoven

Diëtist in Eindhoven

Je staat er niet alleen voor, afvallen doen we samen! Dat is ons motto bij In Shape Afslankstudio. Ben jij op zoek naar een diëtist in Eindhoven? Dat betekent dat je hulp zoekt met afvallen. In Shape Afslankstudio biedt niet alleen hulp in voeding, maar ook in beweging en begeleiding. Wij zijn uw stok achter de deur. U volgt dit programma niet alleen. Wij zorgen dat u gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat u zich goed blijft voelen, dan haalt u het beste resultaat. En dat doen we samen!

Slinc. en Proslank

Met een regulier voedingsadvies van een diëtiste in Eindhoven doet u er vaak langere tijd over om af te vallen. Wij werken bij In Shape Afslankstudio met een combinatie van voeding- en bewegingsprogramma’s. Dat geeft snel, zichtbaar resultaat en dat motiveert om uw programma goed vol te houden! Onze voedingsbegeleiding is gratis en is gebaseerd op een dieetprogramma van een diëtiste in Eindhoven. Naast onze voedingsbegeleiding kunt u ook kiezen voor een dieetprogramma. Met Slinc. kunt u normaal blijven eten, om de 2 tot 2,5 uur, met een aanvulling van supplementen. Makkelijk als u met uw gezin wilt blijven mee eten. Proslank biedt met maaltijdvervangers een uitkomst als u meer restrictie nodig heeft of snel resultaat wilt zien op de weegschaal.

Afslankstudio en diëtistenpraktijk in Eindhoven

Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen die afvallen onder begeleiding veel meer en beter resultaat halen dan vrouwen die dit doen zonder begeleiding. Wij zijn niet zomaar een diëtistenpraktijk in Eindhoven, omdat wij meer bieden dan alleen voedingsbegeleiding. De intensiviteit van ons programma zorgt voor uw succes. U sport 2x per week bij In Shape Afslankstudio, wij wegen u 1x per week, wij adviseren, geven tips en beantwoorden al uw vragen. Het strikt volgen van het programma is belangrijk voor een optimaal resultaat, maar is niet altijd makkelijk, zeker niet als u al wat langer bezig bent. Heeft u een etentje of een feestje? Gaat u een weekendje weg? U hoeft niet altijd alle verleidingen te weerstaan; wij kunnen u daarin adviseren om toch gewichtsverlies te behouden. Bent u benieuwd wat In Shape Afslankstudio voor u kan betekenend? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek in een van onze studio’s in Blixembosch, Meerhoven of Centrum van Eindhoven.

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2018 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection